prelomenie WEP s backtrackom3
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: prelomenie WEP s backtrackom3
hoď sem čo ti vypíše
sudo iwlist scan
sudo iwlist scan
lo Interface doesn't support scanning.
eth0 Interface doesn't support scanning.
eth1 Scan completed :
Cell 01 - Address: 00:22:B0:5F:D0:8B
ESSID:"HOSTAKY"
Mode:Managed
Frequency:2.412 GHz (Channel 1)
Quality:5/5 Signal level:-51 dBm Noise level:-92 dBm
Encryption key:on
Bit Rates:1 Mb/s; 2 Mb/s; 5.5 Mb/s; 11 Mb/s; 6 Mb/s
9 Mb/s; 12 Mb/s; 18 Mb/s; 24 Mb/s; 36 Mb/s
48 Mb/s; 54 Mb/s
Cell 02 - Address: 00:4F:62:1D:4B:DF
ESSID:"dusan"
Mode:Managed
Frequency:2.427 GHz (Channel 4)
Quality:4/5 Signal level:-61 dBm Noise level:-92 dBm
IE: IEEE 802.11i/WPA2 Version 1
Group Cipher : CCMP
Pairwise Ciphers (1) : CCMP
Authentication Suites (1) : PSK
Encryption key:on
Bit Rates:1 Mb/s; 2 Mb/s; 5.5 Mb/s; 11 Mb/s
-
hrban
Addict
tak ty musíš písať príkaz
airodump-ng eth1
airodump-ng eth1
ke som dal airodump-ng eth1 my to aj tak nepomohlo stale to nechce zoskenovat siete.
-
Jancuk
Professional
Aku verziu mas aircracku ? skus si dat poslednu 1.1
us mam najnovsi a stalo to roby to iste
-
hrban
Addict
otváram tému, lebo sa chcem opýtať ako je dnes to s WPA, stále nič lepšie ako brute force alebo dictionary attack ???
nejaké novinky v crackovaní ?
-
Andrew007
Guru wannabe
Uz velmi davno, ver mi. Staci len mysliet hlavou a proste rozumne najst riesenie ako totalne "attackovat" AP aby sa zamrzol popr. ty sam spravis celu metodu t.j falosnu siet . Tu je moje starsie video kedhrban napísal:otváram tému, lebo sa chcem opýtať ako je dnes to s WPA, stále nič lepšie ako brute force alebo dictionary attack ???
som nad tym zacal robit, WPA2 je dneska otazka cca 10minut len potrebujes klienta.
A nespravil by si niejaky navod jako nato?
-
hrban
Addict
klientov mám, signál tiež, a chcel by som cracknúť jednu sieť, mohol by si ten návod alebo nejaký link na návod
teda ak nemyslíš to, že budem vysielať totožnú sieť a čakať na heslo
teda ak nemyslíš to, že budem vysielať totožnú sieť a čakať na heslo
-
Andrew007
Guru wannabe
Takto, vysvetlim ti to -->
Je to vlastne totozna siet len nefunguje to na baze ze napr. vysial tvoja wifi t.j. "home wifi" na stanici napr. 12 a ten fake AP bude mat ESSID tiez "home wifi" na stanici 12. Hlavne je aby si s jednou kartou rozbil originalnu siet, tym padom bude uplne nepouzitelna a kedze v profile pouzivatel ma tie iste nastavenia wifi sa pokusa pripojit na tvoju siet. Existuje viacero sposobov emulovania t.j. fake siet priamo s internetom ! ano citas dobre, cez backtrack zdielas net pritom uzivatel si ani nevmsine ze taha net z ineho miesta. Ak das hociktory mod, v tomto pripade bez netu po pripojeni si uzivatel otvori prehliadac a otvori sa mi stranka tpu "Windows update needed bla bla", okno mu ponukne jeden subor na download (pod menom kb024 daco alias origo od mrkvosoftu) tento subor resp. backdoor, exploit preposle ako "keyview" na dialku vsetky hesla od wifiny. Ked si nastavis samozrejme mod netom tak staci ak zapnnes fake ap a po stianuti suboru dostanes hesla a obet bude bez pochyb surfovat

Je to vlastne totozna siet len nefunguje to na baze ze napr. vysial tvoja wifi t.j. "home wifi" na stanici napr. 12 a ten fake AP bude mat ESSID tiez "home wifi" na stanici 12. Hlavne je aby si s jednou kartou rozbil originalnu siet, tym padom bude uplne nepouzitelna a kedze v profile pouzivatel ma tie iste nastavenia wifi sa pokusa pripojit na tvoju siet. Existuje viacero sposobov emulovania t.j. fake siet priamo s internetom ! ano citas dobre, cez backtrack zdielas net pritom uzivatel si ani nevmsine ze taha net z ineho miesta. Ak das hociktory mod, v tomto pripade bez netu po pripojeni si uzivatel otvori prehliadac a otvori sa mi stranka tpu "Windows update needed bla bla", okno mu ponukne jeden subor na download (pod menom kb024 daco alias origo od mrkvosoftu) tento subor resp. backdoor, exploit preposle ako "keyview" na dialku vsetky hesla od wifiny. Ked si nastavis samozrejme mod netom tak staci ak zapnnes fake ap a po stianuti suboru dostanes hesla a obet bude bez pochyb surfovat
-
Kamilgxk
Medium Expert
Andrew007 napísal:Takto, vysvetlim ti to -->
vsetko som pochopil aj video co si pridal vysie je zaujimave len nieje vidiet nazvy resp. ako si to prikazal spravit. neda sa to nejako tak napisat ze si pustim bt3 a pekne si budem opisovat co ma robit.
