P:I: Na predaj par veci
-
Staford_88
Amateur
P:I: Na predaj par veci
Mam na predaj par veci , ku niektorym je zaruka , ku niektorym nie a ak neni tak stav je na 90% totozny s novym kusom ...
Notebook Asus F3L Series : Stav 90 % , krytka na pravy pant chyba , notebook sa neprehrieva , je svizny nahodeny je Windows XP
Notebook Asus M51k : Stav 90% trosku pocut pri otvarani book-u pravu krytku , s notebookom nic neni nahodeny Win.7
Domace Kino Philips ( Subofer+ 4 stlpove reproduktory ) : Stav 95% Malo pouzivane vacsinou na nej padal prach
Plazmovy televizor Panasonic TX-P42X10YS : Bezal asi 2,5 mesiaca kazdy den par hodin (3-4) Nadherny obraz , uhlopriecka 107 cm , zaruka
Nokia N900 : Od dna predaja nalepena na displeyi ochranna folia , zaruka je vyse 1 roka (nepamatam si presne mesiace) je k nemu vsetko , kupovana v normalnom ochode stav 95%
Nokia n95 8gb : Stav 95% Mierne osuchany z bezneho nosenia,zaruka uz nieje,vsetko ide bez problemov
Sony Ericson K530i : Stav je 90% , sikovny mobil, bez zaruky
Chladice 2x : Neviem ani na aky procesor ani na com boli prsote ich mam a za simbolicku cenu predam ak niekomu pomozu
Ram GoodRAM DDR 512MB PC3200 DIMM : Malo pouzivane , zaruka neni
Reproduktory k PC Genius : 5+1 (Subofer) Stav je 90% Malo pouzivane,malo hrane , krabica je , zaruka neni
Graficka karta Nvidia GeForce 8600GTS Winfast : mozno funkcna mozno nie neviem neskusal som nemam nato cas ...
Mys Razer Copperhead Templest Green : Stav 95 % , 1 rok lezala v skrini , zaruka uz nieje
Podlozka Razer Mantis control : Stav 60% dost opotrebovana staci umyt je ako nova akurat v pravom rohu strapceky vlakien trcia ...
Orientacne ceny ako som tak pozeral na nete viem takze asi tak ... Kino cca 60 Eur , Plazmovy televizor 350e,Nokia n900 250e,Nokia n95 8gb 100e, Sony ericson K530i 20e, Chladice 5e, Ramky 10e,Reproduktory 30e,Nvidia 8600GTS 15e,Razer mys 20e,podlozka 5e
Som z Ilavy(Trenciansky okres) , Bud osobne,dobierkou(+3e+poistenie v tom zaratane),alebo Prevodom na ucet(Dexia) a postovne hradim ja ...
//Goten: Bázar je určený len pre PC, mobily a elektroniku. Kopačky a retiazku som ti zmazal.
Notebook Asus F3L Series : Stav 90 % , krytka na pravy pant chyba , notebook sa neprehrieva , je svizny nahodeny je Windows XP
Notebook Asus M51k : Stav 90% trosku pocut pri otvarani book-u pravu krytku , s notebookom nic neni nahodeny Win.7
Domace Kino Philips ( Subofer+ 4 stlpove reproduktory ) : Stav 95% Malo pouzivane vacsinou na nej padal prach
Plazmovy televizor Panasonic TX-P42X10YS : Bezal asi 2,5 mesiaca kazdy den par hodin (3-4) Nadherny obraz , uhlopriecka 107 cm , zaruka
Nokia N900 : Od dna predaja nalepena na displeyi ochranna folia , zaruka je vyse 1 roka (nepamatam si presne mesiace) je k nemu vsetko , kupovana v normalnom ochode stav 95%
Nokia n95 8gb : Stav 95% Mierne osuchany z bezneho nosenia,zaruka uz nieje,vsetko ide bez problemov
Sony Ericson K530i : Stav je 90% , sikovny mobil, bez zaruky
Chladice 2x : Neviem ani na aky procesor ani na com boli prsote ich mam a za simbolicku cenu predam ak niekomu pomozu
Ram GoodRAM DDR 512MB PC3200 DIMM : Malo pouzivane , zaruka neni
Reproduktory k PC Genius : 5+1 (Subofer) Stav je 90% Malo pouzivane,malo hrane , krabica je , zaruka neni
Graficka karta Nvidia GeForce 8600GTS Winfast : mozno funkcna mozno nie neviem neskusal som nemam nato cas ...
