CCleaner

Informácie o software, ankety...
hacking222
Novice
Novice

CCleaner

Príspevok od používateľa hacking222 »

Zdravim,

stiahol som si Ccleanera. Používam zatiaľ len čistič ale môžem použiť aj zložku "registre"? Neuškodí to môjmu PC? Aké registre môžem mazať a aké nie?

Ďakujem za rady. :)
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: CCleaner

Príspevok od používateľa BX »

Samozrejme, na to ten ccleaner je :P A on ti nebude mazať registre ako sa mu zapáči. On len vyčistí registre od starých, už nepoužívaných a nepotrebných kľúčov takže bez obáv :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

CCleanru by som do rúk registre nezveroval. Vlastne žiadnemu softu po dlhoročných skúsenostiach. Paradoxne zvyknú tieto softy narobiť dlhodobo viac škody ako osohu. Používam len jeho funkciu vymazania dočasných súborov.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Čo takého sa ti stalo?
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Uplink no neviem, CCleaner používam už vyše 2och rokov a zatiaľ sa mi nič takého nestalo, pravidelne každý deň čistím PC a aj Registre hneď po zapnutí PC.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pouzivam TuneUp Utilities mozno 4 roky, skusal som aj CCleaner par krat, aj ine tweakovacie a cistiace programy a nikdy nebol problem s registrami.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja som tiež nezaznamenal žiadne problémy, či to bol Registry Mechanic, CCleaner, TweakUP...jediný program, ktorý mi požuval registre bol Ashampoo...
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

tak, tak tiez pouzivam cc-cko dobre 2 roky a s registrami nemam najmensi problem
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

uplink napísal:CCleanru by som do rúk registre nezveroval. Vlastne žiadnemu softu po dlhoročných skúsenostiach. Paradoxne zvyknú tieto softy narobiť dlhodobo viac škody ako osohu. Používam len jeho funkciu vymazania dočasných súborov.
súhlasím, CCleanerom som si čistil registre, kopec programov a hier mi zrazu prestalo fungovať... odvtedy takéto utility radšej nepoužívam.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Už dlhú dobu používam CCleaner a nahadzujem ho na takmer každý počítač, ktorý sa mi dostane do ruky (cca 20 počítačov)... a na každom jednom kompletne vyčistím všetky registre, čo mi CCleaner ponúkne...... a zatiaľ som nepostrehol žiadne problémy (ani nikto sa ešte nesťažoval).

hacking222.. ak sa bojíš čistiť, nezabudni si registre zazálohovať (CCleaner defaultne ponúka pred vymazaním ich zálohu). V prípade problémov ich obnovíš. Ja už prestávam robiť zálohy vymazaných registrov, pretože je to asi zbytočné.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Zhrniem to jednoducho, tam kde nie je RegCure, CCleaner, TuneUp a iné používané na optimalizáciu registrov, tam nereinštaluvávam systémy, tam kde sú min. raz za rok/rok a pol, lebo je systém nestabilný.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Tiez pouzivam Ccleaner uz dlhsiu dobu na viacerych systemoch. A nikdy nebol problem so stabilitou.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

uplink.. možno zhoda náhod.. napr. teraz som na kompe s XP, ktoré bolo inštalované v apríli 2004, pričom posledné dva roky používam aj CCleaner.. asi 2x mesačne. Systém pravda nie je bezproblémový, ale nebol už ani pred použitím CCleanera. V podstate práve kvôli tým problémom som ho začal používať. Určite však nemôžem tvrdiť, že odkedy používam CCleaner, že sa stav PC zhoršil.

:)
hacking222
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hacking222 »

Okej registre pre istotu nemažem.
Napísať odpoveď