Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

vytaca to aj mna, avsak nevidim dovod davat znamenie o zmene smeru jazdy v pripade, ze nan naozaj nikto necaka a aj ho v takychto pripadoch niekedy vynecham...
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

pani, cez patronku mi dnes dal "tipek" 3x smerovku, ani raz neodbocil..(len raz letmo presiel 20cm do mojho pruhu) nechapal som, ked som prisiel k nemu z prava, len tupo kukal dopredu, skoda ze sa nepozrel, mal som jeden prst pre neho pripraveny..
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

ked vies isto ze nikto necaka kludne, aj ked nevidim dovod nedat smerovku, o tolko ti to spotrebu nedvihne, hlavne ked idem domov do kosic tak prichadzam v case ked uz na cestach vela aut nieje a aj ked som sam na ceste tak smerovku davam, je to reflex, nijako ma to neobtazuje a hlavne si clovek neodvikne, lebo najprv prestanem davat smerovku ked vychadzam z kruhoveho objazdu, potom ked odbocujem doprava, neskor ked prechadzam z pruhu do pruhu a potom uz ich nemusim pouzivat vobec(ved naco)

inak smerovky sa nedavaju len koli autam, su tu aj chodci, cyklisti ktory sa podla toho riadia
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kratdeleno: heh :D toto mi presne pripomina mna, ked som v bratislave a neviem, kam idem :) takze ak budes nabuduce ukazovat nejake gesto do povazskobystrickej 323F, aspon budes vediet, o koho ide :)
plusminus
King
King

323F sa mi pacia, tie si vsimam :D
ono to bolo BA, preto sa mi dvyhal prst :)
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

RATZINGER666 napísal:vytaca to aj mna, avsak nevidim dovod davat znamenie o zmene smeru jazdy v pripade, ze nan naozaj nikto necaka a aj ho v takychto pripadoch niekedy vynecham...
tak to je jasne. :) Ked som sam na ceste, tak to nema zmysel
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

plusminus napísal:323F sa mi pacia, tie si vsimam :D
ono to bolo BA, preto sa mi dvyhal prst :)
Docela arogantne gesto podľa mojho názoru. Keď už sme v tejto téme...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a protizákonné...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Aby ste sa neopoondial.Protizákonné je aj ísť 52km/h v meste a povedz mi či ty si nikdy neprekročil rýchlosť ani o 1km/h
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

RATZINGER666: Ako v Stredoslovakoch alias Kua Kua - Naco mam blinkat, ked ja viem kam idem... :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked tu pisete o tych gestach, tak mi neda sa nepochvalit z konca augusta. Odchadzal som od jedneho nakupneho centra a ako uz byva v mnohych pripadoch zvykon, 1-2 cesty od vyjazdu zvyknu byt jednosmerky. Len ked som odchadzal, tak som si to neuvedomil a isiel som ako by tam jednosmerka nebola, pretoze pri vyjazde uz tabula so zakazom odbocenia nebola. Zrazu sa predo mnou objavilo auto a tak cca. 35 rocny sofer sa zacal rozculovat za volantom a nieco mi gestikuloval. Automaticky sa mi dvihol stredny prst na volante a z mojich pier mohol vycitat, ze je kkt. Par sekund na to uz kyval na mna mestsky policajt a ja som si zaplatil pokutu. Co z toho vyplyva???: Vodic protiiduceho auta mi gestikuloval, ze idem do zakazu, namiesto toho som mu vsak ukazal stredny prst a este aj vynadal :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

plusminus: vsimaj si, pripadne mavaj, cez vikend ma tam urcite uvidis :P BA sice ako spz nemam, ale prave BA je oznacenie generacie mojho eFka :wink:

johny: :D pobavil si ma, Stredoslovakov mam nastudovanych :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Markus kruhace su problem furt a vsade... nastastie som sa uz naucil ako Kosican si davat pozor na nezname znacky (v KE hlavne TV, HE, MI... pozname vsetci :) ) - no a v Prahe mam o problem menej, lebo vsetky su mi nezname, okrem obcasneho KE, BA :)

Ale je fakt ze nic ma tu v Prahe za volantom nenasralo viac, jak ked v spicke sa 5 minut plazim ku kruhacu a pri nom potom zbytocne cakam kym prejde auto, ktore vlastne popred mna ani neprechadza ale odboci bez smerovky na cestu z ktorej som prisiel...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

