Tandemovy zoskok padakom - ceny a info ? ? ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
qwerty-xyz

Re: Tandemovy zoskok padakom - ceny a info ? ? ?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

RATZINGER666 napísal:do boha, na co sa tu ja pustam do debat s dementmi...

btw, neviem, kto sa tu hra na ''naj machra''... chcel by som ta vidiet, co by si robil medzi tym ako by si vyskocil a otvoril padak, a chcel by som vidiet, kam a ako by si pristal... myslis, ze ten kurz je len taka formalita??
:D aj ja by som sa chcel vidiet, moc to riesis, niektore veci idu same, a ano myslim ze to je len formalitka.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No myslis sa Bohuzial...keby som ti teraz dal na chrbat padak a v 4km vyske ta kopol do riti nad dverami lietadla, tak pri najlepsom zabijes len sam seba, v tom horsom pripade zabijes aj niekoho dalsieho.
qwerty-xyz

Lub0$ napísal:No myslis sa Bohuzial...keby som ti teraz dal na chrbat padak a v 4km vyske ta kopol do riti nad dverami lietadla, tak pri najlepsom zabijes len sam seba, v tom horsom pripade zabijes aj niekoho dalsieho.
asi to zalezi na padaku nie ? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: nehraj mudreho, s klasickym vojenskym, pologulovym by som si pekne pristal a nestalo by sa mi nic, .....
a nevrav ked nevies, uz som pocul X takych dristov a tomu podobnych, ten sadne na taku motorku tak sa hned zabije, nezabil sa ani po rokoch dalej jazdi stale, padla mu motorka ako rit na serbel, ....
ten nikdy toto nebude vediet, prask ho, vedel a hned na prvykrat.... :smt006 nepodcenuj ludi, to je prva a zakladna vec co by si sa mal naucit, lebo ked sa to nenaucis zle dopadnes, mna neries, mna nepoznas, nevies co by som zvladol a co nie, ja tiez netvrdim ze by ste to nezvladli vy, tak preco tvrdite vy zeby som to nezvladol ja ?
:wink:
to by si nezvladol, pri tom by si sa zabil, a podobne, co vy viete? kto by co zvladol? ....
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Boooze, kde su tie casy ked sme spolu behali po sidlisku, a ty si vopchal nejakej babe zapalku do zvonceka :D
Myslim, ze si sa od vtedy strasne zmenil...
qwerty-xyz

Lub0$ napísal:Boooze, kde su tie casy ked sme spolu behali po sidlisku, a ty si vopchal nejakej babe zapalku do zvonceka :D
Myslim, ze si sa od vtedy strasne zmenil...
:P mozme mozme, :-D :-D :-D nezmenil, ale tak ja mam nazor vy mate nazory, v dnesnej dobe tu ide o to ze kazdy rozmysla tak realne, az mi to na nervy lezie. V skutocnosti je vsak pravda taka ze dneska sa da za peniaze fakt asi vsetko, a kto cche to si zariadi, to som chcel povedat svojimi prispevkami v tejto teme, kto chce nech si skace tandem, kto chce nech si skace sam, a lubos tebe to tak moze byt u prdele. :wink:
My dvaja sa stretneme tak ci onak, a pokecame co a ako, mimo ineho meni sa kazdy, par hrdinov ostava . . . .
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

qwerty-xyz napísal:...nepodcenuj ludi, to je prva a zakladna vec co by si sa mal naucit...
...takže ich máme preceňovať?...myslím že to je ešte horšie ako ich podceňovať...ale ako myslíš, takže qwerty...padák si neber, padák je pre poserov, čo sa toho boja, ty si poriadny kus chlapa, tebe je padák na nič...len sa poriadne obleč...a vlastne ani to nemusíš, šak ty si jak tank, ty neprechladneš, daj si kľudne krátke vzdušné gate, tričko, obuj si žabky a len tak si skoč...myslím, že spravíš radosť nielen sebe, ale aj mne...
qwerty-xyz

Grim-Reaperka napísal:
...takže ich máme preceňovať?...myslím že to je ešte horšie ako ich podceňovať...ale ako myslíš, takže qwerty...padák si neber, padák je pre poserov, čo sa toho boja, ty si poriadny kus chlapa, tebe je padák na nič...len sa poriadne obleč...a vlastne ani to nemusíš, šak ty si jak tank, ty neprechladneš, daj si kľudne krátke vzdušné gate, tričko, obuj si žabky a len tak si skoč...myslím, že spravíš radosť nielen sebe, ale aj mne...
no uz som videl aj expertov co holi skakali, chces link? pekne im tam plieskaju pipiky, kade tade, .... :twisted: akoze fakt!!!!
---- takze ja v zabkach, gatiach a triku by som bol este za poriadne obleceneho oproti nim.....
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Pri tomto mi prisla na um jedna Jahelkova pesnicka, aj ked je to fest OT :) Pesnicka o tom, ako sa tetusky na poli nestacili divit, ked medzi ne pristala particka parasutistov v Adamovom ruchu :P
..........
Tak mezi báby družstevnice z nebe lidé drazí
Snášeli se mladí hoši kudrnatí nazí
Babičky se rozutekly pan farář si poslech
Vo andělech na zem slétlých, vo těch božích poslech
.......
Napísať odpoveď