PMS
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: PMS
myslím si že je to tou menštruáciu, to máš ešte celkom dobré ..počuj niektoré dievčatá vedia byť 100 krát horšie :)a skús sa viac rozpísať lebo takto sa ti nedá veľmi poradiť ..konkrétnejší buď ..
Proste kladie mi divne otazky o tom co som niekedy robil v minulosti (zle veci, ale nie vsetko je pravda, co si ona mysli, ze som robil podrobnosti nechcem). Sme spolu 8 mesiacov a za ten cas som ju nepodviedol ani nic zle nespravil, tak nechapem ze preco tak zrazu toto mi pise.
Ked jej napisem, ze ju milujem odpise mi "pekne od Teba" alebo "no"
A raz vycita sebe ze je iba na obtiaz pre mna (to neni pravda) a na strane druhej vykrikuje mne tie veci.
Ked jej napisem, ze ju milujem odpise mi "pekne od Teba" alebo "no"
A raz vycita sebe ze je iba na obtiaz pre mna (to neni pravda) a na strane druhej vykrikuje mne tie veci.
-
Janio
Zablokovaný
Neviem menštruáciu som nemal, ale mne to príde blbé sa vyhovárať na nejakú vec...(aspoň ja to tak vidím, žena rozmýšľa hlavou a nie niečim iným, a aj keby tak to jej nekáže robiť somariny. Je to ako keď je nieto opitý neospravedlnuje ho to) Skvôr by som povedal že má blbu náladu prejde ju to... Ako dlho to trvá ?
-
Janio
Zablokovaný
Tak nestresuj, to je normálne u žien (občas, väšinou, teda skoro vždy) nevedia čo chcú (česť výnimkám) takže si to nevšímaj a zajtra sa ti ešte bude ospravedlnovať ako sa správala (ak jej to dojde) Radšej jej neodpísuj aby ste sa nepohadali no zase ju neignoruj... napíš jej že sa správa divne a že ideš off (alebo si niečo vymysli) ale nie že ťa najde ako si s niekym iným píšeš
Držím palce
Janio keby ti tiekla krv z kkta tiež by si asi nebol veselý
. Tým babu neospravedlňujem, pretože toto nie je zdravé, ale rozhodne žanám túto situáciu nezávidím. Možno má len nejakú depku, u báb sa to deje často, že im všetko začne prekážať, našťastie sa to rýchlo vráti do normálu. Skús byť vtipný, humorne ju odbíjaj aj ty, uvidíš nakoniec sa rozosmeje. Hádam sa kvôli takejto blbosti nerozídete
.
-
blitzkrieg
Professional
alebo je v tom ďalší chalan ...skús sa nejako popýtať ...možno hľadá takto nejaký dôvod aby mohla spokojne odísť za druhým ..i keď 8 mesiacov je už celkom dosť ...koľko máte rokov ?
-
blitzkrieg
Professional
"aj keď" ? to nieje veľmi presvedčivé ...inak si to neviem vysvetliť ..buď to je preto že má (dostať) svoje dni ...alebo je v tom niekto iný ..a je vo veku (nehovorím že každé dievča je také) keď pozerá po každom "cool" chalanovi ..sorry ak sa mýlim ..možno taká není ..
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Tipujem to na vek a vsetko co je s tym spojene. Mozno ju to s tebou prestava bavit, mozno... Jeden moze len hadat. Najhorsie je na tom, ze pravdu sa od nej nedozvies. ZVYK
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Ano, cakal som presne, kedy sa do tej vety navezies ty. A powem ti daco este. Ty sa uz ku mne nikdy neozyvaj, nechaj si svoj nazor proti mne pre seba a aspon nenapises cely prispevok OT.ithory napísal:Najhorsie je na tom, ze pravdu sa od nej nedozvies. ZVYK"
Expert na zeny dosiel heh ..Clovece uz sa z toho vyliec,bo si s tymito nespracovanymi neg emociami podrbkas zivot..