mne sa pred par dnami stalo nieco podobne ako hojkovi, akurat som bol na pozicii toho druheho :)
siel som (spravnym smerom :D ) z jednosmerky, po oboch stranach parkujuce auta, cize miesta len pre prejazd jedneho... oproti zrazu tiez cca 35r vodic so spolujazdcom na octavii, tak som zastavil a ukazujem mu co teraz, ukazal mi, ze nech cuvnem, tak som cuvol par metrov, on sa pichol na volne miesto a pustil ma prejst, ked som uz siel dopredu, tak som zastal pri nom, stiahol okno (on nie) a hovorim mu za sucastnej gestikulacie, ze to je jednosmerka... on ma "odbil" gestom, ze nech idem prec (vyznelo to tak, ze co ho este otravujem a zdriavam) - ak by sa ospravedlnil, tak nemam problem a idem dalej, ale takto ma vytocil a keby som vedel, ze takto bude reagovat, tak mu necuvnem ani milimeter (on to tiez nemal az tak daleko na cuvnutie, aby sa mi mohol vyhnut)

suma sumarum - kazdemu sa obcas pritrafi nejaky kiks, ale stale sa daju sklopit usi a ospravedlnit, ja osobne to potom prijmem a nemam problem (napr. na jednej krizovatke v KE na furci sa mi x krat stalo, ze mi vybehlo auto z vedlajsej (od obchodu) na hlavnu, povacsine to boli starsi pani, niektori sa ospravedlnili, ini nie, ale naposledy to bol nejaky nagelovany mladas na najrychlejsej oktavii, v polohe "test stereo" (ako ktosi v inej teme poznamenal :) ), s plechovkou v ruke a na moje trubenie (trubim tam v takej situacii stale) na mna len arogantne pozrel, co po nom chcem... tak taketo individua ma vedia dozrat)

taktiez nemam rad, ak idem po okreske a niekoho pustim, uhnem sa aby ma obehol a ten len bez smerovky prejde a ani nepodakuje (nie je to vyslovene arogancia, ale vzdy si poviem, ze keby som vedel, ze sa takto zachova, tak sa k tej krajnici nestiahnem ani milimeter :D )
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

v poslednej dobe ma neskutocne vytacaju este dalsie individua

zastavovanie v pripajacich pruhoch(niektory su tam schopny aj parkovat) a parkovanie(aj ked oni sa tvaria ze len zastavili) na zlto vyznacenej ploche, otaca sa tam autobus a ja tade odbocujem na parkovisko pri panelaku a zavadzaju tam

uz niekolko krat sa mi stalo ze som musel pri odbocovani doprava obchadzat 2 auta ktore si krasne odpocivali v odbocovacom pruhu(pripadne tesne pred nim) a keby aspon stoja za sebou, nie oni sa este postavia vedla seba, najlepsi su ty co maju SUVcka ty si myslia ze su panmi sveta
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

ja som bol doteraz v tom, ze pani sveta jazdia na Octaviach :D
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

A na fassatoch
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Suffel napísal: to drzanie je v pohode ucia ho v kazdej autoskole :D..
Hovadina...
Učilo sa to tak 10 rokov dozadu, kým niekoho napadlo použiť hlavu. Pevne dúfam, že teraz každý inštrukor na SR učí logické 15:45. Schválne si skús tú svoju a túto, aký polomer na volante otočíš bez prehmatávania v jednej, a aký v druhej...
Shark NX napísal:Vzdy hovorim, lepsi tento vodic ako vodic typu "brzda, plyn a prudka dolava"
Nevidím moc rozdiel medzi vodičom typu "brzda, plyn a prudka dolava" a tým, ktorý tam na automate flákne Dčko, ľavú nohu oprie a stláča len plyn a brzdu... Keby si aspoň manuálne podraďoval pod volantom a brzdil motorom do zatáčiek.
hojko napísal:Ked tu pisete o tych gestach, tak mi neda sa nepochvalit z konca augusta. Odchadzal som od jedneho nakupneho centra a ako uz byva v mnohych pripadoch zvykon, 1-2 cesty od vyjazdu zvyknu byt jednosmerky.
Nákupné centrá sú kapitola sama o sebe, vždy ma udivuje, koľko % vodičov tam dodržiava pravidlo pravej ruky, keď tam nie sú pri výjazdoch z jednotlivých radov a odvádzaciej komunikácie vyznačené hlavné cesty. 2-3%? Ideálne, ak niekde oškriete auto, a potrebujete na niekoho poistku vymeniť nejaký diel :D.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

hojko napísal:...Automaticky sa mi dvihol stredny prst na volante a z mojich pier mohol vycitat, ze je kkt...
nieco podobne zazivam mnohokrat aj ja :mrgreen:

:smt098
plusminus
King
King

Header: len v ktorej pozicii :D

inak od policajnej stanici sa denne porusuje zakon a nikoho to nezaujima.. ul Stefanovicova v BA. Bezne z dvojprudovky sa rano vytvara z praveho prudu parkovisko, ono by to problem nebol len z laveho sa casto odbocuje dolava a su tam kolony zbytocne... paradox, cca 400m od toho je este aj muzeum policie...

hold, ked je nahodou "parker" pri aute a pritrubim, len kuka ze co ved on parkuje..
Napísať odpoveď