lebo mam v okoli 2wep tie som si crackol sam bez navodu
ale potom mam wpa2 a wpa a tie neviem ku jednej som sa dostal dokonca k tomu ze uz som len pozil wordlist ale ten bol na nic a nenaslo sa tam, cize potrebujem n ieco ine
cawte nejak sa nemozem pohnut ked dam iwconfing vypise a nwm teda moja wifi karta je eth1 lebo tam nemam ako ostatny napisane vseko okolo toho
a po tomto prikaze zas sudo airmon-ng start eth1
a potom ked dam sudo airodump-ng eth1
nwm sa toho pohnut nwm co robim zle
poradte prosim
Kód: Vybrať všetko
pingu@pingu-HP:~$ iwconfig
lo no wireless extensions.
eth0 no wireless extensions.
eth1 IEEE 802.11 Access Point: Not-Associated
Link Quality:5 Signal level:0 Noise level:161
Rx invalid nwid:0 invalid crypt:0 invalid misc:0
a po tomto prikaze zas sudo airmon-ng start eth1
pingu@pingu-HP:~$ sudo airmon-ng start eth1
Found 5 processes that could cause trouble.
If airodump-ng, aireplay-ng or airtun-ng stops working after
a short period of time, you may want to kill (some of) them!
PID Name
836 avahi-daemon
837 avahi-daemon
838 NetworkManager
921 wpa_supplicant
15334 dhclient
Interface Chipset Driver
eth1 Unknown wl (monitor mode enabled)
pingu@pingu-HP:~$
pingu@pingu-HP:~$ sudo airodump-ng eth1
ioctl(SIOCSIWMODE) failed: Invalid argument
ARP linktype is set to 1 (Ethernet) - expected ARPHRD_IEEE80211,
ARPHRD_IEEE80211_FULL or ARPHRD_IEEE80211_PRISM instead. Make
sure RFMON is enabled: run 'airmon-ng start eth1 <#>'
Sysfs injection support was not found either.
pingu@pingu-HP:~$
-
hrban
Addict
robíš zle to, že eth1 je tvoja sieťová karta a na wifi kartu nemáš ovládače
preto ti to nejde ináč to ale robíš dobre takže najprv potrebuješ funkčnú wifinu a potom môžeš pokračovať
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2011, 8:43)
aký máš linux ? a akú wifi ??
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2011, 8:43)
aký máš linux ? a akú wifi ??
Zdravim,
nepoznate nejaku aplikaciu do Android telefonu, ktora dokaze crackovat WEP (WPA?) siete ? Vdaka
nepoznate nejaku aplikaciu do Android telefonu, ktora dokaze crackovat WEP (WPA?) siete ? Vdaka
Aplikáciu s jedným tlačidlom Crack/Hack ? Nenechaj sa vysmiať tu na fóre 
Ano presne toto hladamLukasqoO napísal:Aplikáciu s jedným tlačidlom Crack/Hack ? Nenechaj sa vysmiať tu na fóre
Neviem o takej aplikácii. Ja som hladal na iOS ale bezvýsledne ... 
LukasqoO myslím ze na ios existuje už nejaká bt verzia ale nie som si sto percent istý ale zdá sa mi že som to dakde číta..........
l
mam na vás otázku ....kebysi spravím sieť odheslovanu nastavím filter tak aby sa mohli pripojiť iba pridané/povolene mac adresy existuje niečo ak výpis povolených mac adries ? (aj v okolí mám tak=u sieť zrejme ) Ďakujem za odpoveď
l
mam na vás otázku ....kebysi spravím sieť odheslovanu nastavím filter tak aby sa mohli pripojiť iba pridané/povolene mac adresy existuje niečo ak výpis povolených mac adries ? (aj v okolí mám tak=u sieť zrejme ) Ďakujem za odpoveď
Viem že existuje na androidy ale na iphone som ešte nevidel. Ale nemôžem povedať, že neexistuje.