Ekologická katastrofa v Maďarsku
Re: Len tak dalej..
Majitel hovorí ,že je to neškodné a doktori ,že je to vysoko škodlivé a mierne rádioaktívne , pri kontakte s kožou to leptá ako kyselina. Komu uveríš? 
Kto si kupi media tomu sa bude verit a basta
..plati vseobecne ..
No hadam take strasne to az nebude..Ved nechame sa prekvapit ci sa tam za par rokov zacnu rodit deti s tromi ockami a styrmi rucickami heh
No vraj ,keď to nevyčistia za mokra tak sa to začne vyparovať do ovzdušia potom to tí ludia nebudú mať len na koži ale aj na pľúcach 
Takže to nezneutralizovali paráda 
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ekologická katastrofa v Maďarsku
Ó, to naozaj je predprodukt hliníka rádioaktívny ? To aby som si išiel nabrať a potom to skoncentroval, zbieram rádioaktívne predmety
Hej, je to katastrofa, ale novinári to trocha zveličili zase.
Hej, je to katastrofa, ale novinári to trocha zveličili zase.
Zvelicovanie mediami, je v tomto pripade akceptovatelne, az potrebne.
-
qwerty-xyz
Lub0$ napísal:Zvelicovanie mediami, je v tomto pripade akceptovatelne, az potrebne.
Ako úplne bez srandy uvažujem nad tým, že až sa to tam trochu ukľudní a vyľudní (to je hlavné), tak sa tam pôjdem pozrieť.... Proste taký výlet, trochu pojazdiť po teréne, spraviť fotky a tak.... Vidím to tak na marec/apríl 2011....
-
qwerty-xyz
Pinhead napísal:Ako úplne bez srandy uvažujem nad tým, že až sa to tam trochu ukľudní a vyľudní (to je hlavné), tak sa tam pôjdem pozrieť.... Proste taký výlet, trochu pojazdiť po teréne, spraviť fotky a tak.... Vidím to tak na marec/apríl 2011....
To nie je odpad z uranovej bane, ale hlinikarne, tak aka radioaktivita sa to stale spomina? 
Mierne rádioaktívny. To znamená, že to môže byť aj dve tisíciny nad normál a novinári - keď senzácia predáva - sa toho hneď chytia.
Veď sme sa dočkali titulkov - Maďarsko má svoj malý Černobyľ a tak podobne..
-
qwerty-xyz
begbeee napísal:Mierne rádioaktívny. To znamená, že to môže byť aj dve tisíciny nad normál a novinári - keď senzácia predáva - sa toho hneď chytia.
co vies co to vsetko spravi, moznoze mi narastie vacsi vtak, alebo budem mat dva!!! Alebo uznam ze LuboS je normalny..... taketo pozitivne nasledky radiacie by boli urcite vitane.....
Sa vies predstavit s pinhead-om na vylete? Pride tam, o par hodin dostane zachvat (z fetovania tej gebuziny--neverim ze sa ten brud neodparuje) a zmysli si ze resident evil a vykatuje tam pol statu . . . a pruser na celu EU v otazke znasanlivosti narodov je na svete.
citajuc tvoje fantaziou prespikovane prispevky odhadujem, ze uz si sa bol vymacat 
-
qwerty-xyz
spolubyvajuci ma radioaktivne prdy, takze som v zamorenom prostredi cely cas.KoCi napísal:citajuc tvoje fantaziou prespikovane prispevky odhadujem, ze uz si sa bol vymacat
aj na Oddeleni nuklernej mediciny cloveka donutia podpisat miestoprisazne vyhlasenie, ze sa 24 hodin po vysetreni budes vyhybat malym detom a tehotnym zenam, pricom dany izotom, ktory ti podavaju do zily je aktivny asi 40 minut... takze uplne suhlasim s begbeeem... novinari uz nie us to co boli kedysi... teraz z cohokolvek torchu vyznamnejsieho urobia temu na niekolko mesiacov...
netvrdim, ze to je snad pozitivna vec, alebo ze sa vlastne nic nestalo, len sa mi zda, ze je okolo toho az zbytocne velky cirkus.
netvrdim, ze to je snad pozitivna vec, alebo ze sa vlastne nic nestalo, len sa mi zda, ze je okolo toho az zbytocne velky cirkus.
Toxický kal unikal z nádrže pri hlinikárni v západnom Maďarsku už niekoľko mesiacov pred prevalením hrádze
http://www.webnoviny.sk/svet/wwf-toxick ... lanok.html
Hrádza, ktorá má ochrániť domy
v prípade ďalšieho úniku toxického kalu, praská!
http://www.cas.sk/clanok/182363/desive- ... inuty.html
http://www.webnoviny.sk/svet/wwf-toxick ... lanok.html
Hrádza, ktorá má ochrániť domy
v prípade ďalšieho úniku toxického kalu, praská!
http://www.cas.sk/clanok/182363/desive- ... inuty.html