Arabi - moslimovia

Diskusie na politické témy...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Arabi - muslimovia

Príspevok od používateľa IvanSk »

Ja žasnem Seth aké je z teba zrazu rasistické prasa :lol: , keď sa jedná o moslimov správaš sa ako zmyslov zbavený.
Je to minimálne na zamyslenie.
Druhá vec je kto stojí za imigráciou do Európy a zmierňovaním imigračných zákonov./Liberáli/

Keď, ťa zneužijú tak ako napríklad eurábia zneužíva ľudí proti moslimom, ja sa na tebe len pekne zasmejem.
Jediné čo robíte je, že vyvolávate nenávisť voči moslimom aj keď ich ešte ani na Slovensku nemáme mnoho.
Keby ste s tým ozaj chceli niečo robiť, volili by ste takých politikov, ktorí nebudú ako Lipšic meniť imigračnú politiku, nikdy by ste nedopustili aby sme vstúpili do Eu pretože už pri vstupe bolo jasné, že politika Eu smeruje k natrepaniu jej členov imigrantmi.
modrá karta-
http://www.europarl.europa.eu/sides/get ... 07FCS41562
Šokující rozhodnutí ministerstva o podřezávání zvířat za plného vědomí. Šáría v českém právním řádu
Autor: Lukáš Petřík | Publikováno: 9.10.2010 | Rubrika: ČR
Ilustrace

Zákon na ochranu zvířat před týráním stanovuje přísná pravidla pro porážení zvířat, aby nebyla usmrcována za plného vědomí a netrpěla. Ze zákona však existuje výjimka, která povoluje brutální usmrcování zvířat například muslimům.
http://www.eurabia.cz/Articles/5068-sok ... -radu.aspx
Samozrejme zabudli spomenúť napríklad židovskú shechit-u/ rituálnu porážku dobytka/, ktorá je nenormálne brutálna, zvieraťu za živa podrežú hrdlo a vyrežú priedušnicu no a potom ho nechajú s napoly odrezanou hlavou a vytrhnutou priedušnicou prechádzať sa kým nezdochne.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Presne s týmto nesúhlasím, aby sme nezapracovávali do našich zákonov takéto predpotopné primitívne náboženské zvyky, ako napr. šária.

Moslimovia mi nevadia, ale ak tu chcú žiť, tak čo sa týka takýchto vecí, musia rešpektovať našu kultúru a zvyky, resp. kultúru a zvyky tej krajiny, v ktorej žijú. S tým je spojené aj rešpektovanie nášho práva. Či majú na hlave nejaké šatky alebo nie, to je mi jedno.

Čiže, ak sa u náš poráža dobytok čo najhumánnejšie, tak to platí aj pre Žida a moslima.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

IvanSk: A kdeže sa správam ako zmyslov zbavený? Veď predsa ty si ma (nás) šiel poučovať o multi-kulti, chcel si nás poslať do JAR a vypisoval si, kde všade si bol a akú si mal spolužiačku, tak by si môj názor ohľadom tejto témy mal chápať.

A nad čím zasa žasneš - má moja politická príslušnosť niečo spoločné s mojimi názormi na cigánov a moslimov (a kresťanov), alebo kdeže si sa ty už stihol dočítať, že predtým som nebodaj také názory nemal? Alebo ako to myslíš to "zrazu"? Nebodaj som tu niekedy moslimov alebo cigánov bránil? Alebo je to zasa iba výsledok tvojich divných myšlienkových pochodov?.

Ja žiadnu nenávisť voči moslimom nevyvolávam - kde konkrétne? Že som vyjadril svoj názor založený na mojich skúsenostiach s trúfalosťou moslimov v UK? No a to že nemáme na Slovensku moslimov mnoho - toto si možno povedali aj vo Francúzsku alebo Holandsku 30 rokov dozadu...

Nepoučuj nás, prosím, koho voliť - hlavne ty by si nemal nič také ani len naznačovať. Lipšica som ja napríklad nevolil určite a nie som veľkým fanboyom SDKÚ. Ale určite by som nevolil SNS, ktorej názov je zárukou vrcholu rozkrádania a korupcie (Malíková to aj nepriamo priznala) a už vôbec nie bandu znudených a stratených detí a mladíkov vedenú magistrom informatiky (ĽS-NS).

