Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
Ale chudnutie je niečo o úplnom inom . To je o jedálničku ako tak celkovom . Aké piješ mlieko a ako často ? Určite môžeš piť mlieko , to Ti kto povedal ? ...
Mlieko ma celkom dosť tukov a sacharidov (ale aj bielkovín) - proste, do objemu super, do rysovačky určite nie.
nite nad mlieko v hoci akej faze.
No ja pijem nizkotucne a plnotucne 0,5 az 1,5% tak za 8 dni vypijem minimalne 12 Kg a niekedy aj viac.
Brat
Kód: Vybrať všetko
to Ti kto povedal ? ...Re: Posilovanie
Fúha , tak keď si dáš mlieko raz za čas tak o.k ... Ale no , tomuto už nerozumiem , či obmedziť , či nie ...
carnitine nefunguje, bodka.
kreatin je kreatin, tam uz nie je moc co vymysliet, moze byt
kreatin je kreatin, tam uz nie je moc co vymysliet, moze byt
Tak potom aký spalovač by si mi doporučil. 
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
5x do tyzdna 45 minut behuJokky napísal:Tak potom aký spalovač by si mi doporučil.
ten funguje a je zadarmo
Vendo: Ale ja chcem aby mi ostala aj nejaká energia na tréning. 
nic co sa da kupit v podstate nefunguje...ak chudnut tak upravit stravu a zaradit aerobku
Takže asi ostávam ešte v "objemovke" a niekedy na jar sa bude rysovať, keď sa roztopí sneh a skúsim ten beh.
Tak zatiaľ dík.
//Jááj, Dík za opravu, nabudúce budem vedieť.
Tak zatiaľ dík.
//Jááj, Dík za opravu, nabudúce budem vedieť.
mudre rozhodnutie... a je to obJem...
Na spaľovače sa vykašli. Myslím, že v rámci steroidov už sú nejaké pochutinky, čo aj zaberajú, ale na to vykašli tiež.
samozrejme, ze su, ale odhliadnuc od toho, ze je to trestne, je to zbitocne, ked sa to da vybehat, doslova...
No čo sa týka chudnutia, tak v prvom rade ide o stravu. Keď neupravíš stravu, tak môžeš behať aj do aleluja.
Inak už som skončil HST - ako som tu písal, v podstate spokojnosť.
Teraz dám 2 týždne pauzu a do Vianoc ešte stihnem dať jedno staré dobré TBT-čko. Po Vianociach však chcem vyskúšať niečo nové, našiel som si Bear Routine, na ktorý sú veľmi dobré ohlasy a takisto je to vraj jeden z najťažších tréningov. Tak som zvedavý.
Teraz dám 2 týždne pauzu a do Vianoc ešte stihnem dať jedno staré dobré TBT-čko. Po Vianociach však chcem vyskúšať niečo nové, našiel som si Bear Routine, na ktorý sú veľmi dobré ohlasy a takisto je to vraj jeden z najťažších tréningov. Tak som zvedavý.
ja, ked som chodil este na ZS tak som jedol vsetko, napr. sladkosti jedaval som ich kto vie kolko vela a nikda som nepribral a mal som plazovu postavu...az pokym som nenastupil na Strednu skolu
Bear je fakt najťachší, ja som ho skombinoval ešte s GVThughito napísal:No čo sa týka chudnutia, tak v prvom rade ide o stravu. Keď neupravíš stravu, tak môžeš behať aj do aleluja.
Ako si mal skombinovaneho toho beara s GVT? lebo v principe su tieto treningy rovnake teda vysoke volume. Lenze mne bear moc neslapal, zato GVT slapalo poriadne, co je pre mna totalna zahada.Leechim napísal:Bear je fakt najťachší, ja som ho skombinoval ešte s GVT Pre bearovy pozor na stravu a doplnky, veľa regeneracie.
Tiez moc nesuhlasim s tym ze je to jeden z najtazsich treningov, lebo po tych golden seriach to pre mna bolo dovolenka a pozoeranie televizora, mozno az ked som isiel tie posledne serie to uz som sa aj nejak zadychal.
S tazkymi treningami to je ale diskutabilne je to vec jednotlivca a momentalnej formy. Ja ked dokoncim, resp uz konecne aj zacnem
Cvicim uz asi rok fullbody 3x do tyzdna s par mensimi prestavkami. Vsetci chalani v nasej posilke mi uz hovoria, ze fullbody by uz po roku vyhodili a presli klasicky na split. Mne sa fullbody celkom pozdava, aj ked by uz bola dobra zmena treningu, len neviem na aky. Ma fullbody zmysel a ide sa "s nim hore" stale?
Co som pozeral tie splity by mi najviac asi vyhovoval 2+1 - hrudnik, chrbat ; ramena, triceps, biceps. Nohy kvoli kolenu cvicit nemozem, aj ked mi to dost chyba...
Ked uz by som pokracoval vo FB, tak ake osvedcene treningy by bolo najlepsie zacat a postupne davat, alebo teda podlahnut trendu a ist do splitu.
Co som pozeral tie splity by mi najviac asi vyhovoval 2+1 - hrudnik, chrbat ; ramena, triceps, biceps. Nohy kvoli kolenu cvicit nemozem, aj ked mi to dost chyba...
Ked uz by som pokracoval vo FB, tak ake osvedcene treningy by bolo najlepsie zacat a postupne davat, alebo teda podlahnut trendu a ist do splitu.