Len by ma zaujímalo prečo mi nikdy nestoja na zastávke ľudia (aj v single playeri)
//No tak už hej...
Zimnú mapu som ešte nehral, som zvedavý........ aj na kopce, ktoré ja veľmi nemusím.[pf]
* forbid_90_deg = [true | false]
príliš veľa vozidiel? to sa mi nezdá. na iných serveroch je podstatne viac vozidiel a idú bez problémov. možno je niekde nejaká chyba v configu alebo podobná blbosť, čo to spôsobujehojko napísal:Curuj: Vytazenie servera je uplne v norme, rovnako ako pripojenie. Skor je problem v samostnej hre, resp. v prilis velkom pocte aut a vlakov...
Toto by ti bez Waypointov nemalo sancu fungovat. Pozri Trebisov Udolie a co sa stane, ked odstranis Waypointy.brm napísal:Dědek Kostěj.. v každej stanici si môžeš zistiť, čo prijíma. Ak prijíma tovar, môžeš ho tam kľudne odniesť, čo Ti vagóny unesú. Tovar príjmajú veľké mestá, v malých dedinkách Ti ho nezoberú....
icefiresr.. no hoď potom ten save, som strašne zvedavý.
ano, uplne normalne 2 zastavky a busy. si si isty, ze tu dotaciu nedostavas? co si ja pamatam, tak ona sa nejak zvlastne neprejavuje, len proste dostavas par hernych mesiacov viac prachov za prepravu pasazierov.Dědek Kostěj napísal:no uz som na to prisiel, ale teraz ma trapi ina vec. ked mi to tam napise, ze mesto A potrebuje byt spojene s mestom B ohladom prepravy pasazierov, ze to bude dotovane miestnou spravou.. tak normalne postavim zastávky, busy, vsetko, ale dotaciu nedostavam ziadnu. to treba robit nejak specialne?
skúsil som ten sejv, odstránil som tie waypointy a akurát vlaky piskujú, že majú neplatný príkaz. ale jazdiaicefiresr napísal:
Toto by ti bez Waypointov nemalo sancu fungovat. Pozri Trebisov Udolie a co sa stane, ked odstranis Waypointy.
http://www.uloz.to/6369864/mib-trans-co-27-okt-1966-sav