//autoeditácia príspevku (27 Okt 2010, 22:38)
sundevil.. jj.. to som akurát robil prestavbu tej veľkej stanice a keďže sa nedá hra pavzovať, tak sa vláčiky trošku pomotali... ale už je všetko OK.. kukni Brezno Východ...
Rion napísal:@jamesiq neštvi ma už, stále mi kradneš ropné vrty!
Ocom hovoris? Mam dve vrtne plosiny kde som ti co ukradol? Ked som si staval vlaky k nim tak tam bola postavana len zem
edit: Inak kde sa stratili tie ropne vrty na zemi? Niekde som ich tam videl ale uz ich nemozem najst
A ešte otázka.... aj Vám pri hraní tak často seká? Dosť často to vypadne na pár sekúnd, že nemôžem nič postaviť, upraviť.. a podobne. Je to spôsobené pomalým spojením? Pomalým serverom? Veľkým množstvom dopravných prostriedkov?
Ake semafory by som mal pouzit pred stanicu kde z obidvoch stran prichadzaju vlaky? Nech vlak pocka ked je plne alebo vlezie do ineho boxu. Lebo takto mi cakaju aj ked je vacsina boxov volna...
Ako ti mozu chodit z oboch stran do tej stanice? Vsak sa musia zastavovat. Sprav one-way signaly po celej trati a pri vchode daj entry pre-signal a pri vystupe exit-signal.
Teraz ako nad tym tak rozmyslam tak asi chcem blbost. ked mam viac vlakov ako boxov asi mmm.
EDIT: Hop odstranil som semafory a vlaky sa mi zrazili Juu uz aspon viem ako to vyzera Mal som pocit ze sa to neda...
jamesiq.. kukni napr. moju stanicu Gbely Západ... na začiatku ešte pred rozkoľajením na jednotlivé nástupištia môžeš dať ten druhý semafor so žltou priečnou značkou (vstupný signál) a pred samotné nástupište daj obojstranné semafory s bielou zvislou značkou (výstupný signál)..
A ked to zakazu, tak budu musiet robit celootackove trate a to zaciatocnici nevedia, pripadne vsade pchat depa. Podla mna zbytocne, pokial nebudu lepsi hraci.
icefiresr.. celootáčkové trate??? Nie, vlaky sa stále budú môcť otáčať o 180°, ale vlaky nebudú môcť prejsť takúto zákrutu.. pri súčasnom nastavení môžu
brm napísal:icefiresr.. celootáčkové trate??? Nie, vlaky sa stále budú môcť otáčať o 180°, ale vlaky nebudú môcť prejsť takúto zákrutu.. pri súčasnom nastavení môžu
No myslel som 180 stupnove nastavenie. Lebo ak sa vlak nemoze tocit tych 90 stupnov, preco by sa mal len tak z nicoho nic otocit na rovine? Ked realizmus, tak poriadny.
No tak som začal hrať aj ja.Keď som to hrával asi pred 5 rokmi tak to bolo iné...Teraz to vôbec neviem Prídem na server a všetky mestá obsadené...Poradte mi čo robiť Uplne som to zabudol hrat