jazda na stvorkolke, aky trest ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
COOLP
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

jazda na stvorkolke, aky trest ?

Príspevok od používateľa COOLP »

zdravim chcem sa spitat co mi spravia polisi ked ma chitia na dedine(na chalupe) z 200cc stvorkolkou a mojim vekom 12 rokov .stvorkolka ma aj SPZ-ky
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: jazda na stvorkolke, aky trest ?

Príspevok od používateľa hojko »

Daj si Google a napis tam: Jazda bez vodicskeho preukazu, Jazda bez vodicaka alebo Jazda bez vodicskeho opravnenia. Urcite sa dozvies co a ako.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

no ja by som ta zastrelíl :D

nemas co hladat na motorovom vozidle.
COOLP
Light Expert
Light Expert

hojko napísal:Daj si Google a napis tam: Jazda bez vodicskeho preukazu, Jazda bez vodicaka alebo Jazda bez vodicskeho opravnenia. Urcite sa dozvies co a ako.
ja uz som o tom cital viac krat.normalny trest by mal byt odklad vodicaka a pokuta.lenze (poviem priklad) isli dvaja chlapci(16rocny) na starej skodovke po ulici asi 100vkou a polisi za nymi cele to tam bolo zaprasene :D . a ked sa dostali na hlavnu cestu tak zbadali otvorenu garaz od zeleziarni chceli sa tam ist schovat ale zdochlo im to asi 2 metre pred tou garazov . snazili sa to rychlo odtlacit ale uz nestihli :twisted: . a trest ? vinadanie od polisov,zavedenie k rodicom,koniec !!!
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Takym ako ty, by som (ked uz vazenie nie) tak poriadnu mastnu pokutu, ze by si tvoji rodicia museli zobrat hypoteku aby ju za cely svoj zivot nesplatili !!! Takyto zasrani ako ty, nemaju na motorove vozidlo ani len pozriet, nie to este s ana tom vozit, kvoli takym ako ty zomieraju ludia. Kludne mi dajte neviem kolko K- za tento prispevok, ale viem co pisem, takymto sposobom som stratil kamosa, robili velkych machrov na skodovke az kym nenaburali, jeden mrtvy, druhy na cely zivot na vozicku... Tak si rozmysli, co chces robit...Nic by som nepovedal kebyze sa chces vozit po ulici na babete, nech sa paci, ale 200ccm stvorkolku nechaj na pokoji v tvojom veku...

Ospravedlnujem sa vopred za pripadne gramaticke chyby v tom co som napisal, ale taki ako ty ma vedia vytocit
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

odrezu ti hlavu a zavesia ta nad D1tku na vystrahu
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

PAuLi3: moje slova
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

RE PAuLi3:

Neuraz sa, ale nizky vek a nizka inteligencia nieje to iste. Ak niekto robi velkych machrov, musi si uvedomit ake to moze mat nasledky bez ohladu na to ci ma 12, 20 alebo 40... Nechcem tym povedat ze schvalujem soferaky od desiatich.. no ak moze soferovat babetu, pripadne nejake male atrapy aut (o ktorych sa tu niekde na fore pisalo) na ktorych moze tiez zabit seba aj inych.. preco by si sem-tam nezajazdil (s rozumom) na stvorkolke akehokolvek vykonu.
COOLP
Light Expert
Light Expert

Deafboy napísal:RE PAuLi3:

Neuraz sa, ale nizky vek a nizka inteligencia nieje to iste. Ak niekto robi velkych machrov, musi si uvedomit ake to moze mat nasledky bez ohladu na to ci ma 12, 20 alebo 40... Nechcem tym povedat ze schvalujem soferaky od desiatich.. no ak moze soferovat babetu, pripadne nejake male atrapy aut (o ktorych sa tu niekde na fore pisalo) na ktorych moze tiez zabit seba aj inych.. preco by si sem-tam nezajazdil (s rozumom) na stvorkolke akehokolvek vykonu.
presne !!!
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