Hughito: napísal som niekde, že mi moslimovia vadia? Opísal som ich rozmáhanie. Vyjadril som sa negatívne ohľadom mešity. A nepáči sa mi ich nárokovanie na všetko možné - to je asi tak všetko. Mimochodom pre prítomných - už som to tu na fóre spomínal - môj ujo je moslim a aj zopár ďalších členov mojej rodiny.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

istý moslimsky duchovný vodca raz povedal - "ak nedokážete vyhrať vojnu mečmi, vyhráme ju cez loná našich žien". znamená to že prídu sem, budú sa množiť, využívať (respektíve zneužívať) našu pohostinnosť a hlúposť, žiadať si ďalšie a ďalšie výhody ktorými budú implementovať islám do nášho systému kým ním nebude tak veľmi "nainfikovaný" že sa tu budú cítiť ako vo vlastnej krajine.

a my čo tu zostaneme ako menšina tu budeme drieť na cigáňov a v strachu sa obzerať či nás nepočuje nejaký moslim ak by sme sa negatívne vyjadrili na adresu islamu alebo proroka.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

seth82 napísal:Mimochodom pre prítomných - už som to tu na fóre spomínal - môj ujo je moslim a aj zopár ďalších členov mojej rodiny.
Teraz si to posral. Už nebudeš jevrej, ale zakuklený islamista :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

pozri ja romov neobhajujem, uvadzam to len ako priklad, je tu milion tem na niektore problemy cestovanie, fajcenie a rozne blbosti...ale temy ako romovia, araby su tu len raz a su totalne preplnene, nikto sa v tej teme uz nevyzna...

to bolo adminovi vazne tak trnom v oku tema, ktora mala byt konkretne namierena na nazory o mesite na slovensku ? zda sa vam fer ze niektore temy tu maju milion mensich tem a niektore iba 1 ? nechcete aj vy mat temy na konkretne problemy ?

[2.190] ...fight in the way of Allah with those who fight with you... toto ma byt dokaz brutality moslimov ? nehnevaj sa, ale koran bol napisany presne rovnako ako biblia, cize ked cirkev potrebuje, najde si tam verse ktore maju potvrdit jej vyklad a to za kazdej situacie...vy si myslite, ze napriklad v tomto versi sa hovori o zabijani, len preto ze tam je slovo bojovat ?

a ked krestania kydaju na moslimov, ze su to vrazdiace zvierata, tak sa len pousmejem, staci sa pozriet do historie, kolke stovky milionov zivotov stali vojny v mene boha a nasilne sirenie krestanstva do roznych kultur po celom svete...
hughito
Redeemer
Redeemer

seth82: Ja som svoj príspevok vôbec nesmeroval na teba.

silmarill: Áno, áno, cigáni nás "premnožia", moslimovi nás "premnožia " a Židia nás konečne ovládnu (aj keď vlastne už neviem koho, keď budeme otrocká minorita a cigáni s moslimami -tí tobôž - na nejakých Židov serú).
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Za prvé - súhlas s tým, čo napísal silmarill.

hughito: ok.

ephramko: ja som teraz nemyslel na tento konkrétny príspevok, kde si cigánov iba spomenul. Myslel som to všeobecnejšie. Zároveň som nepísal, že ich obhajuješ, ale že za nich knightuješ. Má to trochu iný význam. Úplne súhlasím s modmi, že ti zmazali tému o cigánskom umení - je to umenie ako každé iné a prečo by si mal kvôli tomu zakladať samostatnú tému?

Téma s mešitou taktiež - v kategórii politika nie je až tak rušno, aby si sa v tejto téme stratil. Mod jednoducho zabránil ďalšiemu samostatnému flejmu a iba ho šikovne presmeroval sem. Toť vsio. Ja moc veľa tém nezakladám (maximálne, ak potrebujem pomôcť, počas pôsobenia na fóre som založil iba 36 tém a teda nepotrebujem samostatné témy o problémoch :)) Biblia je presne taká istá ako Korán - a ja kydám aj na kresťanov a aj na moslimov, nerobím medzi nimi rozdiely, takže to by malo tvoje srdce potešiť.

No a poďme teda k tým citáciám, neviem, prečo si vybral zo 164 práve túto, takže ja ti tu skopírujem tie časti, ktoré sú podľa mňa dôkazom brutality, K?

...retaliation is prescribed for you in the matter of the slain...

...fight in the way of Allah with those who fight with you...And kill them wherever you find them, and drive them out from whence they drove you out, and persecution is severer than slaughter, and do not fight with them at the Sacred Mosque until they fight with you in it, but if they do fight you, then slay them; such is the recompense of the unbelievers.

...fight with them...[194]...whoever then acts aggressively against you, inflict injury on him according to the injury he has inflicted on you...(oko za oko, zub za zub, ako v biblii)

...who fought and were slain...I will most certainly make them enter gardens beneath which rivers flow; a reward from Allah, and with Allah is yet better reward.

