Pravicovy zlepenec 06/2010-03/2012

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pravicovy zlepenec 2010-201x

Príspevok od používateľa slay »

KaptMichal napísal:vykladaný krokodíliou kožou? Hádam tapacírovaný alebo nejaké iné slovo.... :P

hej, presne to či je vyložený alebo tapacírovaný je na tej informácii podstatné..
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

A co ako s tymi hodinkami? Poznam dvoch ludi, co maju drahsie hodinky.
Fico ma hodinky za 600 tis., Miklos s Dzurindom preje** majetok radovo v desiatkach miliard, za co im zapad velmi vdacny.
Slayko, zbytocne mutis vodicku. Mam u prdele Fickove tiktaky, nemamu prdele vlastizradu. :sly:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

a Fico akoze nekradol ? ...keby Slovensko bolo naozaj pravny demokraticky stat...tak uz davno aj jedni aj druhi sedia v leopoldove...

nase sudy maju problem odsudit len R.Žitneho a pritom to nie je ani politik a nema ani imunitu...a vsetci velmi dobre vieme, ze toho chlapca zabil a moze za to len a len on, a vie to aj on...zbabelec...
ked ho za tych 10 rokov konecne odsudia...tak dufam, ze pojde aspon do 2ky...nech mu to tam pekne daju vyzrat...za to co urobil moze dostat maximalne 3 roky, cize najneskor za 1,5roku bude vonku...smiesne zakony, ked za par rastlin mozete u nas vyfasovat 12 rokov...a za zabitie maleho chlapca a tazke ublizenie na zdravy dalsiemu chlapcovi a aj jeho otcovi mozete dostat maximalne 3 roky...

tak ale ani sa necudujem, ze tie sudy tak pracuju...ked je na cele kamarat Bakiho...
Prílohy
278-0-slovensko-bude-pravny-stat-robert-fico.jpg
slay
Addict
Addict

kinjeril napísal:A co ako s tymi hodinkami? Poznam dvoch ludi, co maju drahsie hodinky.
Fico ma hodinky za 600 tis., Miklos s Dzurindom preje** majetok radovo v desiatkach miliard, za co im zapad velmi vdacny.
Slayko, zbytocne mutis vodicku. Mam u prdele Fickove tiktaky, nemamu prdele vlastizradu. :sly:

To že Fico ukradol približne 90 miliárd korún a zadĺžil nás o 500 miliárd korún, ti je tiež u prdele.. :nono: ty máš zamútený rozum nie vodičku. A Boh vie koľko nás zatiaľ stáli právnici v arbitrážach a koľko ešte vysolíme vďaka Ficovi za ne. Celá ich mafia friendly vláda, kde sa neváhal spojiť s Mečiarom, to všetko je košér. To že Fico rozvrátil verejné financie a priviedol nás na mizinu ti je tiež jedno. To že ľudí v DSSkách pripravil o peniaze, lebo im znemožnil zdravé fungovanie, že zničil podnikateľské prostredie, dostal nás na najhoršie miesta v histórii v korupcii a klientelizme je tiež šumafuk. Už fakt neviem kto je väčší vlastizradca než hranol...

Mikloš s Dzurindom na Fica nemajú ani keby chceli a potvrdil to aj Mečiar, ktorý s nim sedel vo vláde.. Za 8 rokov spravili 3/5 dlhu (aj s ozdravovaním bánk po mečiarovi a konsolidáciou verejných financií) , ktorý Fico dokázal urobiť za len za 4 a to ešte s prvými dvoma rokmi zdedeného megahospodárskeho rastu a to hovorím bez ohľadu na HDP, lebo ak by som ho uvažoval, tak Dzuridových 8 rokov odovzdalo štát s približne rovnakým zadlžením ako ho prevzali, kdežto Fico ho zdvojnásobil.

