mac adresa zmena win 7

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
DShark
Light Expert
Light Expert

mac adresa zmena win 7

Príspevok od používateľa DShark »

Dobry den,
mam jeden problem, je zablokovany wifi router a to ze sa nan mozu pripojit len urcite pc s urcitymi mac adresami. Skusam to nejak obist no neuspesne, mozte mi poradit? ... Skusal som v registroch zmenu mac adresy ale tam musi byt zaciatocne cislo vacsie ako 00 no ale ja potrebujem na zaciatku dve nuly .. pretoze mam jeden pc ktory je zahrnuty v tych mac adresach na wifi routri, teda, moze sa nan pripojit (na wifi router), a on ma mac adresu zacinajucu sa dvoma nulami .. a ja potrebujem dostat tuto mac adresu na druhy pc .. aby som sa mohol pripojit aj ja :) ... ako by sa to dalo riesit? :) dakujem za odpoved
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: mac adresa zmena win 7

Príspevok od používateľa Jancuk »

Zisti si MAC adresu nejakeho PC ktore sa moze pripojiť a niekedy ked nebude to PC napojení sa pripoj a pridaj do routra tvoju , alebo ak mas prístup k routru tak ho resetuj.

//Dakujem za K- , neviem ci radim kktiny ale je to jeden spôsob , nabudúce sa aspoň podpis hero :)

//Dakujem za K+ :D
DShark
Light Expert
Light Expert

router je zaheslovany a je zamknuty v skrinke ... :(
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

choď do ovládací panel -> sieť a internet -> centrum sietí -> zmeniť nastavenie adaptéra -> teraz daj vlastnosti na vec kde chceš meniť MAC (buď wifi alebo ethernet) tam konfigurovať -> spresnenie -> network address a tam si zadaj akú MAC chceš
DShark
Light Expert
Light Expert

no tam som ju zmenil na pozadovanu hodnotu ale ked dam do prikaz. riadku ipconfig alll tak tam mam stalu tu staru :(
stange
Novice
Novice

Príspevok od používateľa stange »

Cauko. Ak si to este nevyriesil, je program na zmenu MAC aj vo win7. Sám ho používam, funguje bezva. Tak ak budes chciet, pošlem ho. caaaaau
DShark
Light Expert
Light Expert

bol by som rad keby si mi to poslal :) este som na riesenie tohto problemu sam neprisiel :?
stange
Novice
Novice

Príspevok od používateľa stange »

Ahojky. Tak ideme na to. Stiahni si SMAC, nainštaluj si BETA verziu. Potom len do kolonky napíš novú MAC adresu, daj UPDATE MAC a vydrž chvíľku, kým Ti napíše , že je to zmenené. Netreba reštartovať ani PC, ani internetové pripojenie a hneď to šlape. SMAC adresy Ti tam zostanú v pamäti, tak potom stačí len prepínať medzi nimi a dať update, ak ich chceš zmeniť. Ja mám WIN 7 Professional a tam to ide bez problemov.

Kód: Vybrať všetko

odkaz vymazany, ziadny warez (archiv obsahoval seriove cislo)
Tak dúfam, že som pomohol, keď tak napíš, či Ti to funguje, nech som múdrejší.

Maj sa. ČAUKO :smt006
Napísať odpoveď