Re: Facebook
Zdravím.
Prosím vás, dá sa niekde zistiť, kedy som sa na fb zaregistroval?
Prosím vás, dá sa niekde zistiť, kedy som sa na fb zaregistroval?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...podľa mailu, ktorý ti prišiel...niečo ako vitajte na FB...musíš sa pozrieť do mailovej schránky a vyhľadať si všetky maily od facebooku a zoradiť si ich od najstaršieho po najnovší...
To ma samozrejme napadlo, nemám ho. Inak sa to nedá?
-
audiotrack
VIP
bola jedna aplikácia (výnimočne žiaden spam) čo ti do profilu hodila status koľko dní si registrovaný, koľko statusov si napísal a podobne. Nedarí sa mi ju nájsť, možno by si mohol skúsiť ty
-
hojko
Site Admin
Mateq: Aha, mas pravdu, funguje to aj takto. Vzdy som to ale riesil cestou, ze som isiel na moznost pridania novych priatelov a navrhov a tam bolo vyhladavanie podla mena, podla mailu atd...
audiotrack: Nedavno som to u niekoho videl v profile, takze to skusim pohladat.
audiotrack: Nedavno som to u niekoho videl v profile, takze to skusim pohladat.
-
Soviet
Darca
http://www.facebook.com/apps/applicatio ... 5918366558 Nie toto? Neskusal som ale..
Ej to ma veraže nenapadloaudiotrack napísal:bola jedna aplikácia (výnimočne žiaden spam) čo ti do profilu hodila status koľko dní si registrovaný, koľko statusov si napísal a podobne. Nedarí sa mi ju nájsť, možno by si mohol skúsiť ty
Soviet dík, je to ono
-
K-u-b-i-a-k
Addict
mam mensi problem .. facebook ma sam od seba odhlasuje ... musim si dokonca menit heslo lebo vraj som viac krat zadal zle .. neviete co s tym moze byt ?
Skúsim ešte raz.
Nemáte niekto problém s uploadovaním fotografií (albumov) na facebook? Mne to už mesiac nefunguje a skúšal som už naozaj všetko.
Nemáte niekto problém s uploadovaním fotografií (albumov) na facebook? Mne to už mesiac nefunguje a skúšal som už naozaj všetko.
Klo_b_asa.. ja s tým mám problém už takmer dva roky (odkedy som na FB)... stále nejaká chyba s flashom, javou, spojením alebo neviem s čím. Ale nakoniec tie fotky tam nejak predsa len dotlačím........ aj keď už neviem ako.

-
audiotrack
VIP
fotky sa dajú uploadovať aj cez mail. Neviem teraz kde presne to je, ale niekde sa dá pozreť jedinečná mailová adresa (pozostáva z čísel a písmen), kde keď pošleš fotku v prílohe, názov fotky ako predmet a popis ako text tak ti ju uploadne do profilu. Nepoužívam to, tak neviem ako sa to asociuje s príslušným albumom alebo či to hádže na stenu prípadne do jedného albumu, ale ak ti nejde upload, skús sa trošku informovať aj o tejto možnostiKlo_b_asa napísal:Skúsim ešte raz.
Áno, o tejto možnosti viem, lenže všetky fotky nahrané týmto spôsobom, sa pridávajú iba do jedného albumu. Nie je možne fotku nahratú cez email vložiť do konkrétneho albumu. (mimochodom, cez mail mi nahrať fotky idú...) tak neviem už kde je problém.fotky sa dajú uploadovať aj cez mail. Neviem teraz kde presne to je, ale niekde sa dá pozreť jedinečná mailová adresa (pozostáva z čísel a písmen), kde keď pošleš fotku v prílohe, názov fotky ako predmet a popis ako text tak ti ju uploadne do profilu. Nepoužívam to, tak neviem ako sa to asociuje s príslušným albumom alebo či to hádže na stenu prípadne do jedného albumu, ale ak ti nejde upload, skús sa trošku informovať aj o tejto možnosti
-
RBG
Medium Expert
Skus aktualizovat tvoj browser a flash player, pripadne vyskusat iny browser, na inom ti to mozno pojde
Skúšal som to cez FireFox, Operu, IE, Chrome a nič. Flash player mám najnovší (skúšal som aj staršie) a tak isto mám aj najnovšiu Javu. A nič...Prestalo to ísť zo dňa na deňRBG napísal:Skus aktualizovat tvoj browser a flash player, pripadne vyskusat iny browser, na inom ti to mozno pojde
v poslednom case si s niekym pisem a jeho stale odpaja a pripaja
wtf?
-
RBG
Medium Expert
Bobr napísal:v poslednom case si s niekym pisem a jeho stale odpaja a pripajawtf?
Bobr pravdepodobne ma wi-fi alebo taku niaku chaved, a jeho internet ho vzdy na sekundu odpoji
mne to takisto nejde uz velmi dlhu dobu. odvtedy, co zacali prechadzat na tie hi-res fotky, ci co to... dam uploadovat hromadu fotiek, ide to neuvertielne pomaly a na konci vypise chybu... trosku mi to zacina vaditKlo_b_asa napísal:
Skúšal som to cez FireFox, Operu, IE, Chrome a nič. Flash player mám najnovší (skúšal som aj staršie) a tak isto mám aj najnovšiu Javu. A nič...Prestalo to ísť zo dňa na deň
upozornenie pre všetkých ktorý sa napájajú na facebook cez wifi:
http://www.pc.sk/node/5173
http://www.pc.sk/node/5173
Predpokladáš, teda, že by mohol byť problém zo strany facebooku?i-Cube napísal: mne to takisto nejde uz velmi dlhu dobu. odvtedy, co zacali prechadzat na tie hi-res fotky, ci co to... dam uploadovat hromadu fotiek, ide to neuvertielne pomaly a na konci vypise chybu... trosku mi to zacina vadit
-
RBG
Medium Expert
Vie niekto poradit ako zabranim aby priatelia videli moj email v Info karte?
edit: Diky
edit: Diky