Je pravdepodobnejsie ze starsi clovek ma viac skusenosti a vysiu inteligenciu ako nejaky 12 rocny zasran.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Deafboy - keby si ty 12 rocny chlapec a dostanes do ruk stvorkolku, tak by si na nej chodil po rovinke s 20km/h rychlostou?
COOLP
Light Expert
Light Expert

ja som len chcel vediet ze aky by bol trest a nie ze ako ti nemas rad takychto ludi ako som ja !
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Pauli krásne napísané, mám 16 a chápem že za štvorkolku alebo auto si sadnem až v 18-tich, problém s tým nemám ale tak ako vidíš mladý chce hrať veľkého frajera, aspoň tak mi to vyznieva...
Deafboy napísal:preco by si sem-tam nezajazdil (s rozumom) na stvorkolke akehokolvek vykonu.
ty už máš vodičák? ja by som ti ho určite nedal keď môžeš napísať niečo takéto...
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

trest ta nebude cakat ziadny a to je natom...
COOLP
Light Expert
Light Expert

ja som len chcel vediet ze aky by bol trest a nie ze ako ti nemas rad takychto ludi ako som ja !
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Pauli krásne napísané, mám 16 a chápem že za štvorkolku alebo auto si sadnem až v 18-tich, problém s tým nemám ale tak ako vidíš mladý chce hrať veľkého frajera, aspoň tak mi to vyznieva...
Deafboy napísal:preco by si sem-tam nezajazdil (s rozumom) na stvorkolke akehokolvek vykonu.
ty už máš vodičák? ja by som ti ho určite nedal keď môžeš napísať niečo takéto...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Deafboy napísal:RE PAuLi3:

... s tym rozdielom, ze aj na tie "atrapy" aut alebo aj na poj*bane babety musis nejakym sposobom dospiet a zlozit skusky, nie len sadnut a vyvazat sa... povedz radsej tatkovi, nech vam kdesi zaplati motokary alebo co a santite sa tam... nezranis tam seba a ani nikoho ineho a nikto nebude trpiet kvoli tvojej blbosti...

... a ked uz sme pri tej inteligencii, uz vidim, ako nejaky 12rocny frkan rozmysla nad dosledkami takehoto konania... co konieckoncov vidno aj v tejto teme - nezaujem o nazory, iba o odpoved na polozenu otazku...
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

Hej, vodičák mám :) Oproti rovesníkom by som povedal že jazdím až príliš opatrne. Možno som jediná uvedomelá výnimka :D
owerly
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa owerly »

COOLP napísal:zdravim chcem sa spitat co mi spravia polisi ked ma chitia na dedine(na chalupe) z 200cc stvorkolkou a mojim vekom 12 rokov .stvorkolka ma aj SPZ-ky
Ved skus prejst okolo nich, zastav asi o 50m pred nimi daj si dole prilbu(ak bude) ak nie tak ani nezastavuj pokiaľ nezapnu majaky a ak zastavia tak sa ich nezabudni spýtať prečo to bolo.
A este len tak aby rec nestala kolegu asi pred 3rokmi zastavili policajti na mopede do 50cm3,nemal vodicak na motorku ale mal 0,2 promile alkoholu v sebe a dostal odklad o 3 roky. Vodicak robil toto leto.
COOLP
Light Expert
Light Expert

pato.007 napísal: Ved skus prejst okolo nich, zastav asi o 50m pred nimi daj si dole prilbu(ak bude) ak nie tak ani nezastavuj pokiaľ nezapnu majaky a ak zastavia tak sa ich nezabudni spýtať prečo to bolo.
A este len tak aby rec nestala kolegu asi pred 3rokmi zastavili policajti na mopede do 50cm3,nemal vodicak na motorku ale mal 0,2 promile alkoholu v sebe a dostal odklad o 3 roky. Vodicak robil toto leto.
Notak to to musí náhoda aby oni niekde stali ja ich vidím na dedine možno raz za pól roka :d
Napísať odpoveď