Inak hlavne, ze ty si mudra jak radio. Uz sa zobud a porri sa na seba, potom sud druhych, len to wam Z ide kus tazsie co?
Btw, ja si neg emociami viac zivot nedojebem ako som to spravil pozitivnymi(co sa tyka zien) a doverou.
Ale kus k teme, wed ono to tak kua xodi, ze u was Z, ked ide do tuheho vo vztahu, tak pravdu hovorite len ked sa pomylite.
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2010, 10:20)
Tak pre uplnost, aby si vedela a kus bola v obraze. Ja som furt taky neg pristup nemal, prave naopak, ja som za zenami stal, len to casy sa menia a skusenost ma naucila, ze nie je vsetko zlato co...a ze za dobrotu na zobrotu. Kazdemu co si zasluzi. Plus vek 15, 16, 17 a dnes uz i vyssie, sa rovna u dievcat, skacem kde mi vyhovuje a chceem...sak ani neviem. Otvor oci a pochop. Ja to neberiem zas tiez tak, ze kazda, lebo najde sa a ja sa nebranim, nebijem sa, ale beriem to tak, ze su vselijaki ludia, no...druhy nazor poznas. A aby som ta usetril trapnych pozn typu, ci mam krystalovu gulu, tak ano a vravi sa jej dedukcia alebo skusenost.
//dakujem vajcakovi za K-, aspon podpis poprosim, aj keby to bol moderator. keby ze chodis na net cez telefon tolko kolko ja a potrebujes pisat nieco dlhsie, tak pochopis, preco pouzivam w namiesto v a x namiesto ch, aj ked sa krotim
Moja priateľka keď má PMS, tak je nervná, rýpe do mňa, že som neupratal to a hento, že jak môžem to a hento a o 3 hoďky si to už vyčíta a ospravedlňuje sa, ale všetko v rámci normy, niekedy je normálna.
Ale nikdy nepochybovala o našej láske alebo podobné nezmysly. Kamaráti sú na tom podobne, takže predpokladám, že u vás ide o vek.
Ona má 16, puberta s ňou ešte máva, prežíva to viac ako je nutné a ty máš 17 a skúsenosti žiadne, tak si to moc berieš.
I keď to že na "milujem ťa" ti odpíše "no" by nasralo asi každého, na druhej strane ja to nepíšem v každej sms-ke alebo nehovorím 5x za deň, takže aj to ber s rezervou, lebo ak to ty tak robíš tak potom to stratí na váha. A od milujem ťa už vyšší level nie je
Ale nikdy nepochybovala o našej láske alebo podobné nezmysly. Kamaráti sú na tom podobne, takže predpokladám, že u vás ide o vek.
Ona má 16, puberta s ňou ešte máva, prežíva to viac ako je nutné a ty máš 17 a skúsenosti žiadne, tak si to moc berieš.
I keď to že na "milujem ťa" ti odpíše "no" by nasralo asi každého, na druhej strane ja to nepíšem v každej sms-ke alebo nehovorím 5x za deň, takže aj to ber s rezervou, lebo ak to ty tak robíš tak potom to stratí na váha. A od milujem ťa už vyšší level nie je
-
javatar
Hardcore addict
Ano moze to pokojne sposobit PMS, ale ak si chces overit ci v tom nie je nieco ine staci pockat kym bude mat po.n00b napísal:ze ci to moze byt sposobene prave tou menstruaciou, ze uz kazdu chvilu pride alebo niecim inym?
NIC! Jednoducho to ignoruj a snaz sa byt cim viac v pohode. Ono ked clovek preziva bolesti a citi sa neprijemne tak ma potrebu byt agresivny. A kedze nema ziadnu objektivnu pricinu byt agresivna tak si ich vytvara (skus si predstavit ze si v pohode ked si napr. hladny, neprijemne spinavy a spoteny, je ti zima, boli ta zlomenina a este ta to pod sadrou na neposkrabatelnych miestach svrbi alebo vsetky tieto veci naraz - proste je to tazke). Jednoducho to musis pretrpiet tak ako to musi pretrpiet ona - zmier sa s tym, tak uz to v zivote chodi. Pripadne nech siahne po tabletkach (alebo po slivovicin00b napísal: Co by som jej mal povedat, aby sa ako tak ukludnila?
