Nosenie airsoftovej zbrane

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
saldir
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Nosenie airsoftovej zbrane

Príspevok od používateľa saldir »

S.T.E.A.L.T.H napísal:Prepokladam, ze autor temy tu AS zbran nechel pouzit zrovna na strielanie, ale kvoli tomu, ze ide o vierohodnu napodobeninu realnej, tak ze na zastrasenie.
presne tak ;) o strelbu by slo uz naozaj len v krajnom pripade :P ale myslim ze AS zbran by moc zla nenapachala :) ale ako v Revucej to neni take zle len su tu dve miesta kde clovek nikdy nevie.... a ja byvam zrovna na prisupovej ceste k jednemu z nich teda par metrov od neho :D :D

//
dalsia pecka z nasho malebneho mestecka :D
http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/revuca- ... kboxe.html
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mnoooo zastrasenie zase, moze a nemusi stacit, ono to vyraznejsia partia podgurazenych spoluobcanov vie byt velmi neprijemna, a nemusi sa pistole tzv "na efekt" vobec zlaknut.... je to diskutabilne, a ja suhlasim s pinheadom, ze dorezany a zmrzaceny by som veruze byt nechcel. A aj s tym ze obusok je v takomto pripade z nudze cnost, ale mali by sme si stanovit nejake modelove situacie, aj celkovo na fore, aby sme mali vsetci prehlad o tom co a ako kedy a co je najlepsie.

Napr je ina situacia, ked idem sam, ina ked s dvoma kamaratmi, ina ked s dvoma kamaratmi co su posrani v tme aj sami zo seba a svojho tiena, ina ked idem so slecnou. ina ked idem s dvoma slecnami,.....
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

modelove situacie? tak teraz som si musel normalne plesknut po cele.. qwerty.. tu chces normalne napisat co presne robit ked si vonku sam, s niekym, s niekym kto sa boji, s babou.. naucit sa to naspamat a podla toho sa potom 100% riadit?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

qwerty-xyz - berieš to ako šachovú partiu...čo keď idem s pešiakom, keď idem so strelcom, keď idem s dámou...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Grim a Point - Qwertynátor má v čomsi pravdu: súhlasím, že je nezmysel naučiť sa doslovne spôsoby riešenie krízových situácií - človeka to zväzuje, stáva sa ľahko predvídateľným, potláča sa v ňom miera improvizácie a neexistujú postupy pre každú eventualitu. No qwerty má pravdu, že sa dá zovšeobecniť základný postup reakcie v tej danej situácii. Teda je hlúposť bifliť sa: keď som s holkou a prepadnú nás 2 degeši mojej výšky, tak ich od toho budem odhovárať slovami ".........." ak nezareagujú a bude šanca utiecť im, utečieme, ak nebude - budem a biť nasledovne: ..............

No má význam (a v tomto chcem Qwertyho podporiť) naučiť sa, že v tejto situácii má prioritu čísla jedna odhovoriť ich od ich úmyslu okradnúť/znásilniť (a je jedno ako - či ich pozvem na pivo...). V situácii, kedy proti mne stojí jeden útly feťák, troska, čo len potrebuje prachy na ďalšieho práska, tak je prioritou číslo jedna zabrániť fyzickému kontaktu (môže mať HIV a iné chuťovky) - odhovorenie od agresie až tak neriešime, pravdepodobne by aj tak nemalo zmysel. V inej situácii môžu byť priority opäť iné. Samotné detaily riešenia sa dajú buď nadrilovať (ten horší prístup), alebo nacvičiť v hrubých rysoch a zvyšok improvizovať (ten lepší , no ťažší spôsob - je to na inú debatu, nie tu)

Snáď som to napísal zrozumiteľne :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nemal si mu dat za pravdu Stoporko, teraz ti uz neda pokoj :lol:
qwerty-xyz

SchYzo napísal:nemal si mu dat za pravdu Stoporko, teraz ti uz neda pokoj :lol:
chod do riti, kludne by sa tu mohla takato tema spravit. Nech kazdy posudi sam seba, na to ma a na co nie, primerane obranne prostriedky a postupy vzhladom na rozne situacie a prostredie v ktorom sa nachadza. :wink: a hoci by sa to odtialto zislo len jednemu cloveku aj tak je to dobre, lebo sa pomoze. Rozne skusenosti uzivatelov s bitkami, konfliktami a prostrediami.
saldir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa saldir »

kazdy mate pravdu :) neni myslitelne aby bol niekto nauceny ze najprv ho udret do tvare potom dalsie kopnut 5 cm pod koleno a tretieho zrazit na zem teleskopom :) proste treba len vediet kedy je co priorita a na zaklade toho vymyslet "plan" ako dalej :D
qwerty-xyz

saldir napísal:kazdy mate pravdu :) neni myslitelne aby bol niekto nauceny ze najprv ho udret do tvare potom dalsie kopnut 5 cm pod koleno a tretieho zrazit na zem teleskopom :) proste treba len vediet kedy je co priorita a na zaklade toho vymyslet "plan" ako dalej :D
:wink: niekolko efektivnych planov by sa mohlo vymysliet dopredu, .... istota
Napísať odpoveď