Prečo je to blud?: Môže ovca rozprávať ? Môže nejaké decko cestovať po planétach ? Asi ťažko... To je natom blud že je to rozprávka... Z takžch veci ako StarWars som vyrástol, no nebudem kaziť dieťatku sny a vyvracať mu rozprávky.
Nevyjadruj sa nikto ťa oto neprosí... A tak radšej ani nechcem vedieť na akej úrovni je tvoja argumentácia, alebo IQ asi nebude ďaleko od bodu mrazu
Toho tvojho princa si prečítam... a som zvedavý... Vie mi pán Pinčo dokonalý napísať názov knihy, kedže ako som si všimol kočoval z planéty na planétu. Najlepšie tú čo ti čítajú rodičia na dobrú noc
Mimochodom:
Pinčo prepáč že som ťa urazil, bol to preklep, ale teraz sa mi to zapáčilo, koniec koncov ty si sa tak zaregistroval a lepšie sa vraví Pinčo ako PicnoA to máš za toho Pinča. Pinco
//
Klianiaš sa k tomu dielu každý večer, že ho tak uznávaš ? Puškin písal oveľa krajšie diela a nepokakam sa teraz ako ty z tohonj a teraz si v prvom rocniku na strednej a si myslis ze si frajer....Maly Princ je umelecke dielo celosvetovo uznavane, len neinteligentny clovek to moze nazvta blbostou.