Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

jezis, no presne toto som tu cakal, ze tu niekto zacne rozpravat o tom, ake je nezodpovedne letiet cez dedinu a polemizovat nad cvakajucim esp...

mojim nazorom je to, ze vodic to az tak nenahanal, nikoho neohrozil, ci uz v v dedine alebo mimo nej, a ten vracak by zvladol aj bez esp...

nord: esp je prave na to, aby si sa nenahanal bez akejkolvek ochrany... ci uz abs alebo esp a podobne systemy, vsetko moze napomoct k tomu, aby si zostal cely ty aj tvoje auto, a ano, aj vtedy, ked sa nahanas :) nie si macher, ked vsetky tie systemy dokazes pred jazdou vypnut...

... inak drzanie volantu by mi ani tak nevadilo, pokial by to ten clovek stale neprehmataval ako chory...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nerozumieme sa ... ano ESP a ine sracky su fajn, pretoze ta mozu zachranit ... ja iba tvrdim, ze je zbytocne sa na ne nejak cielene spoliehat a jazdit s pocitom, ze ma vytiahnu zo sraciek - zasahuju totiz v momente, kedy sa rozhoduje, ako to cele dopadne :-)
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Nemám najazdene vela ale ked idem z NR do BA po dialnici tak vsetko prebieha normalne ostatny sa chovaju v celku dobre ale jak mile idem uz spät z BA do NR tak to je neico nenormalne.
Nechcem hádzať vsetkych bratislavakov do jedneho vreca ale cestou domov sa jeden namna stale tlacil isiel som 120 neponahlal som sa nikam a kludne ma mohol predbehnut.Narocky som spomalil teda nech ma uz predbehne siel som 100 a on stale zamnou trubl a blikal...vobec som tomu nerozumel.normalne som rozmyslal ci nieco nemam s autom tak som zastavil na krajnici a uz ked som spomalil tak ma predbehol pozeram sa v zadu na auto a nic nevidim tak som siel dalej...dobehol som ho lebo isiel 60 tak som ho zacal predbiehat a vtom dupol nato a stale sme boli vedla seba a siel som uz 160 a to ja vobec nechodim..ale uz som bol vytoceny ale ovladal som sa spomalil a bol so mten rozumnejsi a zaradil som sa zanho...on spomalil na 100 uz som skutocne bol nahnevany tak som sa nanho tlacil vkuse som mu blikal trubil zapinal hmlovky a tlacil ho co najviac ako sa dalo..roozbehol som ho na 150 a zacal mi pribrzdovat a ukazal mi ze ma 3 brzdove svetla vtedy som si podradil a podlaha a predbehol...chvylku som siel cez 170 a stratil som sa mu a to obl koniec...a bol uz klud taky som bol vytoceny ako moze niekto robit taketo nieco...Kludne ma ukamenujte za to co som robil ale ked sa chova ako hajzel a to som sa snazil byt ustretovy a byt kludny ale odtial potial :!:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

dobre poznam tuto dialnicu.. chodim po nej dost casto niekedy aj tri krat do tyzdna.. viem ako jazdia vodici co idu z BA smer Zilina.. hned za tabulou koniec BA plny a ide sa.. (nehovorim ze vsetci ale uz som par takych videl).. za nejakych 15 - 20 sekund na tachometri aj 170km/h a uz vidiet ako blikaju tlacia sa.. takze je to bezne u niektorych soferoch ze im nedopina a neuvedomuju si riziko nehody a to ako ohrozuju nielen seba ale hlavne ludi v druhych autach.. inak toto co sa ti stalo bolo vecer? alebo za bieleho dna?
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Suffel-> bolo uz sero tak podvecer 6 hodin...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

aha jasne aj som si myslel lebo vecsinou tak chodia ked uz je tma alebo sa stmieva.. cez den je dost vela aut a kolon na taku jazdu..
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Mňa skôr na tej dialnici vytáčajú dementi, čo si to valia 100km/h v stredom pruhu a pravý je pritom voľný.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

1C3: Keby ten vodic co si sa lepil na neho spravil jednu vec a tou je, ze by prudko zabrzdil, tak by si dostal akurat tak facku od airbagu a od policajta by si pocul asi len, ze si nedodrzal dostatocnu vzdialenostou... a tiez, ze si neprisposobil jazdu stavu a povahe vozovky, poveternostnym podmienkach a svojim schopnostiam.

