RATZINGER666 napísal:do boha, na co sa tu ja pustam do debat s dementmi...
btw, neviem, kto sa tu hra na ''naj machra''... chcel by som ta vidiet, co by si robil medzi tym ako by si vyskocil a otvoril padak, a chcel by som vidiet, kam a ako by si pristal... myslis, ze ten kurz je len taka formalita??
Tandemovy zoskok padakom - ceny a info ? ? ?
-
qwerty-xyz
Re: Tandemovy zoskok padakom - ceny a info ? ? ?
No myslis sa Bohuzial...keby som ti teraz dal na chrbat padak a v 4km vyske ta kopol do riti nad dverami lietadla, tak pri najlepsom zabijes len sam seba, v tom horsom pripade zabijes aj niekoho dalsieho.
-
qwerty-xyz
asi to zalezi na padaku nie ?Lub0$ napísal:No myslis sa Bohuzial...keby som ti teraz dal na chrbat padak a v 4km vyske ta kopol do riti nad dverami lietadla, tak pri najlepsom zabijes len sam seba, v tom horsom pripade zabijes aj niekoho dalsieho.
a nevrav ked nevies, uz som pocul X takych dristov a tomu podobnych, ten sadne na taku motorku tak sa hned zabije, nezabil sa ani po rokoch dalej jazdi stale, padla mu motorka ako rit na serbel, ....
ten nikdy toto nebude vediet, prask ho, vedel a hned na prvykrat....
to by si nezvladol, pri tom by si sa zabil, a podobne, co vy viete? kto by co zvladol? ....
Boooze, kde su tie casy ked sme spolu behali po sidlisku, a ty si vopchal nejakej babe zapalku do zvonceka 
Myslim, ze si sa od vtedy strasne zmenil...
-
qwerty-xyz
Lub0$ napísal:Boooze, kde su tie casy ked sme spolu behali po sidlisku, a ty si vopchal nejakej babe zapalku do zvonceka
My dvaja sa stretneme tak ci onak, a pokecame co a ako, mimo ineho meni sa kazdy, par hrdinov ostava . . . .
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...takže ich máme preceňovať?...myslím že to je ešte horšie ako ich podceňovať...ale ako myslíš, takže qwerty...padák si neber, padák je pre poserov, čo sa toho boja, ty si poriadny kus chlapa, tebe je padák na nič...len sa poriadne obleč...a vlastne ani to nemusíš, šak ty si jak tank, ty neprechladneš, daj si kľudne krátke vzdušné gate, tričko, obuj si žabky a len tak si skoč...myslím, že spravíš radosť nielen sebe, ale aj mne...qwerty-xyz napísal:...nepodcenuj ludi, to je prva a zakladna vec co by si sa mal naucit...
-
qwerty-xyz
no uz som videl aj expertov co holi skakali, chces link? pekne im tam plieskaju pipiky, kade tade, ....Grim-Reaperka napísal:
...takže ich máme preceňovať?...myslím že to je ešte horšie ako ich podceňovať...ale ako myslíš, takže qwerty...padák si neber, padák je pre poserov, čo sa toho boja, ty si poriadny kus chlapa, tebe je padák na nič...len sa poriadne obleč...a vlastne ani to nemusíš, šak ty si jak tank, ty neprechladneš, daj si kľudne krátke vzdušné gate, tričko, obuj si žabky a len tak si skoč...myslím, že spravíš radosť nielen sebe, ale aj mne...
---- takze ja v zabkach, gatiach a triku by som bol este za poriadne obleceneho oproti nim.....
Pri tomto mi prisla na um jedna Jahelkova pesnicka, aj ked je to fest OT
Pesnicka o tom, ako sa tetusky na poli nestacili divit, ked medzi ne pristala particka parasutistov v Adamovom ruchu 
..........
Tak mezi báby družstevnice z nebe lidé drazí
Snášeli se mladí hoši kudrnatí nazí
Babičky se rozutekly pan farář si poslech
Vo andělech na zem slétlých, vo těch božích poslech
.......