Prezentacia o zivote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

Prezentacia o zivote

Príspevok od používateľa jaroslav22 »

caute
prosim vas ma niekto prezentaciu ktora hovori o tom ze v zivote su aj tazke chvile ale daju sa zvladnut atd............
proste o tazkych chvilach v zivote
surne potrebujem
:(
qwerty-xyz

Re: Prezentacia o zivote

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jaroslav22 napísal:caute
prosim vas ma niekto prezentaciu ktora hovori o tom ze v zivote su aj tazke chvile ale daju sa zvladnut atd............
proste o tazkych chvilach v zivote
surne potrebujem
:(
mas prezentaciu o analogu? kamerach, zariadeniach a kabloch ? nemas??? ci boha, mne tiez treba a nepisem to na forum, sadnem za power point, popritom fetujem black gold-a tabak, druha ruka v gatiach, kedy hodnotim zeby uz trebalo ist do sprchy, popijam nescafe clasik, za znacneho doprovodu coldrexu, z coho sa isto iste dneska v noci poseriem tak som nabil mobil, aby som mohol drtit wormsov, a neseriem sa nie ? jezisi tu su ale temy, ..... a ja som myslel ze som tu najvacsia hviezda, .....
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Qwerty no si tu dosť veľká hviezda (nič proti ;) )

jaroslav sadni sa za pc premysli si to a niečo zo seba napíš... (neviem koľko máš rokov, ale pri mature a iných skúškach ti nikto nepomôže preto si to správ sám) Vôbec nie je ťažke sa zamyslieť a niečo napísať, a nemusí to byť ani pravda poprípade napíš google :) (Ja som tiež mal niečo podobnéí spraviť písal som to od 19:40 do 21:00, a nepísal som na fórum)
Určite aj keď to niekto má tebe to len tak nedá aby si mal za nič dobrú známku
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Janio napísal:Qwerty no si tu dosť veľká hviezda (nič proti ;) )

jaroslav sadni sa za pc premysli si to a niečo zo seba napíš... (neviem koľko máš rokov, ale pri mature a iných skúškach ti nikto nepomôže preto si to správ sám) Vôbec nie je ťažke sa zamyslieť a niečo napísať, a nemusí to byť ani pravda poprípade napíš google :) (Ja som tiež mal niečo podobnéí spraviť písal som to od 19:40 do 21:00, a nepísal som na fórum)
Určite aj keď to niekto má tebe to len tak nedá aby si mal za nič dobrú známku
tooo som presne myslel ja svojim prispevkom, :smt033
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Mozes sa inspirovat svojou tazkou chvilou kedze nevies ako sa do toho pustit a myslim ze hned budes mat o com pisat :D ...noo ale nie hlavne sa s tym vyhraj napisat referat ci urobit prezentaciu zdaleka nieje vyzva ci zivotna skuska pridu aj tazsie veci ktore na fore ci vseobecne na internete nevyriesis :wink: ..a ked mas cas sediet pri nete a pisat na forum tak si najdi cas aj na google, powerpoint a hor sa do toho :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...tvoj referát má byť o tom, že aj najťažšie chvíľe v živote sa dajú zvládnuť...napísanie referátu nepovažujem za to najťažšie v živote, takže verím, že pre teba jeho napísanie bude veľmi ľahko zvládnuteľné...
Napísať odpoveď