Znamka, prijímačky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dske
Expert
Expert

Znamka, prijímačky

Príspevok od používateľa dske »

Zdravím,
Chcem sa Vás spýtať, že keď dostanem v 8. ročníku zníženú známku zo správania na polročnom vysvedčení ide to aj na prijímačky na stredne školy?. Ďakujem za odpoveď. :)
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Znamka, prijímačky

Príspevok od používateľa Son-Goku »

beru to trosku na vedomie ale priemyslovkam to je jedno uz tam beru aj idiotov ktory nevedia ani citat
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Son-Goku napísal:beru to trosku na vedomie ale priemyslovkam to je jedno uz tam beru aj idiotov ktory nevedia ani citat
ani písať?
Son-Goku
Darca
Darca

pametam si 5-6 rokov dozadu tam vazne niektore dobre premyslovky brali len lepsich a teraz tam zoberu fakt kazdeho a nechaju ho aj prejst cez maturu s 2..veru uz to nie je to co byvavalo
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

podla mna to vobec neberu do uvahy, ked som ja chodil do skoly tak sa bralo do uvahy koniec osmicky a polovica deviatky

audiotrack: :hehe:
HitmanM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HitmanM »

je rok 2010 zachvilu 2011, dneska beru vsetko co ma ruky nohy.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

a ja som za ,podla mna monitor je totálna chu**** tisicrocia a to že beru podla známok tiež
1. na zakladnej može mat 4 znamky preto lebo sa neuči ale ked ideš na strednu vačšinou sa už nato pozeraš inak lebo si snažiš ako tak vybrat niečo čo ta bavi a ked niekoho nebavy prirodopis a vlastiveda alebo čo je na zš tak idem na priemyslovku na elektrotechnika a ak ho bavi robiť obvody a ine srandy tak stoho bude mat 1 ale ak tam pojde nejaky bifloš čo mal jednotky na zš a na priemyslovke sa bude iba bifliť tak skonči on zo 4 kedže niektore veci treba chapať nie sa bifliť
- jasne že vravim o odborných zameraniach , nedá sa to povedať o gymnaziu kedže tam ako keby pokračuješ v tom čo si mal na žš , čiže zo všetkeho všetko a celkovo hovno :lol: (nič vzlom)
2. zhnul som to do prveho bodu :P

jednoducho chcem povedať že každy by mal dostať šancu isť tam kde chce a ked mu to nepojde tak prestupy a keby aj prepadol a prestupil potom tak radšej stratiť jeden rok ako 4 a potom si búchať hlavu
dske
Expert
Expert

Ja nemám problém so známkami, dostávam prevažne 2 (teda až na Slovenčinu tam poväčšine 3). A zo správania som ešte tiež nemal nikdy zníženú známku. Len teraz mám jeden problém v škole a hrozí mi 2 zo správania, tak že či sa bere do úvahy na prihláškach aj známka zo správania z polroka, alebo iba koncoročná.
Diky
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nie oni si vyberaju žiakov podla toho ake mali znamky proste maju nejakých 6 predmetov ktore su im potrebne ( všade inde hej asi im na priemyslovke je jedno že si mal 4 z prirodopisu kedže na tej škole ti je nanič ine je taka fyzika ) stoho si spravia priemer na každy priemer maju nejake bodovanie dostaneš napr za priemer 2,5 15bodov za monitor ktorý si mal SJ 80% 20 bodov MAT 75% 18bodov sčitaju no a podla toho spravia pekne do stlpčeka od najviac bodov po najmenej prvým 30 povedia ze su prijatý a ked niekto ide na inu školu tak sa vymaze a poradie sa posunie a dostane šancu niekto kto bol pod čiarov .......takto nejako to funguje a za znamku zo spravania ziadne body niesu respektive ak by sa aj rátala do priemeru tak ti skorej ta 2 pomože :D ako uškodí :lol:
dske
Expert
Expert

:D, Ale asi za za zníženú známku nejaké body strhnú, či? :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

čo ja viem tak by nemali ale každa škola može mat iny system niektora nato ohlad može brat niektora nie a každa škola by mala mat napisane nejake kriteria na prijatie a tak a ak bero v dotaz aj spravanie tak to tam určite bude spomenute takže sa kukni na stranku školy kam by si chcel isť
Son-Goku
Darca
Darca

dske napísal::D, Ale asi za za zníženú známku nejaké body strhnú, či? :D
no budes nizsie v poradovniku nic vacej :lol: skoly maju nedostatok studentov a dostavaju chechtaky na hlavu takze ked budu potrebovat zaplnit tak ta zoberu jedna radost.ale este nam prezrad na jaku strednu sa chystas
Napísať odpoveď