Mys Razer Copperhead Templest Green : Stav 95 % , 1 rok lezala v skrini , zaruka uz nieje
Podlozka Razer Mantis control : Stav 60% dost opotrebovana staci umyt je ako nova akurat v pravom rohu strapceky vlakien trcia ...
Orientacne ceny ako som tak pozeral na nete viem takze asi tak ... Kino cca 60 Eur , Plazmovy televizor 350e,Nokia n900 250e,Nokia n95 8gb 100e, Sony ericson K530i 20e, Chladice 5e, Ramky 10e,Reproduktory 30e,Nvidia 8600GTS 15e,Razer mys 20e,podlozka 5e
Som z Ilavy(Trenciansky okres) , Bud osobne,dobierkou(+3e+poistenie v tom zaratane),alebo Prevodom na ucet(Dexia) a postovne hradim ja ...
//Goten: Bázar je určený len pre PC, mobily a elektroniku. Kopačky a retiazku som ti zmazal.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Na predaj par veci
Uprav si názov inzerátu podľa pravidiel, ináč ho vymažem. Ináč vitaj na fóre, prajem príjemný pobyt 
-
Staford_88
Amateur
Re: P:I: Na predaj par veci
Foto pridam neskor ...
//autoeditácia príspevku (13 Okt 2010, 19:39)
Ma niekdo o nieco zaujem ? s cenou sa da hybat ...
//autoeditácia príspevku (13 Okt 2010, 19:39)
Ma niekdo o nieco zaujem ? s cenou sa da hybat ...
-
drop
Medium Star
Presny typ reprakov genius ?
Reproduktory k PC Genius : 5+1 (Subofer)
Strieborna retiazka
mozem poprosit foto reprakov, foto retiazky + rozmer?
dakujem
Strieborna retiazka
mozem poprosit foto reprakov, foto retiazky + rozmer?
dakujem
-
Staford_88
Amateur
Repro :
//obrázky do prílohy! Pravidlo 27
+(ako vypada samotny reprak)
http://www.alza.sk/genius-speaker-sw-5- ... 109601.htm
//Linky sa nesmú vkladať do code! Pravidlo 27
Nieco podobne okrem tej prkotiny na hlasitost asi to co mam ja doma je starsia verzia
...
Retiazka :
//Bázar je určený len pre PC, mobily a elektroniku.
+(ako vypada samotny reprak)
http://www.alza.sk/genius-speaker-sw-5- ... 109601.htm
//Linky sa nesmú vkladať do code! Pravidlo 27
Nieco podobne okrem tej prkotiny na hlasitost asi to co mam ja doma je starsia verzia
Retiazka :
//Bázar je určený len pre PC, mobily a elektroniku.
dakujem, stracam zaujem 
-
*S4PQ
Star
kebyze ta GF 8600 je funkcna tak ju asi vezmem
-
Staford_88
Amateur
TA GF 8600 GTS Neviem ci je funkcna preto taka mala cena 
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2010, 15:29)
Dokazem s cenou aj hybat ... Surne by som potreboval popredavat tie mobily a notebooky ... Nic z toho neni kradnute ...
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2010, 15:29)
Dokazem s cenou aj hybat ... Surne by som potreboval popredavat tie mobily a notebooky ... Nic z toho neni kradnute ...
-
*S4PQ
Star
tak odkial mas tu kartu ze nevies ci je funkcna? no ak ju das za 10 s postou tak ju beriem
,viac sa mi neoplati riskovat
-
Thommas
Addict
Nokia n95 8gb : Stav 95% Mierne osuchany z bezneho nosenia,zaruka uz nieje,vsetko ide bez problemov 50€ po vyskúšaní na účet ak potrebuješ súrne predať
-
Staford_88
Amateur
Okey pohodka ... Kartu ti mozem poslat ... Napis mi do SS adresu a tam to vybavime ...
Takze Notebooky su predane , N95 8gb predana... Ostatne vsetko na predaj !!! Surne mi ponahlaju genius reproduktory dam vam ich za 20e, a ten N900ka
Takze Notebooky su predane , N95 8gb predana... Ostatne vsetko na predaj !!! Surne mi ponahlaju genius reproduktory dam vam ich za 20e, a ten N900ka
Napisal som ti spravu.
Odkial si ?
-
Staford_88
Amateur
Puchov...
-
fear100x
Medium Expert