ano heterosexuali oslavuju svoju sexualitu na love parade, ale jasne som povedal, ze sa jedna o oslavu sexuality...z toho vyplyva ze su tam aj ine skupiny ludi, ktore oslavuju vselico a vsetci to oslavuju spolu...
nechapem na co mas neustalu potrebu sem prinasat zahranicne zdroje, ked sa bavime vylucne o slovensku a o duhovom pochode a jeho cieloch...
evidentne si v BA nebol ked sa uskutocnil duhovy pochod, pretoze by si vedel, ze tam neboli ziadne alegoricke vozy, nikto tam nebol obleceny ako strasiak do kapusty...teda aby som ti nekrivdil, 1 ciganko tam bol v suknicke a hned sa okolo neho zbehol dav asi 50 novinarov aby si ho pofotili a samozrejme bol vo vsetkych mediach, ako keby to bol nejaky organizator a maskot duhoveho pochodu...dalsich 1500 ludi tam bolo oblecenych normalne ako vzdy a bolo tam velmi vela heterakov aj s rodinami, aj vela mladych hetero parov...to uz ale novinari fotit nepotrebuju, lebo to by nikoho nezaujimalo a na clanok s takou fotkou by nikto neklikol...
duhova vlajka je symbolom homosexualnych hnuti, ktore bojovali za prava ludi v USA a zapadnej europe, je to symbol urcitej solidarity s LGBT ludmi...ja osobne som videl aj dost vela dochodcov po meste chodit s duhovymi vlajkami, mimo miesta konania pochodu a ich odvahu si vazim, pretoze mesto bolo plne neonacistov...a pokial tebe duhova vlajka symbolizuje nieco v podobe "homosexualita je super, pridajte sa k nam, budte tiez tepli"...tak mi je ta uprimne luto...
a ano, vsetci by mali oslavovat svoju sexualitu, pretoze stale su skupiny ludi a pomerne velke, ktore tvrdia ze sex je zly a kazdy by sa mal velmi hanbit za to, ze ma chut na sex...
ty si myslis, ze george michael bol niekedy heterosexual ???

si zober takeho burizona z twilightu alebo bobra...pubertalne dievcatka si oblepuju izby ich plagatmi a velmi ich lubia, co im prinasa poriadnu popularitu a aj tucne honorare...co by sa asi tak stalo, keby zrazu burizon prisiel s tym, ze "sorry dievcata, ale ja som gay"...