HP Pavilion DV6000
-
Kenny.sk
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
HP Pavilion DV6000
Vcera sa mi dostal do rúk tento nb..
Ako vidite na fotke asi bude nieco s grafikou..abo odpalena uz..( vraj niekedy sla..ale mne doma vobec)
Ma tento nb integrovanu grafiku? alebo niaky postrech? diky..
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 22:09)
up
Ako vidite na fotke asi bude nieco s grafikou..abo odpalena uz..( vraj niekedy sla..ale mne doma vobec)
Ma tento nb integrovanu grafiku? alebo niaky postrech? diky..
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 22:09)
up
Re: HP Pavilion DV6000
Podla google to ma NVIDIA GeForce Go7200 256MB
pripoj na externý monitor, či to blbne aj tam. potom zistíš, či je v háji grafika alebo monitor. servis bude drahý tak či tak 
-
Kenny.sk
Light Star
Curuj napísal:pripoj na externý monitor, či to blbne aj tam. potom zistíš, či je v háji grafika alebo monitor. servis bude drahý tak či tak
Ked tam supnem monitor tak ho ani nezapne..stale bez signalu
Cely nie, ale pravdepodobne to bude grafika. Ona sa da vymenit pretoze nie je integrovana (integrovana sa neda vymenit, musel by si menit celu dosku), ale nebude to najlacnejsie.
-
bb5unlock
Light Professional
no podla mna ma kazdy notas integrovanu grafiku priamo na zakladnej doske (ale budiz, mozno sa mylim) rozdiel je len v tom ci ma grafika vlastnu pamat (co by podla popisu mala mat) alebo ma zdielanu pamat z klasickej RAM
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2010, 14:51)
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2010, 14:51)
musis si prenut signal na ext.monitor cez klavesnicu FN+F4 alebo tak nejako (pozri podla obrazcekov na kalvesnici)Kenny.sk napísal: Ked tam supnem monitor tak ho ani nezapne..stale bez signalutak je to asi v haji cely notas.?
Kazdy nie. Takto vyzeraju grafiky do notebookov. Toto je konkretne GF Go 7400.
-
Kenny.sk
Light Star
ked som to supol na monitor..(odpojil som z nb) tak mi aj na monitore sli tie hieroglify a nic..
keby ho viem aspon rozobrat stale ma niekde cosi drzii:(:D
keby ho viem aspon rozobrat stale ma niekde cosi drzii:(:D
-
bb5unlock
Light Professional
pod klavesnicou budu isto sroby
-
Kenny.sk
Light Star
srobiky pri wlan? mozu to aj tie drzat? lebo to tak vyzera..
-
hrban
Addict
môže to byť aj RAM nemusí to byť len grafou, na asuse som tam šupol chybnú RAM-KU a robilo mi to podobné pásy len boli horizontálne
skús ich odpojiť dať len jednu (ak niesu d-channel) výmena RAM je jednoduchšia ako integrovanej grafiky
skús ich odpojiť dať len jednu (ak niesu d-channel) výmena RAM je jednoduchšia ako integrovanej grafiky
-
Kenny.sk
Light Star
hrban napísal:môže to byť aj RAM nemusí to byť len grafou, na asuse som tam šupol chybnú RAM-KU a robilo mi to podobné pásy len boli horizontálne
to som robil ako prvé
Mam ten isty book a tiez mi odisla grafika ale takto to nevyzeralo ... chyba v grafickej karte nebude ... Ak by ti odisla grafika neslo by ti vobec nic by si mal ciernu obrazovku ... Inak s rozoberanim je problem skusal som to tiez pred vcerom a vkuse ma nieco drzalo vsetko som mal dole len ako davam dole ten krit spodny co je tam ten snimac otlacku prsta toto jedine som nevedel nato prist ako to dat dole ... Monitor , klavesnica , horne touch gombiky idu dole lahko ... no ak by si prisiel nato ako sa dostatnem k ventilatoru daj vediet potrebujem ho vycistit 
bbunlock : dik nevsimol som si ten tvoj link ... dufam ze pomoze (:
bbunlock : dik nevsimol som si ten tvoj link ... dufam ze pomoze (:
-
DjBass
Darca
Tento notebook je už preslávený tým, že na ňom odchádzajú grafické karty. Obraz sa mi podarilo rozbehnúť na niekoľkých notebookoch nahrievaním čipu grafickej karty teplovzdušnou stanicou. Efekt však nebol dlhodobý, po niekoľkých dňoch grafika zase odišla.
Tento notebook je preslaveny nielen tymto,ale aj kopou dalsich problemov-je to riadny nepodarok
.Ale celkovo HP kleslo riadne-niekedy to bola kvalitna znacka,co uz sa dnes neda o HP vobec povedat....
Mal som v rukach notebook,kde bola v tahu grafika a vyzeralo to ako na fotkach postnutych autorom...
Mal som v rukach notebook,kde bola v tahu grafika a vyzeralo to ako na fotkach postnutych autorom...