Dačo na pozeranie tv
Dačo na pozeranie tv
Jestvuje dáky program do pc kde možem kukať aktuálne vysielanie televizií či svk alebo cze ale nie len programy kde majú autorské práva čize talentmánia,správy atď....čiže aj klasické formáty. Mám JLC's Internet TV ale tam môžem pozerať len relácie na ktoré majú autorské práva. Btw na intráku to funguje takto dám laptop do sieti spustím vlc otvorím playlist a mám tam cca 30kanálov, viem, že je to robené dáko cez internátnu sieť ale je to možné spraviť dáko aj u mňa? poprípadne dáke linky na sledovanie ako huste.sk, adthe.net atď.... ďakujem 
Re: Dačo na pozeranie tv
ako si pisal, nemaju autorske prava takze urcite prave vysielany film nenajdes na nejakom streame, a na tom intraku to nebude riesene len tak jednoducho ze 3 krat kliknes a mas, aj tam musi byt ta TV nejako dovodena (nie zadarmo)
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dačo na pozeranie tv
pokial viem dlhodobo neexistuje ziadny volny stream slovenskych a ceskych tv
vsetky TV ktore chytas na intraku su stremovovane priamo z prahy/brna a kazdy internat (internatna siet) len pusta tento stream do svojej siete, autorsky by to malo byt poriesene ako testovacie (skusobne) vysielanie IPTV
kazdy streamTV = jedna IP adresa, cele to ide cez UDP pakety a MULTICAST vysielanie
vsetky TV ktore chytas na intraku su stremovovane priamo z prahy/brna a kazdy internat (internatna siet) len pusta tento stream do svojej siete, autorsky by to malo byt poriesene ako testovacie (skusobne) vysielanie IPTV
kazdy streamTV = jedna IP adresa, cele to ide cez UDP pakety a MULTICAST vysielanie