ephramko napísal:skoda reci s tebou...ocean je uzemie zraloka, keby ta napadol, tak pomaly nestihnes ani zakricat o pomoc...nie este robit "bem do hlavy zralokovi"...je to rovnake ako keby zrazu vysli zraloci na zem, tiez by ich ludia hned ubili aj holymi rukami...
no ale ako vidim, ty si naozaj silne chapavy a empaticky tvor...ty bem do hlavy...nevysvetlene utoky sa odohravaju len v myslias takych primitivov ako si ty...
Plavanie so zralokom
-
qwerty-xyz
Re: Plavanie so zralokom
pokial viem ten da dole tvoj nabojqwerty-xyz napísal:kokos a neda tvoj zralok dole aj bojovy kriznik? hej ne ? urcite ....
Bohuzial, je to prave clovek, ktory sa 'omylom' dostava do uzemia toho 'predatora' a potom sa cuduje ze mu rozflaka ksicht...ako sa hovori, kto sa boji, nech nejde do lesa, a za druhe, ja by som tiez hoc komu rozflakal ksicht keby sa mi napriklad vlupal do bytu, alebo na moj pozemok, ty nie?qwerty-xyz napísal:ze elektromagneticke vlny hej? a do novej namornej miny sa preco nepokusa zahryznut ? aspon za pokus by to stalo, .... mrtvy zralok, dobry zralok, ..... a kto chce byt humanitarny ako Lubos, ten len potvrdzuje iste veci, .... to mate ako v tych spravach ked lesnik prehlasi ze medvede neutocia a v zapati zaber ako ma nejaky ujo rozflakany ksicht na mraky, lebo mu dal macik facku.
Alebo ludi dokusanych od zraloka a expert zase prehlasuje ze zraloky neutocia, UTOCIA VSETCI A VSETKO, a preto to treba preventivne odstrelit alebo uzavriet tak
aby sa to k cloveku ani len omylom nepriblizilo, a kto s tym nesuhlasi ten asi este v gatiach nasrate nemal . . . .
a take ked tu nejaka slecna prehlasi zeby isla zaplavat so zralokom uz ju CHCEM VIDIET, zena, co ked zbada pavuka alebo mys tak jaci ako salena, . . . .
cest a slava vynimkam, ale kto chce riskovat zdravie a zivot len pre taku hovadinu tak to sa mu vyslovene cudujem. Aj vycvicene zvierata zautocia, hladajte si na nete videjka, krasne, .... uzas, uplne ze romantika ako to trha cvicitelov na kusy, ci uz levik je tam, alebo macik az moc pritulny alebo PSY, hocico!!!
-
qwerty-xyz
joooj heeej lubos, podla tvojej teorie sa mam nechat utlacat zvieratkom, lebo ono ma svoje pravo na uzemie, a my ich nechapeme, a sme zli a dristy furt dookola,
jedine co treba je hladat mierumilovne riesenia, aby bol kazdy spokojny, a u mna to je napr zariadenie pre potapaca ktore vysle take signaly do vody ze zralokovi to povie jeho recou ze nechaj ho tak po dostanes na pysky, zralok bude kludny, potapac bude kludny a nikomu sa nic nestane. ale zeby som ho hladkal po nose a cumel mu do oci lebo to VRAJ zaberie tak to nie, tam treba istotu.....
Neviem načo sa tu vôbec snažíte diskutovať, qwerty je primitív par excellance.
-
insane
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Fajn tema. S tymto mam realne skusenosti z potapacskej dovolenky na Maledivach pred 2 rokmi. Par krat sme tam stretli lokalne zraloky - islo o "Žralok čiernohrotý - Black tip shark", "Žralok bielohrotý - White tip shark", sem tam "Tawny nurse shark" a este pri plazach casto plavali take male zraloky, zial uz neviem ako sa volaju, maju asi meter - meter a pol a lovili male rybky a vtaky
Cloveka sa bali, velmi plache... Najlepsi zazitok bol ked pomerne blizko k nam plavali 2-3 kusy White Tip Sharka, najblizsie asi na 7-10 m. Celkom adrenalinovy zazitrok, ale v konecnom dosledku super "kino". Poobzerali sme sa navzajom a odplavali. Clovek ma pomerne cudny pocit ked nieco take okolo neho plava, ale ako skusenost je to super!
Ostatne "stretnutia" boli z ovela vacsej dialky, toto bolo najlepsie.
Nikdy by som sa na to nedal. A nikdy nepochopim tych, co takto zbytocne riskuju. Musia mat v reale dost nudnu pracu/zivot, ked im ide o takyto adrenalin 
-
insane
Light Star
Kamo tak to si uplne mimo. Nemame ani nudnu pracu a vobec nie nudny zivot. Kazdemu sa paci nieco ine, niekto radsej sedi cely rok doma a niekto sa ide radsej potapat (so zralokmi).
Ja by som sa asi bál aj čo len potápať, nie to ešte so žralokmi 
-
pryja
Darca
Ja tiez nepochopim tisice ludi, ktori si kupia napr. porsche, vytasia to na 300km a prehanaju sa po cestach, ako keby nic. Staci len jediny moment a vsetko je v prdeli. Ti musia mat potom neeenormalne nudny zivot.Frco napísal:Nikdy by som sa na to nedal. A nikdy nepochopim tych, co takto zbytocne riskuju. Musia mat v reale dost nudnu pracu/zivot, ked im ide o takyto adrenalin
-
Stoporko
VIP
/ pryja - ľudia, ktorých opisuješ, ten život paradoxne nudný aj majú - večierky, routy, povedať pár slov podriadeným vo firme...
/