Fight then in Allah's way...rouse the believers to ardor maybe Allah will restrain the fighting of those who disbelieve...

...make firm those who believe. I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them.

//ephramko: to bude asi preto, lebo tie témy, ktoré si založil, môžu byť kľudne zaradené bez akejkoľvek škody do inej príbuznej témy. Ak máš dotazy, tak sa nepýtaj nás, ale napíš ľuďom, ktorí sú za to zodpovední...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

no vidis, ty si zalozil 36 tem...ja som zalozil 4 temy a z toho 3 boli zrusene, resp. akoze presunute do absolutne sirokych tem, kde sa diskusia na to o com som chcel ja diskutovat absolutne vytratila....

//autoeditácia príspevku (10 Okt 2010, 13:06)
ale zaujimave je napriklad to, ze v tej istej sekcii existuju temy:
biela magia
nabozenstvo, boh, viera, religionistika
sila mysle
zahadne bytosti
nadprirodzene javy
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ephramko, este chvilu tu vyplakuvaj pre rozhodnutie modov/adminov a poslu ta aj do basy...
mesita je v nasom priestore hlavne politicka vec, takze myslim si, ze lepsie miesto pre tvoje diskusie a argumetovanie asi byt nemoze :wink:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

tema mesita na slovensku...podla teba patri do temy arabi ? :D to su tak nesmierne siroke temy...mate tam milion tem, kde je najviac 1-2komentare a s tym nic nerobite...a temy kde by bolo urcite vela prispevkov rusite...
jackb
Redeemer
Redeemer

no, ak si precitas moje posty v tejto teme uvidis, ze som sa pokusal presvedcit ze Arab moze byt rovnako krestan ako Slovak moze byt moslim... este, ze je tu ta pomlcka moslimovia ;)
a sam som tu citoval clanok o mesite v BA, tak naozaj nie je nutne mat dalsiu specialnu temu.
no mne by mesita ako centrum nevadila, ale ak by chcela hyperortodoxna skupina nosit burky a podbne "sarioviny" plus robit okolo toho este vacsi cirkus tak to nie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Musím si zastať ephramka - ak niekto chce diskutovať na takúto špecifickejšiu tému, tak je v slepej uličke - módi mu jeho tému zatvoria a v takejto všeobecnej téme sa to hneď stratí.

Taká špecifická téma, ktorá sa navyše potencionálne dotýka nás všetkých, by kľudne mohla mať vlastnú miestnosť.

Ako už bolo spomenuté, v ostatných častiach fóra je plno priblblých tém a to už nie je problém.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A ja som už písal aj to, že v tejto kategórii Politika až tak rušno zasa nie je, aby sa to tu stratilo. Prispieva tu pravidelne možno 15 ľudí a to je tak všetko. Nevidím dôvod, aby sa to tu stratilo a zjavne sa tak ani nestalo, pretože o mešite sme aj diskutovať začali, takže obavy boli neoprávnené. Tu nespamuje 500 ľudí, ako vo voľnej diskusii alebo v životnom štýle, takže nevidím dôvod vzrušovania sa nad tým. Ten zvyšok tém nekomentujem a zopakujem - ak sa ephramkovi niečo nepáči, prečo nekontaktuje modov, ale tu nás oslovuje, ako keby sme my boli za to zodpovední.

A k tomu pomeru - ak im povolia postaviť mešitu v BA, alebo hocikde inde, bude to iba začiatok. Pretože moslimovia sa tu v UK správajú systémom "ponúkni palec a on vezme celú ruku". Veriť, že by to zostalo iba pre mešite, je podľa mňa dosť naivné, ak teda nebude navrhnutý zákon podobný tomu v Francúzsku.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ale tu ide aj o to, že sa to tu pošle, stabilní si podiskutujú 2-3 strany a potom sa nahodí iná teéma.

Po čase sem príde človek, ktorý by k tomu možno mal (chcel by) niečo napísať a jednoducho tu taká téma nebude a sám od seba sotva začne.

