Potreboval by som pozvarat ocelove-zelezne kusy asi 3-4mm hrube,
nie vela, iba par kusov a chcel by som vlastnu jednoduchu zvaracku.
Poradte prosim typ a nejake blizsie rady, lebo sa v tom vobec nevyznam, aku kupit,dík
V tak kratkom texte napisat tolko nezmyslov-az na ten cerveno oznaceny text...Nechapem potom naco pises,ak vies o tom h...Alebo len nahanas prispevky?aughostino napísal:aka je to ocel? ake su hrube tie plechy?
lebo ocel je dost tvrdy material a ked ho nahrejes tak praska, nie som odbornik vo zvarani, ale zvaranim el. oblukom sa material dost prehrieva.
nebolo by lepsie zavarit to bodovo CO-ckom a mosadzou?
-malo by to byt napevno, petlica na kus oceloveho plechukinjeril napísal:Keby si nam povedal ucel zvaru a material aky chces zvarat, tak by sme boli asi mudrejsi, ze?
Tazko ti povedat, ze co sa ti viacej oplati. Ja si osobne myslim, ze pokial nemas na tie zvary nejake specialne poziadavky, tak kludne na to staci aj spajkovanie. Tu je vsak problem, ze nevieme, comu tie zvary budu vystavene - zatazenie zvarov, prostredie, chemicke vlastnosti...
Skus napisat, budeme mudrejsi.
Zvarat to oblukom je jednou z moznosti, ale kupovat kvoli tomu zvaracku je hovadina. Vlastnu zvaracku si zostrojit, este vacsia.
aj ja by rad pomohol... ale helikoptera neštartuje a som od sninyferkoter1 napísal:rad by som pomohol,ale som z kosic mam co-cko