PMS
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Re: PMS
Vies ithory, ja by som rad nabral novu pozitivnu skusenost, no prave som sa dostal (konecne) z minulej negativnej a vytvoril som si len uzku skupinu ludi, ktorym verim, pretoze zas nechcem zhoriet. Ja som dost citovo zalozeny a veci sa ma mozno dotykaju viac ako vacsiny. Riadit sa citmi mi narobilo len problemy, tak sa mi necuduj, ze sa priklanam k myslienkam a skusenostiam, aj ked ma ovplyvnuju hlavne zle. Riadim sa tym, ze sa pripravujem na zle, wed to dobre dajak prezijem:D. Ono stavat sa k zivotu ani tak ani naopak nie je vyhra, lebo vzdy ti nieco unika.
Sorry za OT
Sorry za OT
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
..sám na vlastnej koži som si skúsil aké to je keď ti baba na slovo ľúbim ťa, milujem ťa odpovie len no, hmm, aha, a pod...dosť to človeku dokáže zbabrať náladu a pokaziť celý deň pretože nevieš či jej niečo je a niekedy aj ťažko zistíš od takej holky čo chce a ako si napísal že 3v1 smajlo tu nieje a byť k nej milý, úprimný, bozkávať ju a pod. sa niekedy ani neoplatí ..keď sa baba "zasekne" tak sa môžeš aj roztrhnúť a snažiť sa akokoľvek chceš aj tak ťa bude ignorovať naďalej...audiotrack napísal: myslím, že to nemyslel doslovne len nemáme smajla ktorý by vyjadroval "buď k nej milý, pobozkaj ju, objím ju.."
bližšie k téme ...aj tak si myslím že v tom je nejaká tretia osoba ktorá tej babenke pletie hlavu a preto sa takto chová ...či to je už rodina alebo nejaká kamarátka ktorá nechce aby bola s chalanom alebo je v tom chalan ..to je ten asi ten "blbější" prípad
Grim-Reaperka myslím si že tento smajlo vystihuje 3v1 ...
Je to PMS - Pred Menštruačný Syndróm. Nikto tu nehovorí o nijakej jazde na červenú.blitzkrieg napísal: na červenú ?:) každý podľa svojho gusta ...niektorým sa to hnusí cez jahodové dni či už chalanom tak aj babám ...
-
blitzkrieg
Professional
-
audiotrack
VIP
veď v 16 a 17 rokoch je to dobre že nič nebude, nie?blitzkrieg napísal:v poriadku, nehádam sa s tebou ..ale pokiaľ sa správa tak ako sa správa tak nebude nič ani pred, cez a po tiež nie ...
No ja nemám 16 ani 17 a priateľka tiež nie a o to čo bude a nebude sa v mojom prípade nebojím.
//: veď v pohode, reagoval som najmä na blitzkriega, ktorý od začiatku do konca nepochopil môj prvý príspevok, druhý bol viac sranda aj keď čosi pravdy je aj na tom
//: veď v pohode, reagoval som najmä na blitzkriega, ktorý od začiatku do konca nepochopil môj prvý príspevok, druhý bol viac sranda aj keď čosi pravdy je aj na tom
-
audiotrack
VIP
myslel som zakladateľa témy, ale už sa strácam v tom, o kom sa tu vlastne píše..
-
blitzkrieg
Professional
ja som to pochopil,len proste čo čakať od 16 ročnej dievky ? že ti navarí, operie ? je normálne že je taká ako ju opísal zakladateľ témy ...a ako tu bolo spomenuté... dievča prechádza pubertou, nevie čo chce ale zároveň chce čo najviacbegbeee napísal:No ja nemám 16 ani 17 a priateľka tiež nie a o to čo bude a nebude sa v mojom prípade nebojím.
