HTC Desire alebo XperiaX10
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: HTC Desire alebo XperiaX10
Verzia androidu ta trapit nemusi kedze uz o par tyzdnov vyjde update pre xperiu. Co sa tyka odozvy telefonu ja mam xperiu a odozva je velmi rychla, urcite by som to nebral ako dovod preco si ju nekupit. Rozdiel vo fotaku je dost badatelny, se mal stale lepsie fotaky ako htc.
Tiez sa rozhodujem medzi HTC a SE ale Xperia X10 mini, myslim ze to je to iste alebo su tam nejake
/

-
guess.whoo
Redeemer
ake htc?
-
guess.whoo
Redeemer
tak jasne ze desire
-
Soviet
Darca
Ja som sa rozhodoval medzi tymto istym a veru Xperia 10 to umna vyhrala..Samozrejme nie mini..
Ja by som nebral Xperiu uz len koli tomu ich upravenemu prostrediu. Pride mi strasne neprehladne narozdiel od HTC sense alebo zakladneho androidu.
kamarát ma HTC Desire a už ho mal 2krát v oprave, tak naozaj neviem a niečo iné ako HTC alebo Xperia, neviete o dačom lepšom momentálne?? plánujem si kúpiť telefón na Vianoce..
Samsung Galaxy S
iPhone 4
iPhone 4
-
uplink
VIP
HTC Desire HD 
-
Clean_Up
Professional
Jednoznačne HTC Desire, to ani si nemusel tému zakladať.
Ale, ak by sa jednalo o HTC Desire vs. iPhone 4, tak tam rozhodovanie by padlo určite v prospech iPhone 4. 
-
seth82
Darca
no pokiaľ sa týka príspevku užívateľa greeta, tak nevidím dôvod, prečo by mal brať zastaralé Desire, keď na trhu sú lepšie stroje...Napríklad aj spomínaný iPhone 4 alebo Desire HD alebo Galaxy S...
A co hovorite na Desire Z 
-
seth82
Darca
Nuž, to závisí od toho, na čo to potrebuješ. Vďaka tomu, že má HW klávesnicu, tak je to dosť krava. HTC sa v tomto prípade konečne nevykašľali na lepšiu grafiku a strčili tam Adreno 205, ktorá je 4x výkonnejšia ako Adreno 200 použitá v HTC Desire a HD2. Procesor je síce pomalší (800MHz oproti 1 GHz), ale má už 45nm technológiu, takže výkon má porovnateľný so starším Snapdragonom.
Aj tak sa však nechytajú na PowerVR SGX 540, ktorý je v Samsung Galaxy S.
http://smartphonebenchmarks.com/ (a to sú výsledky s Adroid 2.1 na Samsungoch a Froyom na HTC, takže to sa čoskoro zmení ešte viac v prospech Samsungu)
Takže pokiaľ sa ti chce čakať (keďže sa ešte asi nepredáva) a pokiaľ ti nevadí jeho veľkosť a váha (skoro 2x ťažší ako Galaxy S), tak by to mohlo byť niečo pre teba...
Aj tak sa však nechytajú na PowerVR SGX 540, ktorý je v Samsung Galaxy S.
http://smartphonebenchmarks.com/ (a to sú výsledky s Adroid 2.1 na Samsungoch a Froyom na HTC, takže to sa čoskoro zmení ešte viac v prospech Samsungu)
Takže pokiaľ sa ti chce čakať (keďže sa ešte asi nepredáva) a pokiaľ ti nevadí jeho veľkosť a váha (skoro 2x ťažší ako Galaxy S), tak by to mohlo byť niečo pre teba...
No ja neviem, cakat musim az do decembra, takze s tym problem neni. A ako to je vlastne (na HTC Desire Z)? Musim pouzivat iba tu QWERTY klavesnicu alebo v pripade, ze je mobil zasunuty tak mam k dispozicii aj klavesnicu na displeyi? Ale ja vlastne ani neviem ci klavesnicu chcem, su to zatial iba uvahy, ale tak ja by som ju vyuzival iba na chat/ browsovanie po nete - to zn., ze ziadne dlhe e-maily a podobne. Ja som este dotykovku nemal a prave preto sa tak tesim a neviem co je pohodlnejsie, ci pisat na virtualnej klavesnici alebo na QWERTY? 