Ale ty trep o majetku, fakt.. len zalomiť rukami nad takým rozmýšľaním. Tvoje deti budu ešte splácať Ficovu neschopnosť.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

no ja len dufam, ze tato vlada vydrzi este tie 4 roky...potom je kazdemu jasne, ze sa k moci zase dostane fico a bude mat tolko hlasov, ze nebude potrebovat koaliciu na to aby vladol...no ja len dufam, ze vtedy uz budem mat titul a poviem bye bye Slovensko... :wink: ...a 4 roky je dost casu na to, aby som sa naucil velmi dobre nemecky...

keby ste poculi aku podporu dostava rakusan a ako dlho, tak vas klepne pepka...to co je v rakusku je socialny stat...nie to co budoval fico...
slay
Addict
Addict

Rakúsko má produktivitu práce 100. Slovensko má produktivitu 30. Slováci chcú žiť tak ako Rakúšania, ale to nie je možné pokiaľ nebudú rovnako produktívni. Ak príde vláda, ktorá bude žiť z 30 na 30 a čo sa urodí bude investovať do toho aby to na budúci rok mohlo byť 35, tak ju ľudia pošlú do pekla. Lebo si zvolia radšej populistickú vládu ktorá bude žiť z 30tich tak ako keby bola produktivita 50, ale vykryje to z dlhu. Prípadne ak je nejaká úroda, dá ju prežrať aby si zaručila svoju budúcnosť. Presne to sa deje na Slovensku. A Ficove budovanie sociálneho štátu spočíva v žití z 30tich na 50tich, aj keď si to nemôžeme dovoliť, bez pozerania sa budúcnosť, lebo to populistov nikdy netrápilo, oni už vtedy vo vláde nebudú a odserie si to niekto iný, ich si ľudia budú pamätať ako tých dobrých. Ľudia preto že chcú žiť lepšie budú žiť horšie.

Ako je vidieť Fico môže aj kradnúť aj zadĺžovať ak vie pekne rozprávať. Je to politik z veľkým P. Bohužiaľ pre Slovensko.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

neviem ako ty, ale ja som si tie investovane peniaze (teda aspon to co tvrdi fico ze investoval do socialneho statu) vobec na zlepsenej zivotnej urovni nevsimol...ale za to som si vsimol ako narastol dlh a aj aky mame deficit, to musi kazdemu zdrava sedliacka logika hovorit, ze ked sa tolko vela penazi minulo a nikde nie su vidiet vysledky...tak sa vsetky tie peniaze museli rozkradnut...a euro sa prijimalo len preto, aby sa fico a J&T mohli nabalit, kedze vymenny kurz poznali skor ako ho stanovila ECB...

hlavnym rozdielom rakuska a slovenska je v tom, ze tam su 3 stare strany, ktore sa striedaju pri moci...a staci jeden mali skandal ohladom pochybnejsieho financovania a neustale sa o tom hovori a okamzite zacnu padat hlavy a preferencie strany az k predcasnym volbam... u nas aj ked slovensko prislo o stovky milionov euro, tak sa nic nestalo, stacilo ked fico nazlostene vykrikoval na tlacovke ze novinari su hyeny a sprosti Slovaci mu este zatlieskali..."vsak pan fico robi pre slovensko vsetko co moze, a vsetci na pana fica len nadavaju, nevdacnici..."
keby u nas bola nizka korupcia v najvyssej politike, tak ver ze by sa zivotna uroven slovakov radikalne zvysovala...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

nechapem co nas tu porovnavas s rakuskom, preco nas neporovnavas s moldavskom?

Bohuzial toto vsetko je vysledkom aj dlheho komunizmu ktory nam tu priniesli rusi, demokraciu mame 20 rokov cize sa to neda porovnavat s inymi krajinami v ktorych je demokracia podstatne dlhsia a tym socialny system prepracovanejsi a lepsi.

Ziadna vlada neni idealna ani ficova ani tato ani dzurindove ci meciarova. To je uz taky zvyk proste podplacanie aj korupcia, to mas ako pri policajtoch pri pokute normalne vec ze radšej das polovicu pokuty jemu do vrecka ako mas zaplatit celu a to iste sa deje aj v politike, proste sme slovaci :).
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

pre mna za mna...ty sa mozes porovnavat aj so Somalskom a mozes byt spokojny ako super sa tu zije a ako sme na tom dobre...

ja mam ale vyssie ciele, chcem aby Slovensko islo dopredu a preto sa porovnavam s Rakuskom...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

ephramko napísal:pre mna za mna...ty sa mozes porovnavat aj so Somalskom a mozes byt spokojny ako super sa tu zije a ako sme na tom dobre...

ja mam ale vyssie ciele, chcem aby Slovensko islo dopredu a preto sa porovnavam s Rakuskom...
pekne povedane, ja som sa ti len snazil oponovat.. je tazke najst poctivych a kvalifikovanych ludi v politike
slay
Addict
Addict

