Zdravim
Kedze ja sa v tom moc nevyznam, aku to ma hodnotu?
Chlapec mi ponuka za 500€ bez monitora.
http://pc.bazos.sk/inzerat/4947087/Komp ... -CENA-.php
Diks.
Hodnota tohto PC
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hodnota tohto PC
Za 500€ sa oplatí, toť môj skromný názor.
ahoj ja by som taký vedel poskladať za 300€ možno aj lepší ale nekupuj taktovaný pc pri vyžších taktoch sa skracuje životnosť komponentov ak máš niekoho čo sa vyzná daj si poskladať zaplatíš menej
-
hrban
Addict
za 500€ máš už 4 jadro nie staré 2 jadro a k tomu nie bohvie aká grafika, za 500 € by sa ozaj dal poskladať lepší
ah ten nazov "profi zostava vhodna na vsetko" 2-3 roky dozadu aj hej. Urcite sa ti to za tu cenu neoplati... ako uz pisali vyssie da sa za menej poskladat ovela lepsi.
edit: este jedna poznamka, to ze sa pretaktovanim skracuje zivotnost nieje moc pravda. Podla toho co viem skracuje sa ked mas procak v teplote nad cca 65° alebo pri taktovani zvysis voltaz
edit: este jedna poznamka, to ze sa pretaktovanim skracuje zivotnost nieje moc pravda. Podla toho co viem skracuje sa ked mas procak v teplote nad cca 65° alebo pri taktovani zvysis voltaz
-
sovietman
Star
max 250€ daj za to... za 500€ nekupuj, chlapec asi nerátal s tým že čas beží rýchlo 
Ja poviem len tolko, ze som v januari za 500€ poskladal PC s lepsou grafickou a trosku horsim CPU 
-
uplink
VIP
Autor inzerátu na bazoši fetuje kokaín a nerobí mu to dobre.