Udajne pomaha caj z rebricka (a este lepsia je vraj kombinacia rebricek, stavikrv, medovka, rumancek oman), netreba to prehanat rebricek vo velkom skodi, ale nemam to otestovane. Testovat tento mesiac uz nestiham, buduci dufam nezabudnem (testovat budem prirodzene na priatelke, na moju menstruaciu by som asi cakal dlho). Vsak pogoogli a nezabudni, ze kazdy organizmus je niecim iny. Ak sa mi nieco podari zistit co na mojej fungovat bude tak to sem postnem. Niezeby mi jej PMS stavy az tak vadili, ale ak jej to pomoze (alebo komukolvek) budem len rad.
Ja len keby bolo PMS by mala podobne vykyvy" pravidelne kazdy mesiac..bindo011 napísal:Janio keby ti tiekla krv z kkta tiež by si asi nebol veselý. Tým babu neospravedlňujem, pretože toto nie je zdravé, ale rozhodne žanám túto situáciu nezávidím. Možno má len nejakú depku, u báb sa to deje často, že im všetko začne prekážať, našťastie sa to rýchlo vráti do normálu. Skús byť vtipný, humorne ju odbíjaj aj ty, uvidíš nakoniec sa rozosmeje. Hádam sa kvôli takejto blbosti nerozídete
.
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2010, 12:27)
A co takto nabrat zase novu pre zmenu "pozitivnu" skusenost ?:)Ja ti do to nechcem kecat,len ak nezmenis postoj,pretoze najvecsi problem nam robia iba nase myslienky,nedovol im prebrat kontrolu..blbo na to doplatis-vlastna skusenost;)..Ty "nazor proti tebe" ..drama queen mam ta na hakuS.T.E.A.L.T.H napísal: Ano, cakal som presne, kedy sa do tej vety navezies ty. A powem ti daco este. Ty sa uz ku mne nikdy neozyvaj, nechaj si svoj nazor proti mne pre seba a aspon nenapises cely prispevok OT.
Inak hlavne, ze ty si mudra jak radio. Uz sa zobud a porri sa na seba, potom sud druhych, len to wam Z ide kus tazsie co?
Btw, ja si neg emociami viac zivot nedojebem ako som to spravil pozitivnymi(co sa tyka zien) a doverou.
Ale kus k teme, wed ono to tak kua xodi, ze u was Z, ked ide do tuheho vo vztahu, tak pravdu hovorite len ked sa pomylite.
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2010, 10:20)
Tak pre uplnost, aby si vedela a kus bola v obraze. Ja som furt taky neg pristup nemal, prave naopak, ja som za zenami stal, len to casy sa menia a skusenost ma naucila, ze nie je vsetko zlato co...a ze za dobrotu na zobrotu. Kazdemu co si zasluzi. Plus vek 15, 16, 17 a dnes uz i vyssie, sa rovna u dievcat, skacem kde mi vyhovuje a chceem...sak ani neviem. Otvor oci a pochop. Ja to neberiem zas tiez tak, ze kazda, lebo najde sa a ja sa nebranim, nebijem sa, ale beriem to tak, ze su vselijaki ludia, no...druhy nazor poznas. A aby som ta usetril trapnych pozn typu, ci mam krystalovu gulu, tak ano a vravi sa jej dedukcia alebo skusenost.
-
blitzkrieg
Professional
-
audiotrack
VIP
myslím, že to nemyslel doslovne len nemáme smajla ktorý by vyjadroval "buď k nej milý, pobozkaj ju, objím ju.."blitzkrieg napísal: na červenú ?:) každý podľa svojho gusta ...niektorým sa to hnusí cez jahodové dni či už chalanom tak aj babám ...