Stoporko: Veru tak, 90 km/h vpravom, 100 km/h v strednom a este aj do laveho sa trepu a idu 110 km/h. A potom idu nadavat, ze sa niekto zenie, vyblikava ci vytrubuje.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Hojko-> Viem ratal som aj stym, bol som si toho vedomi ale nastastie to nespravil...
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

1C3: z BA do NR vacsinou nechodia vodici zijuci v BA :D
p.s. nesiel si mu v strednom pruhu nahodou ?

btw, neposielajte pls ludi na SK ring, par ludi tam dalo uz totalku koli prehriatym brzdam : ))) (iked, aj toto je sposob, ako mat menej "blbcov" na cestach)

Stoporko: mozno sa raz dockame dialnicnej policie, ze sa naucia pokutovat aj bezdovodnu jazdu v strednom a lavom pruhu... ako len chytit laser a merat rychlost..
1C3
Medium Professional
Medium Professional

plusminus zase niesom tak blby ze by som siel v strede...vidim oci mam dobre... :evil:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Trosku mimo vasej diskusie: http://tropko.blog.sme.sk/c/164888/Ujo- ... budem.html
Myslim, ze ho velmi pekne vyskolil :lol:
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

GothaR napísal:Trosku mimo vasej diskusie: http://tropko.blog.sme.sk/c/164888/Ujo- ... budem.html
Myslim, ze ho velmi pekne vyskolil :lol:
"Ujo ja uz nebudem" haluz no.... zuby mu mal vybit..... keby tak niekoho zramuje alebo zabije tak mu je jeho ujo ja uz nebudem na hov*o :smt098
Gothar
Moderátor
Moderátor

No predpokladam, ze "Skaži, na meste ubiť, ili v les paidiom. Nu skaži, tut pristreliť? A v lesu zakapať?" od cloveka v dlhom kabate a baranici malo lepsi ucinok :)
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

dnes rano som zase stretol nejakeho experta som za nim siel ani nie minutu a on stihol 3x nedat smerovku(vychadzanie z kruhoveho objazdu, radenie sa z laveho pruhu do praveho, odbocovanie do prava)
kua jak moze niekto dostat vodicak ked nevie na co je packa pod volantom? hlavne to nebliknutie pri vychadzani z kruhacov ma rozculuje, tu kde byvam je okolo mna asi 6-7 kruhovych objazdov a strasne malo ludi dava smerovku, potom sa len spomaluje doprava, lebo treba cakat na nich, ze co urobia
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja tiež sem-tam niekedy nedám...buď na moje znamenie žiadny vchádzajúci vodič alebo chodec nečaká, alebo mi to proste nevyjde s rukami a nedočiahnem na páčku ani s malíčkom...
markus
Light Professional
Light Professional

je ine ked ides po cesta sam, ale tu v prahe sa to stava malokedy ze si na ceste sam a tie kruhace su od seba asi tak 200m
a neviem ako mozes nedociahnut na packu, v kruhaci predsa nejdes 80km/h aby si nestihal drzat volant v jednej ruke a druhou tukol do packy
Gothar
Moderátor
Moderátor

No smerovky uz niekedy nedavam ani ja, hlavne ked menim pruhy a vidim, ze nikto nejde tym smerom kam ja :) Vacsinou vsak aspon raz bliknem smerovkou - posuniem packu dole ale nie az tak, aby sa zacvakla. A kruhace su rozne, v KE je taky s 2mi pruhmi v strede, tam smerovky nedava skoro nikto, lebo je jasne kde kto kedy vychadza. Mna by nedavanie smerovky nahnevalo iba keby mi dotycny vbehol do cesty, ked idem v pravom a on sa bez smerovky hodi laveho, tak mi je to uprimne jedno :) Tiez nemam rad ked je napriklad krizovatka v tvare T (vodorovna je hlavna) a ja chcem vyjst na hlavnu po ktorej ide auto z lava a jeho vodic neda smerovku, ze odbocuje vpravo a len tam tak vbehne, tym zbytocne zdrzuje premavku, lebo keby som o tom vedel, tak davno mozem ist.
markus
Light Professional
Light Professional

sorry ale kosicky kruhac poznam, este stale mam trvaly pobyt v Ke a autoskolu som mal od toho kruhaca asi 500m, takze kazda jazda zacinala na kruhoci a ti poviem ze kto nedava smerovky v tomto kruhovom objazde, ktory je dvojpruhovy tak je sakra kreten

o tom ze plno ludi v dvojpruhovom kruhovom objazde nevie jazdit ani nehovorim
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

markus napísal:hlavne to nebliknutie pri vychadzani z kruhacov ma rozculuje, tu kde byvam je okolo mna asi 6-7 kruhovych objazdov a strasne malo ludi dava smerovku, potom sa len spomaluje doprava, lebo treba cakat na nich, ze co urobia
presne!! Aj mna toto dokaze dost vytocit. Najma, ked cakam na tom kruhaci dlho.
Napísať odpoveď