Problem so susedom
Re: Problem so susedom
To maš pravdu ale ked vypadne preč či len do obchodu leziem aj so satelitom na strechu a nech kriči a nadava kolko len chce.Jemu v našom vchode všetko vadi stači ak buchnete po radiatore a už je uvas.A to ste mali vidiet ked sme doma roboli murovane bytove jadro prerabali sme celu kupelu aj wc a vozili sme tehly na vytahu až do bytu,no ten sa vtedy ovriestal mal som 100 chuti mu rozbit tehlu na hlave.
ale ten satelit si namontujeme nech vola toho chce naj nadava ako vladze satelit na streche bude to nieje jeho bytovka ani jeho strecha.
ale ten satelit si namontujeme nech vola toho chce naj nadava ako vladze satelit na streche bude to nieje jeho bytovka ani jeho strecha.
hlavne si ten namontovaný sat.tanier nafoť, pokiaľ by vám ho ten degeš poškodil tak nech máte dôkaz že v akom bol predtým stave.
Vidiš diky za radu neviem kedy to namontujeme ale dam vediet ako to dopadlo.
Ten tvoj sused mi pripomina Jacka Nicholsona z filmu As Good As It Gets 
Jóóój, taká by mu letela.
Keď ešte sám píšeš, že "ide do bitky", tak by som mu doprial.
Potom ako ho spacifikuješ, všetko zdokumentuj, ako už bolo spomenuté. Oznám to aj domovníkovi, aby ste mali svedka.
Keď s tým niečo spraví, bude sa to dať ďalej riešiť.
Ak nemáte gule dať starému na tvár, tak zavolajte normálne policajtov a je.
Potom ako ho spacifikuješ, všetko zdokumentuj, ako už bolo spomenuté. Oznám to aj domovníkovi, aby ste mali svedka.
Keď s tým niečo spraví, bude sa to dať ďalej riešiť.
Ak nemáte gule dať starému na tvár, tak zavolajte normálne policajtov a je.
Čudujem sa, že si ten satelit nenamontoval hneď a vôbec si sa s ním o tom vadil. To, že ste mu ustupili len rajclo jeho ego, očividne je zakomplexovany - možno z toho, že ho musi živiť žena a takto si kompenzuje svoju dôležitosť.
Treba mu razne vysvetliť, že keď neprestane robiť caviky, tak z toho bude mať len neprijemnosti. Keď sa vas bude báť, nájde si niekoho ineho na buzerovanie. Nie je možne, aby vas buzeroval nejaky faggot za parkovacie miesto, či montáž satelitu.
Treba mu razne vysvetliť, že keď neprestane robiť caviky, tak z toho bude mať len neprijemnosti. Keď sa vas bude báť, nájde si niekoho ineho na buzerovanie. Nie je možne, aby vas buzeroval nejaky faggot za parkovacie miesto, či montáž satelitu.
-
Peter_Retep
VIP
lol akoze hustokrutoprisny typek. Inak ak chces aby ti to prebehlo ebz problemov skoc za sprvkynou bytoveho domu (alebo domovnikom, proste typek kto ma na starosti cinziak) nech ti to odsuhlasi a nech ti to da pisomne a pak si to chod montovat. ak na teba vybehne ukaz mu ten papier a dedo ti moze fukat praskovy cukor do riti lebo to prebehlo vsetko v sulade so zakonom 
-
wintermute
Light Star
V takomto prípade by som sa asi najskôr obrátil na nejakú firmu, ktorá ten satelit namontuje a zbytočne sa nehandrkoval.
Sused má v určitom ohľade aj pravdu. Pri neodbornej inštalácii satelitu sa dosť často poškodí izolácia strechy. Napríklad ľudia často uchytávajú konzoly hmoždinkami na vodorovnú plochu strechy.
Sused má v určitom ohľade aj pravdu. Pri neodbornej inštalácii satelitu sa dosť často poškodí izolácia strechy. Napríklad ľudia často uchytávajú konzoly hmoždinkami na vodorovnú plochu strechy.
Mam prichystany trik,poznam sa z domovnikom z vedlajsieho vchodu.Od domovničky našho vchodu si vypitam kluč od strechy.Ale na strechu so satelitom pojdem cez druhy vchod satelit tam namontujeme odomknem si našu strechu pojdem do strojovne vytahu a tamadial cez tu skrinu kde su elektricke hodiny si pustim kabel do našho bytu.A ten pako nech sa roztrha!
-
Peter_Retep
VIP
kokos coho sa bojis? urobi to mne ihned podam trestne oznamenie za obmedzovanie osobnej slobody a popripade si pockam kym by si ma co len dotkol prstom.
Tak dnes sme satelit namontovali a urobili sme to tak ako som to opisal vyššie a ten sused počul v strojovni vytahu sa vrta do steny.Museli sme dam dostat kabel zo strechy .A potom ked sme kabel tahali do bytu tak prišiel sused a začal vrieskat že satelit tam nesmie byt a bla bla bla .A moj brat ho pekne slušne poslal do pi*i.Prepačte za vyraz.
sak pockaj este vam kabel prereze a potom aj na nase rady ze mu dat do drzky budes brat vaznejsie..nafotili ste si to aspon v jeho pritomnosti?
Satelit mam nafoteny uz ked bol namontovany hore na streche.
A ako vam ide ten kabel do bytu? Tomu moc nechapem, normalne vonku? Inak tiez byvam v klasickom panelaku, otec bol domovnikom dlhe roky a s keketskymi susedmi mame svoje skusenosti, ale takehoto sme nemali
klop klop na drevo 
Zo strechy sme kabel prevrtali do strojovne vytahu a tam sme ho spustili cez tu skrinu kde su elektricke hodiny sme spustili kabel na naše poschodie a potom sme ho dostali do bytu.