Pro Evolution Soccer 2011

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Digital6
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Pro Evolution Soccer 2011

Príspevok od používateľa Digital6 »

Ahoj, neviem si dať ovládanie na klávesnicu, vedeli yb ste mi poradiť?
gattuso1327
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gattuso1327 »

seruste... inštaloval niekto už ten patch čo sem dal T3e5 ???? lebo neviem to spojazdniť , aj keď tam je návod... poradte pls :) :)
a ešte jedna otázka... v hre keď chcem robiť finty .. žiadne mi neidú spraviť ... neviete čo s tým ? :D
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Gattuso: Jasne som napísal komentár nie? Je to náročné, zbytočne to neinštaluj, lebo potom keď vyjde normálny patch budeš musieť preinštalovávať celú hru odznova atď. Počkaj si ...

Digital6 : KONAMI -> Settings.exe -> Keyboard
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

stačí keď si zálohuješ originálny súbor
gattuso1327
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gattuso1327 »

semtex : za koľko tak vyjde normálny patch ? :D ... a viem ako si to prenastaviť.. len ked stláčam tú klávesnicu tak hráš ako keby nereagoval ...
T3e5
Light Star
Light Star

inak neviem či aj "normálny" patch bude lebo ten čo robil kitserver ten ho na PES 2011 robiť nebude aspoň som čítal že sa chce zamerať na PES 6
SSemteXX
Guru
Guru

To určite nie, PESedit.com na 100%, že vydajú patch.
T3e5
Light Star
Light Star

B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

zo zaciatku som bol s PES 2011 nadseny...ale cim dalej to hram tym zistujem ze to je sracka.. strely lietaju uplne do riti..sice viem, ze ma nemaju tlacit ini hraci, musim to mat na spravnu nohu a milion dalsich veci ale ajtak su na hovno... a so slabsim hracom dat umiestnenu strelu do brany to je umenie tiez... CPU mi nevie dat gol ale akonahle ja dam, do minuty zrovnaju... dalej dementni obrancovia...chapes ze tam chceli zakomponovat krasne vysuvanie a kolmice...ale nemuseli to robit na ukor toho ze moj obranca odsprintuje na druhu stranu od utociaceho hraca... prepinanie hracov, no vyskusal som vsetky moznosti v nastaveniach, ale ani pri jednej som neni spokojny, vybera mi to snad vsetkych hracov okrem toho ktoreho chcem ja... brankar nestoji ani za zmienku, kazda standartka gol, vsetko vyraza superovi rovno na nohu... juuuuj... a este tie penalty... stare PESka som vedel hrat dobre no na TP som vyhraval vsetko ale tuto :nono:

jaaaaj bohaca a neviem na MS porazit Slovákmi Holandanov tak aj preto mam nervy :D
T3e5
Light Star
Light Star

B3rET tu nie je chyba v PES ale medzi monitorom a stoličkou :)

//autoeditácia príspevku (05 Okt 2010, 14:37)
Megalink niečo ako kitserver

http://www.pes-patch.com/2010/10/megali ... y-ept.html

skúste to, je to neinvazívne, no ale mne to padá :) budú to musieťb ešte trochu asi doladiť alebo bude problém v mojom PC :)
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

rados915 napísal: http://www.progamingshop.sk/microsoft-x ... -4015.html

Keď tam píšu, že Spolupracuje s väčšinou počítačov so systémom Windows XP, ako je to s ostatnými Windowsami napr. s Vistou alebo 7čkou?
Tiež sa rozhodujem nad jeho kúpo, podla toho čo som čítal na Win webe tak je kompatibilný aj so 7.
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

T3e5 napísal:B3rET tu nie je chyba v PES ale medzi monitorom a stoličkou :)

