Mafia 2
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 2
Zrejme myslel Xbox 360 Controller Emulator.
som to prave dohral..a ten koniec tak to je teda des..som myslel ze eset dalsia misia a naraz titulky 
Mne sa asi ako jedinému koniec páči viac ako v jednotke. Podla mna dobre to skončiť nemohlo, už len preto, že ide o hru Mafia. A tvorcovia zasa nechceli kopírovať jednotku a tak sa rozhodli ako sa rozhodli. Každopádne hru som prešiel 4x a pokaždé ma pri záverečnom videu zamrazí, geniálne. A príbeh je uzatvorený až dosť (až na to že neviem čo sa ďalej dialo s Vitom).mulatt napísal:som to prave dohral..a ten koniec tak to je teda des..som myslel ze eset dalsia misia a naraz titulky
-
jamesiq
Medium Star
No mozes si povedat ze si jeden z velmi mala kto ma podobny nazor na zaver. Mozno len ty a tvorcovia... 
Nopodla mna uzavrety neni, sak sme nezistili co sa stalo s Joum, To by on nedal, jedneho chlapika + dalsieho za volantom?
Ale pribeh uz je uzavrety ako povedal jeden vyvojar.
Ale tie ich vyjadrenia svedcia za vsetko. Ze nikto sa pytal preco zmazali tie prve misie vo vojne, ze Aby hraca neodvadzali od deja, a tak isto aj bocne, a co sme mi nejake male deti, ze nezistime ocom to bolo?.
Takto su tam diery a nikto nevie ocom to bolo
Ale tie ich vyjadrenia svedcia za vsetko. Ze nikto sa pytal preco zmazali tie prve misie vo vojne, ze Aby hraca neodvadzali od deja, a tak isto aj bocne, a co sme mi nejake male deti, ze nezistime ocom to bolo?.
-
martin0134
Medium Star
kde najdem savy na toho jimmyho
Teraz si trochu protirečíš, hovoríš že príbeh nieje uzavretí a vzápätí hovoríš že samotný tvorcovia povedali (čo je pravda) že príbeh považujú za definitívne uzavretý. Tým pádom sa z konca dá pochopiť len to, že Joa predsa len zavraždili, nech to znie akokoľvek divno. Ale je to tak. Keby sa mal z toho dostať, určite by to zakončili inakPascalwb napísal:Nopodla mna uzavrety neni, sak sme nezistili co sa stalo s Joum, To by on nedal, jedneho chlapika + dalsieho za volantom?
Čo sa týka toho vynechania misí na Sicíli, tak mne osobne to chýba najmenej. Hoci rád by som si zahral nejakú gangterku konečne v sicílskom prostredí (všetko sa odohráva v Amerike
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pochybujem že vobec existuje nejaky funkčn emulator na xbox 360Brian 182 napísal: už si skusil ten program ty mudrlant
Ten nebude existovat ani za 20 rokov a ak bude tak aj tak nepôjde tak ako má.DeJF napísal:
Pochybujem že vobec existuje nejaky funkčn emulator na xbox 360
Ak by aj bol o 20 rokov uz nikto o neho ani nezakopnesmoldo56 napísal:
Ten nebude existovat ani za 20 rokov a ak bude tak aj tak nepôjde tak ako má.
To som myslel tak, ze co si myslim ja a co povedal vyvojar. Ale povodne to koniec nepol, kedze pribeh mal koncit v 1955 a po tom konci co sme videli mi mali ist ste 3 Epilógi, kazdyv inom roku, ale uz to je jednu, mafiu som presial, a odvtedy som ju nehral.Teraz si trochu protirečíš, hovoríš že príbeh nieje uzavretí a vzápätí hovoríš že samotný tvorcovia povedali (čo je pravda) že príbeh považujú za definitívne uzavretý. Tým pádom sa z konca dá pochopiť len to, že Joa predsa len zavraždili, nech to znie akokoľvek divno. Ale je to tak. Keby sa mal z toho dostať, určite by to zakončili inak![]()
Čo sa týka toho vynechania misí na Sicíli, tak mne osobne to chýba najmenej. Hoci rád by som si zahral nejakú gangterku konečne v sicílskom prostredí (všetko sa odohráva v Amerike) ale zasa neviem si predstaviť čo by tam Vito pôvodne tých cca 15 misí mohol robiť ako vojak
. Krátkosť hry mi tiež až tak nevadí, pretože je tam všetko podstatné, skôr ma zaráža absencia a "odôvodnenie" voľnej jazdy.
tak si daj do googleDeJF napísal:
Pochybujem že vobec existuje nejaky funkčn emulator na xbox 360
a ešte dačo ťukni na toto ty macher premudrelý http://www.google.sk/#sclient=psy&hl=sk ... 96117f2507
//autoeditácia príspevku (21 Okt 2010, 19:16)
prosim vas dal by mi dakto sav na mafiu 2 jimmyho vendettu lebo mi nejde nacitat moju ulozenu hru a uz to nebudem hrat odznova
Brian 182 - 4 posty v ktorých žiadaš o save, vidíš ŽE NIKTO nemá ochotu sa s tebou baviť a urážaš tu čestných členov, na hojku to tak nechodí 
dovi
inak si myslíš že sa vyznáš ale ako pozerám tak ani v googli sa nevyznáš...
dovi
inak si myslíš že sa vyznáš ale ako pozerám tak ani v googli sa nevyznáš...
ja som zvedavi na tieto jouve dobrodruzstva, asi to zahram, snad to nebude blbost, ako Jimmy, ale ma to byt to co robil jou ked bol Vito v abse.
[youtube]r_Cc-PQd-O8[/youtube]
[youtube]r_Cc-PQd-O8[/youtube]
Prepacte, ale nechcelo sa mi to tu prehladavat, tak sa pytam ci je mozne si stiahnut cestinu do original ENG hry na steame?
-
lekoklatik
VIP
Pravé tlačidlo na Mafiu 2 na steame, properties, language, czech
Dakujem Lekoklatik K+
No som na to zvedavy, vyzera to naozaj pekne
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2010, 23:47)
Prosim vas, kde presne najdem SAVE v mafii 2 ? ked ju mam na steame orig.
edit* diky k
No som na to zvedavy, vyzera to naozaj pekne
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2010, 23:47)
Prosim vas, kde presne najdem SAVE v mafii 2 ? ked ju mam na steame orig.
edit* diky k
WIN 7 & VISTA:Meken napísal: Prosim vas, kde presne najdem SAVE v mafii 2 ? ked ju mam na steame orig.
C:\Users\*meno*\AppData\Local\2K Games\Mafia II
WIN XP:
C:\Documents and Settings\*meno*\Local Settings\Application Data\2K Games
nechce mi naistalovat PhysX ,,, ? ked to vlastne nemam .. tak mi nepojde MAFIA ?? dik
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2010, 19:51)
ked zapnem mafiu .. tak sa mi ukaze to male logo v strede obrazovky ... zapne sa cierna obrazovka .. a nasledne sa to vypne ... kde je problem ???? diky
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2010, 19:51)
ked zapnem mafiu .. tak sa mi ukaze to male logo v strede obrazovky ... zapne sa cierna obrazovka .. a nasledne sa to vypne ... kde je problem ???? diky