Ale jasné, je to na posúdenie módov, takže ephramko napíš priamo im, resp. do tej miestnosti, ktorá je na takéto veci určená.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

teraz mod zrusil temu bez toho aby tam vobec nieco napisal, pripadne odkazal ludi na nejaku inu temu....
ked som zakladal inu temu, tak sa aspon unuval napisat tam temu kde sa to presuva...teraz absolutne nic...

a keby som mu aj napisal, co mi odpise? to ze podla neho su tie temy zhodne a basta...

tu pokial nie ste darca, tak nemozete nic...darcovia sa tu mozu aj vulgarne vyjadrovat a aj tak to toleruju admini...
rovnako mi mod pisal, ze namatkovo kontroluju to co vam ludia pisu do karmy, a ze sa mam pravo stazovat ked tam bude nieco co ma bude urazat a ze oni to budu riesit...v karme uz mam dost urazok a ked ma jeden diskutujuci v karme nazval idiotom, tak som sa isiel stazovat, lebo podla mna to je vulgarizmus...a ako to admini riesili ???
1/admin mi ani neodpisal 2/admin odpisal az na druhu moju spravu za niekolko dni, kde napisal ze to co mam v karme nie je nic...
takze takto riesia admini pravidla na tomto webe....
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

LOL, čože. Hele, aj tak to tu čochvíľa niekto premaže - máš nejaký syndróm menejcennosti? Najprv by si si mal prečítať pravidlá (napríklad pravidlo číslo 2 a hneď po ňom pravidlo číslo 5, na záver hlavne 16tku) - modi nie sú povinní nikomu nič vysvetľovať, alebo obhajovať svoje skutky. Toto je fórum vlastnené súkromnou osobou/osobami a pokiaľ sa ti niečo nepáči, nik ti predsa nekáže sa tu prezentovať. Oni si môžu robiť, čo chcú - je to niečo ako SME, ktoré pravidelne jednoducho zmaže a zakáže diskusie k článkom, pokiaľ sa týkajú cigánov.

Nie si jediný, ktorý tu na fóre takto reagoval a nie si ani posledný. Zvykaj si. Nechápem, čo to má spoločné s tým, či je niekto darca, alebo nie. Neviem o tom, že by bolo vulgárne vyjadrovanie zakázané, je zakázané vulgárne sa vyjadrovať smerom na inú rasu.

Ja mám karmu verejnú. Slovo idiot nie je vulgárne, to by sme sa potom na psychológii vyjadrovali vulgárne. Znovu zopakujem - prečo sa spovedáš tu? Myslíš, že nič také sme tu ešte nevideli a že ty si prvý, ktorý si myslí, že je diskriminovaný?

//nútiš reagovať každého, kto sa ti snaží vysvetliť, že tvoj rant je úplne zbytočný, pretože ním nič nezmeníš. Na SME je to to isté, akurát obrátené - tí, čo v zmazanej diskusii prispievali bez porušenia pravidiel, sa môžu taktiež cítiť diskriminovaní. Takže tak. Znovu si prečítaj pravidlo 16, pretože mám pocit, že si si ho fakt neprečítal. Nebudem už na teba reagovať novými príspevkami, pretože doom is pending a aj tak to tu pôjde do koša :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

ked ta to nezaujima, tak na mna nereaguj...ja ta nenutim na mna reagovat...

rozdiel medzi SME a tymto forom je taky...ze ked SME zakaze diskusiu k nejakej teme, tak zakaze diskusiu vsetkym...a je lahsie zakazat celu diskusiu ako kontrolovat kazdy prispevok ci tam nie je nieco, za co by niekto mohol zazalovat SME...
na tomto webe sa zmazavaju, presuvaju diskusie len tak...aj take, ktore by mohli byt plne prispevkov...a zaroven milion dalsich tem kde su najviac 2-3prispevky sa nezmazavaju...
jackb
Redeemer
Redeemer

tu temu som ti bonzol sice ja, ale ked mod/admin suhlasil s mojim nazorom, ze ide o duplicitnu temu, vzhladom na to, ze som tu citoval clanok SME o mesite v BA, (na ktory som mimochom aj linkoval v tvojej teme) je to jeho vec...
na to aby ta vyhadzovac vyhodil zo sukromneho (teda statne nie su, ale tak) baru musi ti vysvetlit preco?
no a nehovoriac o tom, ze tam kde si to mal by sa to stratilo medzi qwertyzmami a podobne, takze vlastne este mozes byt aj rad...
ale prestanme byt OT
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

ty si das jeden clanok o mesite na slovensku do temy arabi, kde je milion prispevkov na rozlicne temy...a ked si zalozim temu mesita na slovensku, kde mam aj vlastnu anketu a chcem diskutovat a pocut nazory cisto vylucne na tuto problematiku, zaroven je to tema kde by bolo urcite vela prispevkov...a admin toto poklada za duplicitnu temu ???

ale temy na temu fajcenie, zdravie, krajiny, choroby, viera a sekty...takych tu je milion...staci si pozriet hocijaku stranu s temami na tomto fore...polovica tem je taka, kde je ledva par prispevkov a tiez sa daju pokladat za duplicitne, ale to nikto neriesi...radsej sa rusia temy, kde by bolo vela prispevkov...
Napísať odpoveď