Element napísal:je tazke najst poctivych a kvalifikovanych ludi v politike
Človek by sa opýtal prečo takí nekandidujú. Druhý by mu možno odpovedal, že aj politici od miestnej až po štátnu úroveň sú len náhodnou vzorkou obyvateľstva. Možno preto sa vraví aký národ taká vláda.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

slay napísal:Človek by sa opýtal prečo takí nekandidujú.
vedia si zarobit lepsie bez ukazovania xichtu v parlamente a maju to s mensimi stresmi, ze ich ta strana odlozi na vedlajsiu kolaj po 1. probleme
slay
Addict
Addict

A Počiatek, Slota alebo Kaliňák si nevedia zarobiť lepšie? Veď si na účte poslanecký plat nevšimnú..
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tam to bude skor exhibicionizmus :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

slay napísal:

To že Fico ukradol približne 90 miliárd korún a zadĺžil nás o 500 miliárd korún, ti je tiež u prdele.. :nono: ty máš zamútený rozum nie vodičku. A Boh vie koľko nás zatiaľ stáli právnici v arbitrážach a koľko ešte vysolíme vďaka Ficovi za ne. Celá ich mafia friendly vláda, kde sa neváhal spojiť s Mečiarom, to všetko je košér. To že Fico rozvrátil verejné financie a priviedol nás na mizinu ti je tiež jedno. To že ľudí v DSSkách pripravil o peniaze, lebo im znemožnil zdravé fungovanie, že zničil podnikateľské prostredie, dostal nás na najhoršie miesta v histórii v korupcii a klientelizme je tiež šumafuk. Už fakt neviem kto je väčší vlastizradca než hranol...

Mikloš s Dzurindom na Fica nemajú ani keby chceli a potvrdil to aj Mečiar, ktorý s nim sedel vo vláde.. Za 8 rokov spravili 3/5 dlhu (aj s ozdravovaním bánk po mečiarovi a konsolidáciou verejných financií) , ktorý Fico dokázal urobiť za len za 4 a to ešte s prvými dvoma rokmi zdedeného megahospodárskeho rastu a to hovorím bez ohľadu na HDP, lebo ak by som ho uvažoval, tak Dzuridových 8 rokov odovzdalo štát s približne rovnakým zadlžením ako ho prevzali, kdežto Fico ho zdvojnásobil.

Ale ty trep o majetku, fakt.. len zalomiť rukami nad takým rozmýšľaním. Tvoje deti budu ešte splácať Ficovu neschopnosť.
Ficko s Meciarom a neviem este s kym na Druzindu a Miklosa nemaju. Ja mam rozum v poriadku, skor ty mi pripadas ako chalan, ktory nosi na bavlnenom potlac so xichtom Radicovej. :)
To, co Dzurinda vyvadzal bol intergalakticky vypredaj, nie to divu, ze mali "fantasticke" ratingy. S tym rozvratenim a mizinou je to tvoj nazor. Ja ti ho neberiem a nejdem ta ani presviedcat o opaku, pretoze to je strata casu. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kinjeril napísal:To, co Dzurinda vyvadzal bol intergalakticky vypredaj, nie to divu, ze mali "fantasticke" ratingy. S tym rozvratenim a mizinou je to tvoj nazor. Ja ti ho neberiem a nejdem ta ani presviedcat o opaku, pretoze to je strata casu.
divoka privatizacia do roku 1998 ti asi vela nehovori... je nutne tu citovat vysokoskolske skripta z Geografie priemyslu od prof. Korca, kde sa uvadza aky obejem statneho majetku bol prakticky rozdany kadekomu?
a predaj plynarni, elektrarni a coho kolvek ineho je v prospech statu, hlavne takeho maleho ako sme my... vies o vacsich statoch, kde su taketo velke podniky prefutrovavavane statom?
ak by bolo predane Cargo, tak by mohla vyrazne klesnut cena za za dopravu tovarov po zeleznici, teda je velmi pravdepodobne, ze by sa znizila potreba dialnice, teda aspon by nebolo nutne polovicnu dialnicu, ktora vydrzala v celku tyzden po volbach... a ja keby nie, tak by na to mal stat peniaze a nemusel by si poziciavat...
slay
Addict
Addict

kinjeril napísal:Ficko s Meciarom a neviem este s kym na Druzindu a Miklosa nemaju. Ja mam rozum v poriadku, skor ty mi pripadas ako chalan, ktory nosi na bavlnenom potlac so xichtom Radicovej. :)
To, co Dzurinda vyvadzal bol intergalakticky vypredaj, nie to divu, ze mali "fantasticke" ratingy. S tym rozvratenim a mizinou je to tvoj nazor. Ja ti ho neberiem a nejdem ta ani presviedcat o opaku, pretoze to je strata casu. :)
No a už si sa pokakal :roll:. Ubezpečujem ťa, že som nikdy reklamu žiadnej strany nenosil a keby sa dnes Radičová s Dzurindom prepadli pod zem, tak si to nevšimnem. Takže svoje detské predstavy si nechaj, lebo seš vedle jak ta jedle.

