prosim vas ma niekto prezentaciu ktora hovori o tom ze v zivote su aj tazke chvile ale daju sa zvladnut atd............
proste o tazkych chvilach v zivote
surne potrebujem
mas prezentaciu o analogu? kamerach, zariadeniach a kabloch ? nemas??? ci boha, mne tiez treba a nepisem to na forum, sadnem za power point, popritom fetujem black gold-a tabak, druha ruka v gatiach, kedy hodnotim zeby uz trebalo ist do sprchy, popijam nescafe clasik, za znacneho doprovodu coldrexu, z coho sa isto iste dneska v noci poseriem tak som nabil mobil, aby som mohol drtit wormsov, a neseriem sa nie ? jezisi tu su ale temy, ..... a ja som myslel ze som tu najvacsia hviezda, .....jaroslav22 napísal:caute
prosim vas ma niekto prezentaciu ktora hovori o tom ze v zivote su aj tazke chvile ale daju sa zvladnut atd............
proste o tazkych chvilach v zivote
surne potrebujem
tooo som presne myslel ja svojim prispevkom,Janio napísal:Qwerty no si tu dosť veľká hviezda (nič proti)
jaroslav sadni sa za pc premysli si to a niečo zo seba napíš... (neviem koľko máš rokov, ale pri mature a iných skúškach ti nikto nepomôže preto si to správ sám) Vôbec nie je ťažke sa zamyslieť a niečo napísať, a nemusí to byť ani pravda poprípade napíš google(Ja som tiež mal niečo podobnéí spraviť písal som to od 19:40 do 21:00, a nepísal som na fórum)
Určite aj keď to niekto má tebe to len tak nedá aby si mal za nič dobrú známku