sledujem to neboj, ale musel som si trochu oprášiť moje staré príspevky... Dával som vám rok a predsa to vydržalo. Blahoželámfikotek napísal:pinco: Tak uz sme spolu rok a par dnu![]()
a stale stastni a stale zamilovani .. je to krasne.
Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
Re: Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
Podľa mňa úplne normál situácia. Dnešné trinástky sú vyfintené a namaľované, čiže kľudne vyzerajú aj na 16+, ale o rozume sa to však povedať nedá (česť výnimkám, tam to kľudne môže fungovať)
Trochu to tu oživím... lebo mám jednu otázočku ohľadom 13-14tiek. Možno moja otázka nebude spĺňať pravidlá, v tom prípade ju kľudne vymažte.. 
Každé ráno cestujem autobusom/električkou do práce.... a tieto spoje bývajú ráno plné študentov a hlavne pekných študentiek. A niektoré z nich už vyzerajú tak vyspelo, že neraz dostanem pri pohľade na ne rôzne chute. Akurát ma stále zabrzdí to, že určite niektoré nemajú ešte ani 15 rokov. A zo zaujímavosti by som chcel vedieť, čo by sa dalo s takýmito neplnoletými dievčatami robiť v rámci zákona? Klasický sex určite nie, ale povedzme bozkávanie, dotyky, tzv. petting? Je povolený?

Každé ráno cestujem autobusom/električkou do práce.... a tieto spoje bývajú ráno plné študentov a hlavne pekných študentiek. A niektoré z nich už vyzerajú tak vyspelo, že neraz dostanem pri pohľade na ne rôzne chute. Akurát ma stále zabrzdí to, že určite niektoré nemajú ešte ani 15 rokov. A zo zaujímavosti by som chcel vedieť, čo by sa dalo s takýmito neplnoletými dievčatami robiť v rámci zákona? Klasický sex určite nie, ale povedzme bozkávanie, dotyky, tzv. petting? Je povolený?
pokial nemaju 15 nemozes podla zakona znimi sexovat ale bozky dotyky a pod. ano, ak to nebudes robit nasilu.
brm: sak ak ti dovoli ona sama tak co by si ju aj nefikol 
mulatt.. lenže aj keby to bolo s jej súhlasom, stále to je protizákonné a môžem ísť za to do basy. A mám pocit, že aj samotný orálny sex by mal byť nelegálny, avšak neviem s istotou. Čiže legálne sa s ňou môžem len bozkávať... a dotýkať sa.... ale na intímnych miestach už asi nie.

PS.. zase nie som pedofil, 10r deti ma určite nepriťahujú, ale niektoré 16ky sú už také vyzývavé, že koniec. Ich postavy a prsia majú tak dokonalé, môže in závidieť nejedna 20ka. Len najhoršie je, že takto vyzerajú už aj niektoré 14ky a keď človek natrafí na nejakú p..ku, ešte si narobí problémy, ak ho potom udá. A ešte horšie je, že jedna taká študentka už so mnou začína flirtovať......
PS.. zase nie som pedofil, 10r deti ma určite nepriťahujú, ale niektoré 16ky sú už také vyzývavé, že koniec. Ich postavy a prsia majú tak dokonalé, môže in závidieť nejedna 20ka. Len najhoršie je, že takto vyzerajú už aj niektoré 14ky a keď človek natrafí na nejakú p..ku, ešte si narobí problémy, ak ho potom udá. A ešte horšie je, že jedna taká študentka už so mnou začína flirtovať......
toto by ma tiez zaujila nechce nam tu niekto odcitovat nejaky paragraf?brm napísal:mulatt.. lenže aj keby to bolo s jej súhlasom, stále to je protizákonné a môžem ísť za to do basy. A mám pocit, že aj samotný orálny sex by mal byť nelegálny, avšak neviem s istotou. Čiže legálne sa s ňou môžem len bozkávať... a dotýkať sa.... ale na intímnych miestach už asi nie.
Tak sa jej nenápadne spýtaj, či by ti ukázala fotku na občianskom, či je aj na ňom taká pekná ako v skutočnosti ? 
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ukáže ti rovno vodičák
Myslím že ak budeš rozmýšľať hlavou a nie niečim iným tak nebudeš mať problémy...
Ale máš pravdu, niektoré 13... Pozerám a myslím že má tak 17-18 a neskvôr zistím že má 13
Tak to vie nasrať no
Ale máš pravdu, niektoré 13... Pozerám a myslím že má tak 17-18 a neskvôr zistím že má 13
brm: to by ta musela udat a preco by to robila ked s tebou pojde dobrovolne?a uz keby vyhovoris sa ze ti povedala ze ma 18 a ze ti ukazala kamaratkin OP alebo co..urcite by si z toho nic nemal.
Preco by ho musela udat? Staci ked ju nabucha
(nahoda je blbec) ... a ze vyhovoris sa ze ti ukazala iny OP a nic z toho nebudes mat. Tvoje zmyslanie je fasa 
Brm ak si naozaj chces nieco zacat s mladym dievcatom normalne sa jej spytaj kolko ma rokov (nerozumiem co je na priamej otazke zle). Usetri ti to vela buducych problemov spojenych so sexom, povahovymi odlisnostami (zmyslanie spojene s vekom) atd. A ver tomu ze ked ti povie ze ma 14 tak rychlo vychladnes
Brm ak si naozaj chces nieco zacat s mladym dievcatom normalne sa jej spytaj kolko ma rokov (nerozumiem co je na priamej otazke zle). Usetri ti to vela buducych problemov spojenych so sexom, povahovymi odlisnostami (zmyslanie spojene s vekom) atd. A ver tomu ze ked ti povie ze ma 14 tak rychlo vychladnes
No posledné príspevky už riešia niečo úplne iné. Ja neriešim, že čo ak sa vyspím so 14kou, ktorá mi povie, že už mala 15r.. ja riešim, čo sa legálne dá robiť so 14r dievčaťom. Opakujem z predchádzajúceho príspevku... určite s takou mladou nebudem sexovať, aj keby ma o to prosila na kolenách... (aspoň dúfam, že odolám.. hehe). A určite nemám problém sa opýtať na vek... to ešte len spravím, ak sa dáme do reči.... ale vzhľadom na jej kamarátky, s ktorými cestuje v električke, podľa mňa ešte určite nemala 15r. Ona medzi nimi svieti.. najskôr som si myslel, že je z ich školy z vyššieho ročníka, ale z ich rozhovoru usudzujem, že chodia do tej istej triedy. Tak buď prepadla, alebo je na svoj vek fyzicky až príliš vyspelá.

