jazda na stvorkolke, aky trest ?
jazda na stvorkolke, aky trest ?
zdravim chcem sa spitat co mi spravia polisi ked ma chitia na dedine(na chalupe) z 200cc stvorkolkou a mojim vekom 12 rokov .stvorkolka ma aj SPZ-ky
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: jazda na stvorkolke, aky trest ?
Daj si Google a napis tam: Jazda bez vodicskeho preukazu, Jazda bez vodicaka alebo Jazda bez vodicskeho opravnenia. Urcite sa dozvies co a ako.
no ja by som ta zastrelíl 
nemas co hladat na motorovom vozidle.
nemas co hladat na motorovom vozidle.
ja uz som o tom cital viac krat.normalny trest by mal byt odklad vodicaka a pokuta.lenze (poviem priklad) isli dvaja chlapci(16rocny) na starej skodovke po ulici asi 100vkou a polisi za nymi cele to tam bolo zaprasenehojko napísal:Daj si Google a napis tam: Jazda bez vodicskeho preukazu, Jazda bez vodicaka alebo Jazda bez vodicskeho opravnenia. Urcite sa dozvies co a ako.
-
PAuLi3
Darca
Takym ako ty, by som (ked uz vazenie nie) tak poriadnu mastnu pokutu, ze by si tvoji rodicia museli zobrat hypoteku aby ju za cely svoj zivot nesplatili !!! Takyto zasrani ako ty, nemaju na motorove vozidlo ani len pozriet, nie to este s ana tom vozit, kvoli takym ako ty zomieraju ludia. Kludne mi dajte neviem kolko K- za tento prispevok, ale viem co pisem, takymto sposobom som stratil kamosa, robili velkych machrov na skodovke az kym nenaburali, jeden mrtvy, druhy na cely zivot na vozicku... Tak si rozmysli, co chces robit...Nic by som nepovedal kebyze sa chces vozit po ulici na babete, nech sa paci, ale 200ccm stvorkolku nechaj na pokoji v tvojom veku...
Ospravedlnujem sa vopred za pripadne gramaticke chyby v tom co som napisal, ale taki ako ty ma vedia vytocit
Ospravedlnujem sa vopred za pripadne gramaticke chyby v tom co som napisal, ale taki ako ty ma vedia vytocit
odrezu ti hlavu a zavesia ta nad D1tku na vystrahu
-
mato951
Star
PAuLi3: moje slova
-
Deafboy
Darca
RE PAuLi3:
Neuraz sa, ale nizky vek a nizka inteligencia nieje to iste. Ak niekto robi velkych machrov, musi si uvedomit ake to moze mat nasledky bez ohladu na to ci ma 12, 20 alebo 40... Nechcem tym povedat ze schvalujem soferaky od desiatich.. no ak moze soferovat babetu, pripadne nejake male atrapy aut (o ktorych sa tu niekde na fore pisalo) na ktorych moze tiez zabit seba aj inych.. preco by si sem-tam nezajazdil (s rozumom) na stvorkolke akehokolvek vykonu.
Neuraz sa, ale nizky vek a nizka inteligencia nieje to iste. Ak niekto robi velkych machrov, musi si uvedomit ake to moze mat nasledky bez ohladu na to ci ma 12, 20 alebo 40... Nechcem tym povedat ze schvalujem soferaky od desiatich.. no ak moze soferovat babetu, pripadne nejake male atrapy aut (o ktorych sa tu niekde na fore pisalo) na ktorych moze tiez zabit seba aj inych.. preco by si sem-tam nezajazdil (s rozumom) na stvorkolke akehokolvek vykonu.
presne !!!Deafboy napísal:RE PAuLi3:
Je pravdepodobnejsie ze starsi clovek ma viac skusenosti a vysiu inteligenciu ako nejaky 12 rocny zasran.
-
PAuLi3
Darca
Deafboy - keby si ty 12 rocny chlapec a dostanes do ruk stvorkolku, tak by si na nej chodil po rovinke s 20km/h rychlostou?
ja som len chcel vediet ze aky by bol trest a nie ze ako ti nemas rad takychto ludi ako som ja !
Pauli krásne napísané, mám 16 a chápem že za štvorkolku alebo auto si sadnem až v 18-tich, problém s tým nemám ale tak ako vidíš mladý chce hrať veľkého frajera, aspoň tak mi to vyznieva...
ty už máš vodičák? ja by som ti ho určite nedal keď môžeš napísať niečo takéto...Deafboy napísal:preco by si sem-tam nezajazdil (s rozumom) na stvorkolke akehokolvek vykonu.
-
PAuLi3
Darca
trest ta nebude cakat ziadny a to je natom...
ja som len chcel vediet ze aky by bol trest a nie ze ako ti nemas rad takychto ludi ako som ja !
Pauli krásne napísané, mám 16 a chápem že za štvorkolku alebo auto si sadnem až v 18-tich, problém s tým nemám ale tak ako vidíš mladý chce hrať veľkého frajera, aspoň tak mi to vyznieva...
ty už máš vodičák? ja by som ti ho určite nedal keď môžeš napísať niečo takéto...Deafboy napísal:preco by si sem-tam nezajazdil (s rozumom) na stvorkolke akehokolvek vykonu.
-
RATZINGER666
Darca
... s tym rozdielom, ze aj na tie "atrapy" aut alebo aj na poj*bane babety musis nejakym sposobom dospiet a zlozit skusky, nie len sadnut a vyvazat sa... povedz radsej tatkovi, nech vam kdesi zaplati motokary alebo co a santite sa tam... nezranis tam seba a ani nikoho ineho a nikto nebude trpiet kvoli tvojej blbosti...Deafboy napísal:RE PAuLi3:
... a ked uz sme pri tej inteligencii, uz vidim, ako nejaky 12rocny frkan rozmysla nad dosledkami takehoto konania... co konieckoncov vidno aj v tejto teme - nezaujem o nazory, iba o odpoved na polozenu otazku...
-
Deafboy
Darca
Hej, vodičák mámty už máš vodičák? ja by som ti ho určite nedal keď môžeš napísať niečo takéto...
Ved skus prejst okolo nich, zastav asi o 50m pred nimi daj si dole prilbu(ak bude) ak nie tak ani nezastavuj pokiaľ nezapnu majaky a ak zastavia tak sa ich nezabudni spýtať prečo to bolo.COOLP napísal:zdravim chcem sa spitat co mi spravia polisi ked ma chitia na dedine(na chalupe) z 200cc stvorkolkou a mojim vekom 12 rokov .stvorkolka ma aj SPZ-ky
A este len tak aby rec nestala kolegu asi pred 3rokmi zastavili policajti na mopede do 50cm3,nemal vodicak na motorku ale mal 0,2 promile alkoholu v sebe a dostal odklad o 3 roky. Vodicak robil toto leto.
Notak to to musí náhoda aby oni niekde stali ja ich vidím na dedine možno raz za pól roka :dpato.007 napísal: Ved skus prejst okolo nich, zastav asi o 50m pred nimi daj si dole prilbu(ak bude) ak nie tak ani nezastavuj pokiaľ nezapnu majaky a ak zastavia tak sa ich nezabudni spýtať prečo to bolo.
A este len tak aby rec nestala kolegu asi pred 3rokmi zastavili policajti na mopede do 50cm3,nemal vodicak na motorku ale mal 0,2 promile alkoholu v sebe a dostal odklad o 3 roky. Vodicak robil toto leto.