Hľadám niekoho, kto má nejaké 2 kusy HDD s chybnými sektormi.
Pripojenie aj veľkosť môže byť hociaká.
Dáta ma nezaujímajú. Ide o to, že som sa dostal k niečomu, čo opravuje všetky chyby na HDD.
Predstavoval by som si to nasledovne: dostanem SS s screenom z HDTune, bude mi odoslaný HDD, ak sa mi ho podarí spraviť, poštovné nehradím a ak nie, platím ja. HDD sa nemôže niak horšie poškodiť, maximálne tam zostanú pôvodné BS. Bol by som rád 160GB + HDD SATA s maximálne 10 BS (nie je podmienka). Tieto 2 berem len na test (ak budú), zvyšok sa uvidí.
Kontaktovanie tu alebo SS.
//autoeditácia príspevku (04 Okt 2010, 6:26)
To nikto nemá nejaké poškodené disky?
I: HDD s BS 2x
-
hakker
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: I: HDD s BS 2x
pocuj tie chu**** ako hdd regenerator a podobne su na dve veci...ano opravi ti to chyby ale nie uplne vynecha tie sektory ktore su poskodene ale fyzicky ten hdd bude stale vadny...
mam doma kooooopec hdd
mam to otestovane takze ak to chces aj sam skusit nieje problem ti poslat hd ale samozejme nie zadarmo
nakolko tie hdd maju pre mna dost velku cenu vzhladom na to ze elektonika je funkcna takze sa daju pouzit aj na ND ak vies co tym myslim
takze ak nadalej mas zaujem o hdd s BS posli SS a mozme sa dohodnut
mam doma kooooopec hdd
mam to otestovane takze ak to chces aj sam skusit nieje problem ti poslat hd ale samozejme nie zadarmo
nakolko tie hdd maju pre mna dost velku cenu vzhladom na to ze elektonika je funkcna takze sa daju pouzit aj na ND ak vies co tym myslim
takze ak nadalej mas zaujem o hdd s BS posli SS a mozme sa dohodnut