xjojox2246 napísal:kto by mi vedel presne popisat na co su tie tlacitka chcem si to pomenit ako to bude mne vyhovovat a viem len klasicke to Acko, Bcko a vacsinu si premenil ale naco to je
stiahni si bud screen a dopiste tam co to znamena alebo tuna to napise
VELMI PEKNE DAKUJEM
x- center, klzacka
a- nahravka
y- prihravka do behu, vybehnutie brankara
b- strela, oberanie o loptu
rb+b tech. strela
rt- sprint
lb- prepnutie hraca
Anem napísal:hehe no to ovládanie trikov na klávesnici je fakt bohovské Hrám teraz za Red Bull Salzburg aj napr. so Šventom ktorí je myslím jediný koho českí komentátori oslovujú priezviskom
ako sa ovladaju tie triky na klavesnici?:( pls poradte bez tych trikov to nema vyznam
Lionelll napísal:
ako sa ovladaju tie triky na klavesnici?:( pls poradte bez tych trikov to nema vyznam
No musíš držať tlačítko na klávesnici priradené ako na gamepade LT tak si to pozri v nastaveniach a potom ak máš ešte základné nastavenie tak na numerickej 2,4,8,6 stláčaj a uvidíš
Tak som skúsil FIFU cez ten Gameranger s jedným kámošom a posralo mi to celú hru. Po spustení nemôžem vybrať jazyk a všetky uložené hry (Be a Pro, Manager Mode) zmizli a namiesto nich tam sú nejaké súbory s názvom 0/0, 1/1, 2/2, 3/3, 4/4... Keď to načítam, tak mi spadne hra. Takže to môžem ísť preinštalovať.
rados915 napísal:Tak som skúsil FIFU cez ten Gameranger s jedným kámošom a posralo mi to celú hru. Po spustení nemôžem vybrať jazyk a všetky uložené hry (Be a Pro, Manager Mode) zmizli a namiesto nich tam sú nejaké súbory s názvom 0/0, 1/1, 2/2, 3/3, 4/4... Keď to načítam, tak mi spadne hra. Takže to môžem ísť preinštalovať.
veru tak máš pravdu tiež mám podobný problém že nemôžem si vybrať jazyk pri zapnutí hry...
skajlerko napísal:
lebo mas nastavenu hru na full detailoch ?
Ja mám hru nastavenú na stredných detailoch, pretože na full mi to sekalo a tiež som mal taký istý problém. Hra sa spustila síce rýchlo, no po spustení zápasu čierna obrazovka a nič sa nedialo. Počul som zvuky z tribún, no pripadalo mi to ako mega lagy. Takže som to vypol a serem aj na gameranger.
rados915 napísal:
Ja mám hru nastavenú na stredných detailoch, pretože na full mi to sekalo a tiež som mal taký istý problém. Hra sa spustila síce rýchlo, no po spustení zápasu čierna obrazovka a nič sa nedialo. Počul som zvuky z tribún, no pripadalo mi to ako mega lagy. Takže som to vypol a serem aj na gameranger.
ked som chcel hrat online na full tak som mal ten isty problem ako si napisal.. ale ked som znizil uz mi pekne nacitalo aj samotnu hru len mam dalsi problem kedze mi nejde ovladanie
to mi ani nehovorte ze sa fifa neda hrat riadne cez net lebo ma vyvrati ... a tie strely su riadne tazke kks
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2010, 1:23)
mulatt napísal:to ovladanie je uplny des,rozhodcovia to iste..nechapem ako mozu predavat hru na pc s xbox ovladanim
no to ovladanie posrali to hej zrejme sa mim nechcelo nic dorabat len prehodili s xoboxu na pc celu hru... rozhodcovia su normalny... ale tie strely su fest tazke kks... a to ovladanie ani nehovorim
Nevie niekto ako zmeniť jazyk komentátora? Ten český komentár už mi lezie maximálne na nervy. To je pár fráz, ktoré sa stále opakujú. Najlepšie hlášky sú typu "To byl ofsajd? Myslím, že se teď rozhodčí přepísk", pritom to bol 50 metrový ofsajd alebo dnes ma protihráč sfauloval na strede ihriska a Bosák "Penalta, jasná penalta".
