Stargate Universe
-
qwerty-xyz
Re: Stargate Universe
Mal ho tam nechat lezat a vykrvacat, ked TJ nemala ani ziadne lieky proti bolesti?:)
-
qwerty-xyz
mal mu tam nechat pistol nech sa zastreli!!!! urcite rychlejsie, efektivnejsia a menej moralne problematickejsia smrt ako udusenie, ....Auruz napísal:Mal ho tam nechat lezat a vykrvacat, ked TJ nemala ani ziadne lieky proti bolesti?:)
A ako by to vysvetloval posadke, ze mu tam nechal zbran aby sa odstrelil? Youngovi uz ajtak neveri vacsina civilistov, posledne co mu chyba je to, aby ho prestali respektovat aj jeho vlastni v armade 
-
qwerty-xyz
mal vyjst von a povedat ze dotycny sa chce zastrelit, ze je to jeho prianie, potom by siel dnu, nechal mu pistol, ten by sa strelil, a bolo by to fajn, vysiel by z toho ako hrdina ze mu splnil posledne prianie....Auruz napísal:A ako by to vysvetloval posadke, ze mu tam nechal zbran aby sa odstrelil? Youngovi uz ajtak neveri vacsina civilistov, posledne co mu chyba je to, aby ho prestali respektovat aj jeho vlastni v armade
A potom by povedal nejaky one-liner, nasadil si okuliare ako Horatio z CSI Miami, a spustil by sa song od The Who, nie?
mozete mi vysvetlit preco sa bavite prave o tomto? a nie napriklad o Rushovi a jeho objave? o tom ako sa zachoval atd?
Nevrav, a na to si ako prisiel? Cize si sadol do kresla a po par hodinach ho to vcuclo do kablov?qwerty-xyz napísal:vedec je SUCASTOU lode, ..... to po prve
-
qwerty-xyz
a nevcuclo? preco sa potom objavuje ?Gangy napísal: Nevrav, a na to si ako prisiel? Cize si sadol do kresla a po par hodinach ho to vcuclo do kablov?
a Rushova žena sa tam potom objavila ako? s lodou nemá nič posločné. imho len Rusch blúzni a lezie mu to všetko na mozog
-
qwerty-xyz
Curuj napísal:a Rushova žena sa tam potom objavila ako? s lodou nemá nič posločné. imho len Rusch blúzni a lezie mu to všetko na mozog
-- mozno lod pomaha rushovi projekciou tychto ludi co vies.....
Rush podla mna bluzni z nedostatku spanku, pripadne pocituje nejake vedlajsie ucinky kvoli tomu spojeniu s kreslom... Inak si neviem vysvetlit tie jeho halucinacie
To, ze ich premieta lod, mi pride nepravdepodobne
-
qwerty-xyz
no fajn, tak kde sa stratil ten druhy vedec? a preco doktorka mala take divne sny?Auruz napísal:Rush podla mna bluzni z nedostatku spanku, pripadne pocituje nejake vedlajsie ucinky kvoli tomu spojeniu s kreslom... Inak si neviem vysvetlit tie jeho halucinacieTo, ze ich premieta lod, mi pride nepravdepodobne
qwerty - neries, ono sa to vysvetli casom a ak nie, tak to tvorcovia serialu zrejme povazuju za nepodstatne, to len ty kktiny riesis...
Nie je iste, co sa stalo s tym vedcom, nikde sa to totiz nehovoriloqwerty-xyz napísal: no fajn, tak kde sa stratil ten druhy vedec? a preco doktorka mala take divne sny?
TJ mohla mat tie sny bud kvoli tomu, ze bola v bezvedomi, popripade kvoli velkej strate krvi, alebo naozaj zobrali jej dieta mimozemstania ktori vytvorili tu slnecnu sustavu, a zverili ho do opateri ludi, ktori sa nachadzali na planete
-
qwerty-xyz
Maki napísal:qwerty - neries, ono sa to vysvetli casom a ak nie, tak to tvorcovia serialu zrejme povazuju za nepodstatne, to len ty kktiny riesis...
ja som cely sg1 videl 2x, sga cely tiez 2x a sgu kukam tiez.... ale neberem to tak zeby na kazdom detaile zavisel moj realny zivot...
-
qwerty-xyz
dvakrat? ja SG1 kukam dookola, teda donedavna som kukal,Maki napísal:ja som cely sg1 videl 2x, sga cely tiez 2x a sgu kukam tiez.... ale neberem to tak zeby na kazdom detaile zavisel moj realny zivot...
no tak novy diel celkom funny... som zvedavy ci sa s tymi alienmi este stretnu a ci Telford prezil