Malý princ

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Malý princ

Príspevok od používateľa Janio »

Pično ty si ma sprdol ? :lol: (no čo už...) Napísal som ti jasne už v prvom príspevku a nepochopil si to doteraz... no "spdrni ma zase" Chápem nechápem to je fuk... za blud to považujem pretože to blud je, nie preto že nechápem tomu ako ovca rozpráva... Ja si priznám nechápem veľa veciam, no za bludy to nepovažujem. TU pán pično je dokonalý ?

Prečo je to blud?: Môže ovca rozprávať ? Môže nejaké decko cestovať po planétach ? Asi ťažko... To je natom blud že je to rozprávka... Z takžch veci ako StarWars som vyrástol, no nebudem kaziť dieťatku sny a vyvracať mu rozprávky.

Nevyjadruj sa nikto ťa oto neprosí... A tak radšej ani nechcem vedieť na akej úrovni je tvoja argumentácia, alebo IQ asi nebude ďaleko od bodu mrazu

Toho tvojho princa si prečítam... a som zvedavý... Vie mi pán Pinčo dokonalý napísať názov knihy, kedže ako som si všimol kočoval z planéty na planétu. Najlepšie tú čo ti čítajú rodičia na dobrú noc

Mimochodom:
A to máš za toho Pinča. Pinco
Pinčo prepáč že som ťa urazil, bol to preklep, ale teraz sa mi to zapáčilo, koniec koncov ty si sa tak zaregistroval a lepšie sa vraví Pinčo ako Picno :lol: :smt046 Na tom sa ako dlho budem smiať ? :DA v tvojom nicku si treba odmyslieť N potom ťa to bude vystihovať presnejšie, viem že si to chcel zamaskovať tak si to pozmenil :wink:

//
nj a teraz si v prvom rocniku na strednej a si myslis ze si frajer....Maly Princ je umelecke dielo celosvetovo uznavane, len neinteligentny clovek to moze nazvta blbostou.
Klianiaš sa k tomu dielu každý večer, že ho tak uznávaš ? Puškin písal oveľa krajšie diela a nepokakam sa teraz ako ty z toho :) BTW - Keď opravujú chyby mne tak je vidieť aký si inteligentý ty keď sa pomýliš ešte aj v karme...Je vidieť že ty si veľmi inteligentný, sweet
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mi-chau napísal:Maly Princ je kktina, keby radsej Exupery hral MassEffect namiesto pisania kravin, svet by bol krajsi.
A vobec, kazdy kto nema PSPcko je uplny looser, co si zasluzi mojim teleskopom po hlave. Vam garantujem, jedna rana a lezite v kaluzi vlastnych zvratkov, krvi a mocu.

Hojkari, kde presne sa stala chyba ked si tu qwerty prisiel pytat radu ohladom samovrazdy?
uz ta vidim MI-CHAU ako to citas od rana do vecera na VD-cku vsak? isto iste, vy ste tam jedna velka ozran party .... a kto by tam mal tuto knihu tak ju preda aby mal na dalsiu flasku .... :roll: a nevrav mi ze ne, mam tam kamaratov a obcas sa tam stavim sam, a knihu som tam nevidel citat nikoho a to uz som na VD cku videl vselico.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

myslím že ste tejto téme dali až až
Zamknuté