-
guess.whoo
Redeemer
tak ak to nebudes vyuzivat na pisanie mailov a dlhych sprav tak ti staci klasicka verzia bez qwerty klavesnice a ano, ked budes chciet mat "zastrceny" mobil mozes pisat aj dotykom
A ak by sme chceli porovnať Samsung Galaxy S a Htc Desire HD tak čo by vyhralo u vás? Lebo asi jediné čo hrá v prospech Galaxy S je grafika + AMOLED (aspoň u mňa). A ja by som tam aj nejaké hry občas hral, ale možno by mi aj stačilo Desire. Je tam fakt taký brutálny rozdiel?(čo sa týka grafiky) Alebo si nebodaj myslíte, že do Decembra sa objaví iný im konkurencie schopný android-based smartphone?
EDIT: OK, som pevne rozhodnuty pre HTC Desire HD. Aku myslite ze bude mat v Decembri cenu (ked sa bere na pausal) v Orangei? Lebo Desire mat teraz 185 € (zdrazel) a o kolko by mohol byt Desire HD drahsi?
Viem, ze vy to nemate sancu vediet, ale tak davajte dake odhady pls
EDIT: OK, som pevne rozhodnuty pre HTC Desire HD. Aku myslite ze bude mat v Decembri cenu (ked sa bere na pausal) v Orangei? Lebo Desire mat teraz 185 € (zdrazel) a o kolko by mohol byt Desire HD drahsi?
Viem, ze vy to nemate sancu vediet, ale tak davajte dake odhady pls
-
seth82
Darca
No tu znovu závisí od toho, čo potrebuješ a na čom si zakladáš.
Desire HD má väčší display, ale rovnaké rozlíšenie ako Galaxy S (4,3 inch vs. 4 inch). Porovnanie displayov je subjektívne, je to niečo ako nekonečná vojna medzi Super AMOLED (v Galaxy S, nie AMOLED) a Retina na iPhone 4 - jedna časť ľudí tvrdí, že ten na Galaxy S je lepší, pričom tá druhá tvrdí presný opak. No a keďže Desire HD má S-LCD (technológia od SONY, niektorí to považujú za zlý krok HTC), tak to bude na dosť podobnú debatu...
Desire HD používa tú istú grafiku ako Desire Z, takže Adreno 205 (výsledky vidíš v tabuľke, ktorú som poslal a ako som už poznamenal, na HTC to testovali na Androide 2.2, pričom na Galaxy S na 2.1). Desire HD má ale rýchlejší procesor, ako Desire Z, takže to je dobrá voľba. Jediný prúser je chýbajúca kamera na videohovory, to ale väčšine ľudí nevadí (mne vyše 3 rokoch nechýbala na iPhone a ešte ani raz som ju nepoužil ani na mojom Samsungu).
Takže podľa mňa je Desire HD dobrou voľbou, aj keď graficky sa zatiaľ na Galaxy S nechytá (sú to však iba detaily v benchmarkoch a hry si na ňom predsa len zahráš).
U zdieračov (a.k.a. Orange) to bude stáť možno 280 alebo 300 Eur na paušál...aspoň ja tipujem nejakú takú prepálenú cenu...
Desire HD má väčší display, ale rovnaké rozlíšenie ako Galaxy S (4,3 inch vs. 4 inch). Porovnanie displayov je subjektívne, je to niečo ako nekonečná vojna medzi Super AMOLED (v Galaxy S, nie AMOLED) a Retina na iPhone 4 - jedna časť ľudí tvrdí, že ten na Galaxy S je lepší, pričom tá druhá tvrdí presný opak. No a keďže Desire HD má S-LCD (technológia od SONY, niektorí to považujú za zlý krok HTC), tak to bude na dosť podobnú debatu...
Desire HD používa tú istú grafiku ako Desire Z, takže Adreno 205 (výsledky vidíš v tabuľke, ktorú som poslal a ako som už poznamenal, na HTC to testovali na Androide 2.2, pričom na Galaxy S na 2.1). Desire HD má ale rýchlejší procesor, ako Desire Z, takže to je dobrá voľba. Jediný prúser je chýbajúca kamera na videohovory, to ale väčšine ľudí nevadí (mne vyše 3 rokoch nechýbala na iPhone a ešte ani raz som ju nepoužil ani na mojom Samsungu).
Takže podľa mňa je Desire HD dobrou voľbou, aj keď graficky sa zatiaľ na Galaxy S nechytá (sú to však iba detaily v benchmarkoch a hry si na ňom predsa len zahráš).
U zdieračov (a.k.a. Orange) to bude stáť možno 280 alebo 300 Eur na paušál...aspoň ja tipujem nejakú takú prepálenú cenu...
No, super.... Galaxy S stoji 225 € . A predtym stala 119 €. Dufam, ze sa situacia zmeni do Decembra, lebo, tak to vidim, ze budem musiet vyberat podla ceny
.Jaaj preco uz nemozem mat 18 ....
zrejme to u mňa vyhral Samsung Galaxy S, dúfam, že správny výber