rados915 napísal:Nevie niekto ako zmeniť jazyk komentátora? Ten český komentár už mi lezie maximálne na nervy. To je pár fráz, ktoré sa stále opakujú. Najlepšie hlášky sú typu "To byl ofsajd? Myslím, že se teď rozhodčí přepísk", pritom to bol 50 metrový ofsajd alebo dnes ma protihráč sfauloval na strede ihriska a Bosák "Penalta, jasná penalta".
a odkial si ju stiahol plz napis mi na skype didko121 alebo do pM lebo ja to mam furt v eng iba texty po CZ
zba napísal:nato jake tomu urobili meno sa to ani zdaleka nechyta na fifa online 2. To ovladanie nejako nedomysleli a ti rozhodcovia piskaju aj ked nieje zaco
som pozrel videa dake z fifa online 2 sak to je otras ako fifa 10 travnik ako daka doska a tie pohyby... na fifu 11 ani zdaleka
no s FIFA 11 som velice spokojny, skvela hratelnost, triky, hra telom, nemam co vytknut, az na to, ze sa mi zda, ze rozhodca vopic nepiska ruky. mal som dost razi taky pocit, ze moj hrac sa dotkol rukov lopty na zemi a sudi to neodpiskal.
trocha OT teraz, ale az teraz som si vsimol ze som dostal od dvoch ludi k-. trocha ma rozosmial komentar od anonyma.
,, aj ty si trapny,, to bol k- na moj koment o deme, ze sa mi viacej paci FIFA ako PES.
a druhy koment:,, To bude zrejme tým, že PES je vo všetko lepší než FIFA no ty si si ešte nezvykol na hrateľnosť PES.,,
nech mi ten dotycny presne napise, co mysli pod pojmom vsetko. to akoze fakt je PES lepsi vo vsetkom nez FIFA? hratelnost, prihravky, triky, strely, manager mode, licencie na timy, hra po nete, v tomto vsetkom je lepsi PES ako FIFA?
este raz to zopakujem, mne osobne sa ovela viac paci FIFA 11 ako pes 2011.
// a poprosil by som, aby sa nabuduce aj podpisali pod k- ti dvaja dotycni.
master23 napísal:no s FIFA 11 som velice spokojny, skvela hratelnost, triky, hra telom, nemam co vytknut, az na to, ze sa mi zda, ze rozhodca vopic nepiska ruky. mal som dost razi taky pocit, ze moj hrac sa dotkol rukov lopty na zemi a sudi to neodpiskal.
trocha OT teraz, ale az teraz som si vsimol ze som dostal od dvoch ludi k-. trocha ma rozosmial komentar od anonyma.
,, aj ty si trapny,, to bol k- na moj koment o deme, ze sa mi viacej paci FIFA ako PES.
a druhy koment:,, To bude zrejme tým, že PES je vo všetko lepší než FIFA no ty si si ešte nezvykol na hrateľnosť PES.,,
nech mi ten dotycny presne napise, co mysli pod pojmom vsetko. to akoze fakt je PES lepsi vo vsetkom nez FIFA? hratelnost, prihravky, triky, strely, manager mode, licencie na timy, hra po nete, v tomto vsetkom je lepsi PES ako FIFA?
este raz to zopakujem, mne osobne sa ovela viac paci FIFA 11 ako pes 2011.
// a poprosil by som, aby sa nabuduce aj podpisali pod k- ti dvaja dotycni.
ja suhlasim s tvojim nazorom... nvm ci to je tym ze odjakziva som hraval FIFU ale aj mne sa zda byt FIFA11 lepsia ako PES11