Stargate Universe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
qwerty-xyz

Re: Stargate Universe

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:roll: vedec je SUCASTOU lode, ..... to po prve po druhe, som mal dost ked velitel udusil toho svojho vojaka, .... no mal som dost, ja by som mu radsej nechal tu pistol. toto bol masaker, .... v riti som bol z toho, sa mu vobec necudujem ze skoncil pijuci, placuci vo svojej kajute, ...
Auruz
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Auruz »

Mal ho tam nechat lezat a vykrvacat, ked TJ nemala ani ziadne lieky proti bolesti?:)
qwerty-xyz

Auruz napísal:Mal ho tam nechat lezat a vykrvacat, ked TJ nemala ani ziadne lieky proti bolesti?:)
mal mu tam nechat pistol nech sa zastreli!!!! urcite rychlejsie, efektivnejsia a menej moralne problematickejsia smrt ako udusenie, .... :!: :!: :!: :!:
Auruz
Medium Star
Medium Star

A ako by to vysvetloval posadke, ze mu tam nechal zbran aby sa odstrelil? Youngovi uz ajtak neveri vacsina civilistov, posledne co mu chyba je to, aby ho prestali respektovat aj jeho vlastni v armade :)
qwerty-xyz

Auruz napísal:A ako by to vysvetloval posadke, ze mu tam nechal zbran aby sa odstrelil? Youngovi uz ajtak neveri vacsina civilistov, posledne co mu chyba je to, aby ho prestali respektovat aj jeho vlastni v armade :)
mal vyjst von a povedat ze dotycny sa chce zastrelit, ze je to jeho prianie, potom by siel dnu, nechal mu pistol, ten by sa strelil, a bolo by to fajn, vysiel by z toho ako hrdina ze mu splnil posledne prianie.... :sly:
Auruz
Medium Star
Medium Star

A potom by povedal nejaky one-liner, nasadil si okuliare ako Horatio z CSI Miami, a spustil by sa song od The Who, nie?
qwerty-xyz

:roll: to je fuk!!! mal sa zastrelit, ..... alebo ho mali zastrelit.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mozete mi vysvetlit preco sa bavite prave o tomto? a nie napriklad o Rushovi a jeho objave? o tom ako sa zachoval atd?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

qwerty-xyz napísal::roll: vedec je SUCASTOU lode, ..... to po prve
Nevrav, a na to si ako prisiel? Cize si sadol do kresla a po par hodinach ho to vcuclo do kablov? :sly:
qwerty-xyz

Gangy napísal: Nevrav, a na to si ako prisiel? Cize si sadol do kresla a po par hodinach ho to vcuclo do kablov? :sly:
a nevcuclo? preco sa potom objavuje ? :roll: a este aj radi co a ako? odkial by to vedel? .... Podla mna ho to vcuclo, alebo povznieslo, alebo zabilo a jeho vedomie prenieslo do lode, a lod z neho robi teraz nejaku projekciu, okrem toho preco by ho to malo zabijat? Lod a vseobecne antici nemali ludi zabijat, ... to ze clovek este nebol schopny prijat techniku neznamea ze umyslom bolo aby kreslo zabijalo...

:smt007
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

a Rushova žena sa tam potom objavila ako? s lodou nemá nič posločné. imho len Rusch blúzni a lezie mu to všetko na mozog
qwerty-xyz

Curuj napísal:a Rushova žena sa tam potom objavila ako? s lodou nemá nič posločné. imho len Rusch blúzni a lezie mu to všetko na mozog
:wink: potom je svac na hlavu aj doktorka, ked prisla o dieta, to uz je tam na hlavu viacero ludi nie ?
-- mozno lod pomaha rushovi projekciou tychto ludi co vies.....
Auruz
Medium Star
Medium Star

Rush podla mna bluzni z nedostatku spanku, pripadne pocituje nejake vedlajsie ucinky kvoli tomu spojeniu s kreslom... Inak si neviem vysvetlit tie jeho halucinacie :) To, ze ich premieta lod, mi pride nepravdepodobne
qwerty-xyz

Auruz napísal:Rush podla mna bluzni z nedostatku spanku, pripadne pocituje nejake vedlajsie ucinky kvoli tomu spojeniu s kreslom... Inak si neviem vysvetlit tie jeho halucinacie :) To, ze ich premieta lod, mi pride nepravdepodobne
no fajn, tak kde sa stratil ten druhy vedec? a preco doktorka mala take divne sny? :?
Maki
Darca
Darca

qwerty - neries, ono sa to vysvetli casom a ak nie, tak to tvorcovia serialu zrejme povazuju za nepodstatne, to len ty kktiny riesis...
Auruz
Medium Star
Medium Star

qwerty-xyz napísal: no fajn, tak kde sa stratil ten druhy vedec? a preco doktorka mala take divne sny? :?
Nie je iste, co sa stalo s tym vedcom, nikde sa to totiz nehovorilo :)

TJ mohla mat tie sny bud kvoli tomu, ze bola v bezvedomi, popripade kvoli velkej strate krvi, alebo naozaj zobrali jej dieta mimozemstania ktori vytvorili tu slnecnu sustavu, a zverili ho do opateri ludi, ktori sa nachadzali na planete :)
qwerty-xyz

Maki napísal:qwerty - neries, ono sa to vysvetli casom a ak nie, tak to tvorcovia serialu zrejme povazuju za nepodstatne, to len ty kktiny riesis...
:) to sa mylis, ale ja som nenormalne velky fanusik SG1, atlantis som zhliadol asi dve tri serie moc ma to nevzalo, a universe pozeram zase cely, cize vies, ked ta nieco chyti tak sa zaujimas, .... pritom podla mna SG1 neprekona nic, to bolo dokonale, az na tych par poslednych serii s tou ciernovlasou kravou....
Maki
Darca
Darca

ja som cely sg1 videl 2x, sga cely tiez 2x a sgu kukam tiez.... ale neberem to tak zeby na kazdom detaile zavisel moj realny zivot...
qwerty-xyz

Maki napísal:ja som cely sg1 videl 2x, sga cely tiez 2x a sgu kukam tiez.... ale neberem to tak zeby na kazdom detaile zavisel moj realny zivot...
dvakrat? ja SG1 kukam dookola, teda donedavna som kukal, :) u mna proste best ... aaa na kazdom detaile nezavisi moj zivot, ale tak v universe sa budu musiet popasovat s X vecami, napr municia, zbrane, vybusniny, ved toho nemaju neobmedzene mnozstvo ... tak prave preto ma tam zaujimaju take vedlajsie veci, v SG1 si mal vsetko, politiku, financie, .... vsetko mozne
Maki
Darca
Darca

no tak novy diel celkom funny... som zvedavy ci sa s tymi alienmi este stretnu a ci Telford prezil :D
Napísať odpoveď