Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
ty nic.....
Spoteny programator napísal:ty nic.....
presne tak, ked si zle zaradil temu tak mozes pekne poprosit nejakeho moderatora aby ju vymazal alebo presunul tam kde ma byt
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Čavte, chcem si zmeniť obrázok na steame (za vlastný) ale keď dam potvrdiť tak napíše že súbor je poškodený, alebo nie je to obrázok. Viete pomôcť ? ďakujem 
Je to jpg?
A nie je nahodou poskodeny?:D
A nie je nahodou poskodeny?:D
-
Janio
Zablokovaný
Vytváral som ho v photoshope a daval som uložiť ako jpg, jpeg atď. Keď naňho ukážem napíše mi formát JPEG... skúšal som aj BMP kedže mi nešlo ale nič
A poškodený byť nemôže pretože mi ho normálne otvorý a inde to normálne použila, takžiež aj iný obrázok nechce vziať... iba tie predvolené
aha a kdyz se to presune jak jistim kdeto je prosím ?Spoteny programator napísal:Tak toto zrejme nebude nadmerna sensi
!!!!!!!!!!!!!!!PROSIM O PRESUNUTIE DO HOJKO CS.1.6 TEMY!!!!!!!!!!!!!!!
-
Pigesko
King
sirsajmon: neviem ci ti to admin oznami pomocou SS
ak nie, a nevies najst svoju temu, tak si klikni na svoj profil > "Hľadať založené témy od užívateľa"...(to iste plati aj pre prispevky)
sem si ro rozmyslel bude mi stacit deatmatch server poradite jak na to prosím? 
-
Hannibal
Medium Star
Jednoducho...na stranke www.fakaheda.eu si kup public server nahod si tam CSDM mod a ficis ...sirsajmon napísal:sem si ro rozmyslel bude mi stacit deatmatch server poradite jak na to prosím?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
jednoducho si objednas server tu (precitaj si to cele) --> http://www.gpoint.sk/index.php/prenajom-serverov .. lacnejsi hosting v nasich koncinach nenajdes .. do e-mailu uved vsetky informacie a o vsetko ostatne bude postarane. nemusis nic nahravat, o nic sa starat, proste napises, ze chces DM, bude DM.sirsajmon napísal:sem si ro rozmyslel bude mi stacit deatmatch server poradite jak na to prosím?
*****HERO***** napísal:
jednoducho si objednas server tu (precitaj si to cele) --> http://www.gpoint.sk/index.php/prenajom-serverov .. lacnejsi hosting v nasich koncinach nenajdes .. do e-mailu uved vsetky informacie a o vsetko ostatne bude postarane. nemusis nic nahravat, o nic sa starat, proste napises, ze chces DM, bude DM.
na to ja ale nemam penize a se to ueat nak zadarmo ?
-
Hannibal
Medium Star
to by si chcel asi vela...
a sam dobre vies zadarmo ani kura nehrabe 
ale nak to musi jit delam podle navodu ale spusti sem jen amx mod a to jen polovičně
fakt to nejde ?
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2010, 16:19)
ale nak to musi jit delam podle navodu ale spusti sem jen amx mod a to jen polovičně
fakt to nejde ?
-
Michael-Jackson
Zablokovaný
Counter-Strike
Zdravím. Neviete mi pls niekto poradiť kde nájdem češtinu do CS?
diky
diky
-
lekoklatik
VIP
Môžem sa opýtať čo potrebuješ v CS prekladať? : )
-
*****HERO*****
Guru wannabe
zadarmo jedine tak, ze si to pustis na svojom PC napriklad cez ten spominany Dedicated server. nahras si tam AMX a pridas DM mod.
njn to skosim jenze dm mo mi nak neje amx mod j ale dm ne co stim ? asi delam spatne ten dm mod jak na t oplsky ?*****HERO***** napísal:
zadarmo jedine tak, ze si to pustis na svojom PC napriklad cez ten spominany Dedicated server. nahras si tam AMX a pridas DM mod.
sirsajmon najprv nám skús zrozumiteľne a SPISOVNE opísať situáciu v ktorej sa nachádzaš, lebo píšeš akoby si zapadal pod vek 10rokov. Dúfam, že ti je jasné, že nahodiť AMX-ko a DM plugin na vlastný server nie je otázka a úkol jedného kliknutia.
SSemteXX napísal:sirsajmon najprv nám skús zrozumiteľne a SPISOVNE opísať situáciu v ktorej sa nachádzaš, lebo píšeš akoby si zapadal pod vek 10rokov. Dúfam, že ti je jasné, že nahodiť AMX-ko a DM plugin na vlastný server nie je otázka a úkol jedného kliknutia.
no ok mam udelany amx mod a deatmatch v addons a kdyz spustim dedicated server tak mi to napise: Could not establish connection to Steam servers.
VAC secure mode disabled.
No masters loaded
Using default master
amx mod mi jde ale server je cllasic ne deatmatch jak bych chtěl