KaptMichal napísal:vykladaný krokodíliou kožou? Hádam tapacírovaný alebo nejaké iné slovo....
hej, presne to či je vyložený alebo tapacírovaný je na tej informácii podstatné..
KaptMichal napísal:vykladaný krokodíliou kožou? Hádam tapacírovaný alebo nejaké iné slovo....
kinjeril napísal:A co ako s tymi hodinkami? Poznam dvoch ludi, co maju drahsie hodinky.
Fico ma hodinky za 600 tis., Miklos s Dzurindom preje** majetok radovo v desiatkach miliard, za co im zapad velmi vdacny.
Slayko, zbytocne mutis vodicku. Mam u prdele Fickove tiktaky, nemamu prdele vlastizradu.
pekne povedane, ja som sa ti len snazil oponovat.. je tazke najst poctivych a kvalifikovanych ludi v politikeephramko napísal:pre mna za mna...ty sa mozes porovnavat aj so Somalskom a mozes byt spokojny ako super sa tu zije a ako sme na tom dobre...
ja mam ale vyssie ciele, chcem aby Slovensko islo dopredu a preto sa porovnavam s Rakuskom...
Človek by sa opýtal prečo takí nekandidujú. Druhý by mu možno odpovedal, že aj politici od miestnej až po štátnu úroveň sú len náhodnou vzorkou obyvateľstva. Možno preto sa vraví aký národ taká vláda.Element napísal:je tazke najst poctivych a kvalifikovanych ludi v politike
vedia si zarobit lepsie bez ukazovania xichtu v parlamente a maju to s mensimi stresmi, ze ich ta strana odlozi na vedlajsiu kolaj po 1. problemeslay napísal:Človek by sa opýtal prečo takí nekandidujú.
Ficko s Meciarom a neviem este s kym na Druzindu a Miklosa nemaju. Ja mam rozum v poriadku, skor ty mi pripadas ako chalan, ktory nosi na bavlnenom potlac so xichtom Radicovej.slay napísal:
To že Fico ukradol približne 90 miliárd korún a zadĺžil nás o 500 miliárd korún, ti je tiež u prdele..ty máš zamútený rozum nie vodičku. A Boh vie koľko nás zatiaľ stáli právnici v arbitrážach a koľko ešte vysolíme vďaka Ficovi za ne. Celá ich mafia friendly vláda, kde sa neváhal spojiť s Mečiarom, to všetko je košér. To že Fico rozvrátil verejné financie a priviedol nás na mizinu ti je tiež jedno. To že ľudí v DSSkách pripravil o peniaze, lebo im znemožnil zdravé fungovanie, že zničil podnikateľské prostredie, dostal nás na najhoršie miesta v histórii v korupcii a klientelizme je tiež šumafuk. Už fakt neviem kto je väčší vlastizradca než hranol...
Mikloš s Dzurindom na Fica nemajú ani keby chceli a potvrdil to aj Mečiar, ktorý s nim sedel vo vláde.. Za 8 rokov spravili 3/5 dlhu (aj s ozdravovaním bánk po mečiarovi a konsolidáciou verejných financií) , ktorý Fico dokázal urobiť za len za 4 a to ešte s prvými dvoma rokmi zdedeného megahospodárskeho rastu a to hovorím bez ohľadu na HDP, lebo ak by som ho uvažoval, tak Dzuridových 8 rokov odovzdalo štát s približne rovnakým zadlžením ako ho prevzali, kdežto Fico ho zdvojnásobil.
Ale ty trep o majetku, fakt.. len zalomiť rukami nad takým rozmýšľaním. Tvoje deti budu ešte splácať Ficovu neschopnosť.
divoka privatizacia do roku 1998 ti asi vela nehovori... je nutne tu citovat vysokoskolske skripta z Geografie priemyslu od prof. Korca, kde sa uvadza aky obejem statneho majetku bol prakticky rozdany kadekomu?kinjeril napísal:To, co Dzurinda vyvadzal bol intergalakticky vypredaj, nie to divu, ze mali "fantasticke" ratingy. S tym rozvratenim a mizinou je to tvoj nazor. Ja ti ho neberiem a nejdem ta ani presviedcat o opaku, pretoze to je strata casu.
No a už si sa pokakalkinjeril napísal:Ficko s Meciarom a neviem este s kym na Druzindu a Miklosa nemaju. Ja mam rozum v poriadku, skor ty mi pripadas ako chalan, ktory nosi na bavlnenom potlac so xichtom Radicovej.
To, co Dzurinda vyvadzal bol intergalakticky vypredaj, nie to divu, ze mali "fantasticke" ratingy. S tym rozvratenim a mizinou je to tvoj nazor. Ja ti ho neberiem a nejdem ta ani presviedcat o opaku, pretoze to je strata casu.