//autoeditácia príspevku (05 Okt 2010, 14:37)
Megalink niečo ako kitserver

http://www.pes-patch.com/2010/10/megali ... y-ept.html

skúste to, je to neinvazívne, no ale mne to padá :) budú to musieťb ešte trochu asi doladiť alebo bude problém v mojom PC :)

ludia chcú hrat futbal ktorýý ich bude bavit tak že budú vyhrávať a nie aby som sa nevdel trafit do brány ... a myslím že majú ten problém viacerý , nebudem sedet pred compom 2 týždne aby som sa ho naučil hrať
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

fuu, mam problem, uz mam gamepad doma, a ked chcem hrat PES 2011 tak, ze ja na gamepade a brat na klavesnici (P1 vs P2) tak pise, ze two or more controllers are required alebo daco take... to musim mat 2 gamepady ci co? :(

// hej, uz som na to prisiel, ze ked som dal gamepad ako controller 2 tak to uz nastastie ide :)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Musíš. Toto ma serie aj na 2010. Vo fife to ide aj klávesnica-gamepad.
duboo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa duboo »

co by musel...uz sa to riesilo aj v teme 2010....das settings ...hore controller...pod tym das namiesto controller 1 controller 2 a v device si najdes ten svoj gamepad
SSemteXX
Guru
Guru

21rOBO21: Teraz sa tvôj komentár odzrkadlil na tvojej karme. Presne táto demencia ktorú si napísal ty je pri FIFE, sadnem a na Professional naložím aj 6-8 gólov behom jedného zápasu, trošku sa uvedom, keď chceš byť profesionálny futbalista tak stačí vybehnúť na trávnik a hneď ideš napr. do AC Milano? SA::SD:SAD:DSA:DD::DD::DD:D:AS::DA:

Bože môj, PES treba vedieť hrať, vidieť, že máš pod 15 s prepáčením a nerozumieš slovu "GAMEPLAY". Nebudem to rozoberať, proste PES hrajú náročnejší ľudia, nie zaostalí, ďakujem.
T3e5
Light Star
Light Star

21rOBO21 napísal:

ludia chcú hrat futbal ktorýý ich bude bavit tak že budú vyhrávať a nie aby som sa nevdel trafit do brány ... a myslím že majú ten problém viacerý , nebudem sedet pred compom 2 týždne aby som sa ho naučil hrať
Keď chceš arkádu zahraj si FIFU 2010 na PC. Každý má právo výberu :) Ja osobne sa budem radšej 2 týždne učiť strieľať lebo je to aspoň trochu výzva :)
SSemteXX
Guru
Guru

Neviem kto tu písal o tej obrane počítaču, ale mal pravdu, proste typická Exhibícia Inter vs. Chelsea, a neviem prejsť cez obranu, kým sa dostanem k obrane nemôžem vystreliť ani na bránu a keď vystrelím tak buď to dá kilometre nad bránu alebo to dá nejaký lob pred hráča na 2metre, ah, neviem neviem.
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Tak včera som si skúsil zahrať prvý krát PES2011 a zatial to po tých dvoch zápasoch hodnotím celkom dobre, len by som potreboval poradiť s jednou vlastne z dvoma vecami.
Dá sa neako vypnúť zobrazovanie mien hráčov aj u týmu ovládaného CPU?

A za druhé neako som zatial neprišiel na to ako sa spúšťajú navolené taktiky.
V predchádzajúcich ročníkoch to bolo podržaním modifikačného tlačítka "LT" v kombinácii "X" , "Y" , "A" , "B" . No v tomto ročníku má tlačítko "LT" neakú inú funkciu, takže to takto nefunguje. Myslel som si teda, že sa to bude spúšťat neako cez menu, no tam som našiel len kde sa to dá navoliť, teda ktoré tlačítko má aktivovať akú taktiku (napr. všetko do útoku, všetko do obramy, presing, zmena formácie A, zmena formácie B, atď) no nikde som nanašiel ako ju mám aktivovať. Viete niekto ako to teda tohto roku funguje?
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Napísať odpoveď