mam jeden problem, je zablokovany wifi router a to ze sa nan mozu pripojit len urcite pc s urcitymi mac adresami. Skusam to nejak obist no neuspesne, mozte mi poradit? ... Skusal som v registroch zmenu mac adresy ale tam musi byt zaciatocne cislo vacsie ako 00 no ale ja potrebujem na zaciatku dve nuly .. pretoze mam jeden pc ktory je zahrnuty v tych mac adresach na wifi routri, teda, moze sa nan pripojit (na wifi router), a on ma mac adresu zacinajucu sa dvoma nulami .. a ja potrebujem dostat tuto mac adresu na druhy pc .. aby som sa mohol pripojit aj ja
mac adresa zmena win 7
mac adresa zmena win 7
Dobry den,
mam jeden problem, je zablokovany wifi router a to ze sa nan mozu pripojit len urcite pc s urcitymi mac adresami. Skusam to nejak obist no neuspesne, mozte mi poradit? ... Skusal som v registroch zmenu mac adresy ale tam musi byt zaciatocne cislo vacsie ako 00 no ale ja potrebujem na zaciatku dve nuly .. pretoze mam jeden pc ktory je zahrnuty v tych mac adresach na wifi routri, teda, moze sa nan pripojit (na wifi router), a on ma mac adresu zacinajucu sa dvoma nulami .. a ja potrebujem dostat tuto mac adresu na druhy pc .. aby som sa mohol pripojit aj ja
... ako by sa to dalo riesit?
dakujem za odpoved
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: mac adresa zmena win 7
Zisti si MAC adresu nejakeho PC ktore sa moze pripojiť a niekedy ked nebude to PC napojení sa pripoj a pridaj do routra tvoju , alebo ak mas prístup k routru tak ho resetuj.
//Dakujem za K- , neviem ci radim kktiny ale je to jeden spôsob , nabudúce sa aspoň podpis hero
//Dakujem za K+
//Dakujem za K- , neviem ci radim kktiny ale je to jeden spôsob , nabudúce sa aspoň podpis hero
//Dakujem za K+
router je zaheslovany a je zamknuty v skrinke ... 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
choď do ovládací panel -> sieť a internet -> centrum sietí -> zmeniť nastavenie adaptéra -> teraz daj vlastnosti na vec kde chceš meniť MAC (buď wifi alebo ethernet) tam konfigurovať -> spresnenie -> network address a tam si zadaj akú MAC chceš
no tam som ju zmenil na pozadovanu hodnotu ale ked dam do prikaz. riadku ipconfig alll tak tam mam stalu tu staru 
Cauko. Ak si to este nevyriesil, je program na zmenu MAC aj vo win7. Sám ho používam, funguje bezva. Tak ak budes chciet, pošlem ho. caaaaau
bol by som rad keby si mi to poslal
este som na riesenie tohto problemu sam neprisiel 
Ahojky. Tak ideme na to. Stiahni si SMAC, nainštaluj si BETA verziu. Potom len do kolonky napíš novú MAC adresu, daj UPDATE MAC a vydrž chvíľku, kým Ti napíše , že je to zmenené. Netreba reštartovať ani PC, ani internetové pripojenie a hneď to šlape. SMAC adresy Ti tam zostanú v pamäti, tak potom stačí len prepínať medzi nimi a dať update, ak ich chceš zmeniť. Ja mám WIN 7 Professional a tam to ide bez problemov.
Tak dúfam, že som pomohol, keď tak napíš, či Ti to funguje, nech som múdrejší.
Maj sa. ČAUKO
Kód: Vybrať všetko
odkaz vymazany, ziadny warez (archiv obsahoval seriove cislo)Maj sa. ČAUKO