Chcem sa Vás spýtať, že keď dostanem v 8. ročníku zníženú známku zo správania na polročnom vysvedčení ide to aj na prijímačky na stredne školy?. Ďakujem za odpoveď.
Znamka, prijímačky
Znamka, prijímačky
Zdravím,
Chcem sa Vás spýtať, že keď dostanem v 8. ročníku zníženú známku zo správania na polročnom vysvedčení ide to aj na prijímačky na stredne školy?. Ďakujem za odpoveď.
Re: Znamka, prijímačky
beru to trosku na vedomie ale priemyslovkam to je jedno uz tam beru aj idiotov ktory nevedia ani citat
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ani písať?Son-Goku napísal:beru to trosku na vedomie ale priemyslovkam to je jedno uz tam beru aj idiotov ktory nevedia ani citat
pametam si 5-6 rokov dozadu tam vazne niektore dobre premyslovky brali len lepsich a teraz tam zoberu fakt kazdeho a nechaju ho aj prejst cez maturu s 2..veru uz to nie je to co byvavalo
podla mna to vobec neberu do uvahy, ked som ja chodil do skoly tak sa bralo do uvahy koniec osmicky a polovica deviatky
audiotrack:
audiotrack:
je rok 2010 zachvilu 2011, dneska beru vsetko co ma ruky nohy.
a ja som za ,podla mna monitor je totálna chu**** tisicrocia a to že beru podla známok tiež
1. na zakladnej može mat 4 znamky preto lebo sa neuči ale ked ideš na strednu vačšinou sa už nato pozeraš inak lebo si snažiš ako tak vybrat niečo čo ta bavi a ked niekoho nebavy prirodopis a vlastiveda alebo čo je na zš tak idem na priemyslovku na elektrotechnika a ak ho bavi robiť obvody a ine srandy tak stoho bude mat 1 ale ak tam pojde nejaky bifloš čo mal jednotky na zš a na priemyslovke sa bude iba bifliť tak skonči on zo 4 kedže niektore veci treba chapať nie sa bifliť
- jasne že vravim o odborných zameraniach , nedá sa to povedať o gymnaziu kedže tam ako keby pokračuješ v tom čo si mal na žš , čiže zo všetkeho všetko a celkovo hovno
(nič vzlom)
2. zhnul som to do prveho bodu
jednoducho chcem povedať že každy by mal dostať šancu isť tam kde chce a ked mu to nepojde tak prestupy a keby aj prepadol a prestupil potom tak radšej stratiť jeden rok ako 4 a potom si búchať hlavu
1. na zakladnej može mat 4 znamky preto lebo sa neuči ale ked ideš na strednu vačšinou sa už nato pozeraš inak lebo si snažiš ako tak vybrat niečo čo ta bavi a ked niekoho nebavy prirodopis a vlastiveda alebo čo je na zš tak idem na priemyslovku na elektrotechnika a ak ho bavi robiť obvody a ine srandy tak stoho bude mat 1 ale ak tam pojde nejaky bifloš čo mal jednotky na zš a na priemyslovke sa bude iba bifliť tak skonči on zo 4 kedže niektore veci treba chapať nie sa bifliť
- jasne že vravim o odborných zameraniach , nedá sa to povedať o gymnaziu kedže tam ako keby pokračuješ v tom čo si mal na žš , čiže zo všetkeho všetko a celkovo hovno
2. zhnul som to do prveho bodu
jednoducho chcem povedať že každy by mal dostať šancu isť tam kde chce a ked mu to nepojde tak prestupy a keby aj prepadol a prestupil potom tak radšej stratiť jeden rok ako 4 a potom si búchať hlavu
Ja nemám problém so známkami, dostávam prevažne 2 (teda až na Slovenčinu tam poväčšine 3). A zo správania som ešte tiež nemal nikdy zníženú známku. Len teraz mám jeden problém v škole a hrozí mi 2 zo správania, tak že či sa bere do úvahy na prihláškach aj známka zo správania z polroka, alebo iba koncoročná.
Diky
Diky
nie oni si vyberaju žiakov podla toho ake mali znamky proste maju nejakých 6 predmetov ktore su im potrebne ( všade inde hej asi im na priemyslovke je jedno že si mal 4 z prirodopisu kedže na tej škole ti je nanič ine je taka fyzika ) stoho si spravia priemer na každy priemer maju nejake bodovanie dostaneš napr za priemer 2,5 15bodov za monitor ktorý si mal SJ 80% 20 bodov MAT 75% 18bodov sčitaju no a podla toho spravia pekne do stlpčeka od najviac bodov po najmenej prvým 30 povedia ze su prijatý a ked niekto ide na inu školu tak sa vymaze a poradie sa posunie a dostane šancu niekto kto bol pod čiarov .......takto nejako to funguje a za znamku zo spravania ziadne body niesu respektive ak by sa aj rátala do priemeru tak ti skorej ta 2 pomože
ako uškodí 
čo ja viem tak by nemali ale každa škola može mat iny system niektora nato ohlad može brat niektora nie a každa škola by mala mat napisane nejake kriteria na prijatie a tak a ak bero v dotaz aj spravanie tak to tam určite bude spomenute takže sa kukni na stranku školy kam by si chcel isť
no budes nizsie v poradovniku nic vacej