Tie zvyšné dve všeobecné vetičky ukazujú akurát, že
  • 1. nevnímaš divokú Mečiarovú privatizáciu do roku 1998, ani stav v ktorom krajinu nechal.. preto ani nevidíš rozdiel s tým čo prišlo potom
    2. asi nevnímaš ani kto bol vo vláde tých 8 rokov, lebo nebolo to len SDKú
    3. asi každú privatizáciu považuješ za zlú
    4. číslam sa buď nerozumieš alebo ich nepoznáš (najskôr obe z toho), lebo ak by si mal len minimálnu znalosť čísel dôležitých pre hospodársku politiku, nikdy nemôžeš tvrdiť, že Fico nerozvrátil tento štát a verejné financie rovnako by si netvrdil ani zvyšok tvojho výlevu

a úplne s tebou súhlasím, presviedčať ťa je strata času, lebo si už dávno rozhodnutý o svojom a na vecné argumenty ktoré som ti predložil v predchádzajúcom poste si dokázal reagovať jednou invektívou a všeobecnými kecami bez toho aby si čo len za necht toho čo som povedal vyvrátil.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Proste Ficovolic, takeho nepresvedcis, tiez mam podobneho na fakulte a odmieta akukolvek kritiku, drtivu vacsinu toho co sa stalo zhadzuje na SNS.
slay
Addict
Addict

Sns bola ľahším terčom v kampani, ale realita je že Smer v kauzách vedie..
Prílohy
Podiel na zdokumentovaných kauzách (ukradli.sk)
Podiel na zdokumentovaných kauzách (ukradli.sk)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

ono mam rad, ked sa ludia stazuju ako strasne Dzurinda vsetko rozdal a predal, ale Slovaci asi maju selektivnu pamat, alebo ta pamat uz asi zlyhava od toho mnozstva tvrdeho alkoholu, ktore priemerny Slovak vypije...
vy si nepamatate v akom stave bolo Slovensko, ked sa dostal Dzurinda k moci ? ved sme boli doslova taka mala cierna diera uprostred Europy, kde sa stracali miliardy ale nikto nemal pracu, mafia vladla, uplatky sa davali aj tete v novinovom stanku aby vam odlozila oblubeny casak...a kto dostal Slovensko do takeho stavu ??? kto vladol pred rokom 1998 ? ...ja zastavam nazor, ze tolko co nakradol Meciar...nenakradli ziadne vlady po nom dokopy...

no a potom samozrejme, ze sa muselo zacat privatizovat a ozivovat tak ekonomiku...ale mali ste sami moznost vidiet, ze sa to aj na nasej ekonomike odrazilo obrovskym rastom...ale ludia boli chamtivy, chceli mat vsetko hned...a potom vzdy zvolia takych (ch)ujov ako je meciar a fico, co nielenze ludom nic nedaju, ale este aj poseru co sa len da...

a do kelu na co nam je Cargo a bratislavske letisko ? kazdy rok tie spolocnosti vyrabaju stratu niekolko sto milionov euro...a to vsetci slovaci musia platit !!! neplati to Fico zo svojho vrecka...okrem toho fico natlacil par miliard do rekonstrukcie bratislavskeho letiska, na co ked je to letisko stratove? a aj stale stratove bude ? ...sme ho mali preda vtedy ked sa dalo...a mohli sme mat prachy a usetrili by sme miliardy na rekonstrukcii...takto sice mame pekne letisko, a zostali nam len stale dlhy a vysoke uroky...a kazdy rok tie dlhy narastaju, kedze letisko zisk nevyraba...tak ako vacsina v statnych podnikov, kedze tam su do vedenia dosadeni politicky (ch)uji co o managemente vedia velke hovno...

...ale samozrejme, aby sme boli objektivni, tak sa pozrite na tych modrych dnes...zevraj sa musi setrit, a svoj poslanecky mesacny plat 3000 euro si znizia o 100 euro...nech nie su smiesni...zase idu tahat peniaze od najchudobnejsich...spinavci nenazrani...
Napísať odpoveď