Akoby som citala seba heh..S.T.E.A.L.T.H napísal:Vies ithory, ja by som rad nabral novu pozitivnu skusenost, no prave som sa dostal (konecne) z minulej negativnej a vytvoril som si len uzku skupinu ludi, ktorym verim, pretoze zas nechcem zhoriet. Ja som dost citovo zalozeny a veci sa ma mozno dotykaju viac ako vacsiny. Riadit sa citmi mi narobilo len problemy, tak sa mi necuduj, ze sa priklanam k myslienkam a skusenostiam, aj ked ma ovplyvnuju hlavne zle. Riadim sa tym, ze sa pripravujem na zle, wed to dobre dajak prezijem:D. Ono stavat sa k zivotu ani tak ani naopak nie je vyhra, lebo vzdy ti nieco unika.
Sorry za OT
Teraz som si niekde "Rozumny kapitan vyplava za odlivu,nie za prilivu-ked ma vietor v plachtach:)Teda jop pouzivat aj hlavu,nenechat sa len slepo" ovladat "emociami.Vsak treba mat na pameti,ze k zivotu/k laske patria aj sklamania..heartbreaky ..snazit sa za kazdu cenu ochranit od bolesti" to je hlupost:)to sa ti aj tak raz sakra vypomsti:)Prestan vsetky uz dopredu hadzat do jedneho vreca..obcas sa pritrafi aj prima dievca:).. a daj zo seba to najlepsie..ostatne je uz na jej svedomi.Predsa nemozes byt cely zivot v strehu -najlepsia cesta ako sa fasa scvoknut.. resp na ziadny vztah neexistuje garancia ..
Bohati ale som tazka frajerka ..vsak cudzim sa najlepsie radi
-
bolek
Guru
Jedno aj druhé pohlavie vie toľko vecí zvaliť na PMS. Viem, že niektorým býva veľmi zle, že nie sú schopné ani normálneho fungovanie, ísť do práce alebo do školy a že niektoré mávajú veľmi zvláštne chute a správanie, ale pokiaľ sa pred tým tak nikdy nesprávala, radšej by som sa s ňou porozprávala a hľadala za tým iný dôvod.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
No cudzim to hej, to by slo, toto ti musim dat za pravdu. Keby ze ja cudzich pocuvam, tak to mam davno za sebou, len clovek uvazuje ze "co ak?"ithory napísal:
Akoby som citala seba heh..
Teraz som si niekde "Rozumny kapitan vyplava za odlivu,nie za prilivu-ked ma vietor v plachtach:)Teda jop pouzivat aj hlavu,nenechat sa len slepo" ovladat "emociami.Vsak treba mat na pameti,ze k zivotu/k laske patria aj sklamania..heartbreaky ..snazit sa za kazdu cenu ochranit od bolesti" to je hlupost:)to sa ti aj tak raz sakra vypomsti:)Prestan vsetky uz dopredu hadzat do jedneho vreca..obcas sa pritrafi aj prima dievca:).. a daj zo seba to najlepsie..ostatne je uz na jej svedomi.Predsa nemozes byt cely zivot v strehu -najlepsia cesta ako sa fasa scvoknut.. resp na ziadny vztah neexistuje garancia ..
Bohati ale som tazka frajerka ..vsak cudzim sa najlepsie radi
Btw, mam pocit, ze sa vies vcitit do mojich myslienkovych pochodov, tak potom asi aj vies, ze to take jednoduche nehadzat niekoho niekde, nebat sa, ze sa zas sklames a podobne nie je take jednoduche.
s tymto vyjadrenim sa stotoznujembolek napísal:Jedno aj druhé pohlavie vie toľko vecí zvaliť na PMS. Viem, že niektorým býva veľmi zle, že nie sú schopné ani normálneho fungovanie, ísť do práce alebo do školy a že niektoré mávajú veľmi zvláštne chute a správanie, ale pokiaľ sa pred tým tak nikdy nesprávala, radšej by som sa s ňou porozprávala a hľadala za tým iný dôvod.
-
blitzkrieg
Professional
to je pravda
.. ešte mi dajte pár mesiacov na to aby som si do detailu všetko okukal a budem presne vedieť kedy bude moja drahá upratovať ..PMS = upratovanie, nervačenie 
-a este sa moze citit akoby to robil s pannou, podla mna celkom fajn
No dam este jeden tip, mne pomaha ked v tom obdobi priatelke davam jest vela sladkeho, aby bola stale najedena, lebo s plnym bruchom sa vecsinou cloveku nechce hadat