-
Hotwire
Addict
"mami a ja zarastam medzi nohami a moji spoluziaci nie, to preto lebo som rom?"
"nie to preto lebo mas 18 rokov"
ale inac...ty mas kolko rokov brm ked sa toho tak bojis? ak si este nemal 18 tak z toho poje*** nebudes mat aj keby si sa s nou vyspal....a ak si starsi tak ruku na srdce, to si nemozes na je*acku najst seberovnu?
-
Mateq
Medium Professional
brm napísal:mulatt.. lenže aj keby to bolo s jej súhlasom, stále to je protizákonné a môžem ísť za to do basy. A mám pocit, že aj samotný orálny sex by mal byť nelegálny, avšak neviem s istotou. Čiže legálne sa s ňou môžem len bozkávať... a dotýkať sa.... ale na intímnych miestach už asi nie.
Ťažko povedaťElement napísal:toto by ma tiez zaujila nechce nam tu niekto odcitovat nejaky paragraf?
že teoreticky je len na súde či tam flákne aj tvoj jazyk v jej krku(1) Kto vydá, čo aj z nedbanlivosti, osobu mladšiu ako osemnásť rokov nebezpečenstvu spustnutia tým, že
a) zvádza ju k záhaľčivému alebo nemravnému životu,
b) umožní jej viesť záhaľčivý alebo nemravný život,
c) umožní jej dopúšťať sa konaní, ktoré sú podľa tohto zákona trestnými činmi, alebo
d) bráni jej v povinnej školskej dochádzke
-
Peter_Retep
VIP
na toto da odpoved komentar k trestnemu zakonu...fakt to nie je zo zakona jednoznacne a okrem toho vzdy zavisi na fizlovi ako to posudi
v kazdom state to je trochu inac, napr. v Rusku je mozne legalne sulozit s osobami az od 16rokov,v Irsku od 17,ale zato v Spanielsku uz od 13tich rokov, atd. tie rozdiely su naozaj dost velke uz v ramci prava europskych statov, vo svete ako takom je to este viac inac.
Pre slovensky a cesky pravny system plati ze s osobou mladsou ako 15rokov nemozes robit nic, maximalne tak bozk, uz ruka pod trickom je do urcitej miery porusenim tohto zakona.
V kazdom pripade odporucam si dat na toto bacha, lebo este aj dnes sa za to chodi do basy..
/ nemyslim tu ruku pod trickom
/
Pre slovensky a cesky pravny system plati ze s osobou mladsou ako 15rokov nemozes robit nic, maximalne tak bozk, uz ruka pod trickom je do urcitej miery porusenim tohto zakona.
V kazdom pripade odporucam si dat na toto bacha, lebo este aj dnes sa za to chodi do basy..
-
fikotek
King
Ani jak ale ted sem si vzpomel na tuhle temu
pinco ty si rikal ze spolu budem necely rok. Mno a za mesic to budou 2 roky a musim rict ze tohle je ta nejlepsi holka kterou sem mohl v zivote potkat.
-
Hotwire
Addict
vtedy bola 13 rocna nie? fuu no gratulujem konecne mozes aj oficialne zasunut 
-
Soviet
Darca
Teraz skoncila zakladnu nie? A zacina prvy rok na strednej od septembra. Tam ti ju ludia zmenia neboj 
Soviet: ved to...bude pozorovat spoluziacky, ktore zacnu behat po diskotekach a jej napadne, ze by si este chcela uzivat a nezaviazat sa jedinemu chlapovi. Casta realita, bohuzial.