Preco vsetko co najdes na SPUF/facepunch nazyvas "moj" sposob?Corn Flake napísal:Buď tak alebo mojím spôsobom
Spusti si tú novú mapu a do konzoly napíš sv_cheats 1; noclip; hurtme -9999999; bot; tf_halloween_force_boss_spawn; sv_cheats 0 (celé naraz)
A potom to už pôjde ľahko
Team Fortress 2
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Team Fortress 2
-
Runes
Addict
ocujte ako je to s timi balickami oni su len na tej jednej mape de je ten boss ??? alebo to hoci de pada kde je viac ako 10 hracov lebo ani za ten ... sa mi nedari chytat krabicky :-/
BTW co keby sme sa 10 dohodli spravili si vlastny server a zbierali krabicky a potom by sme to pomenili ??? zhruba kazde 3 minuty to pada tak by sa to dalo dako ne ???
BTW co keby sme sa 10 dohodli spravili si vlastny server a zbierali krabicky a potom by sme to pomenili ??? zhruba kazde 3 minuty to pada tak by sa to dalo dako ne ???
-
Fortune
Light Professional
no mne sa zda, ze padaju len na mapke Mann Manor, to je ta s bossom, ja som dnes chytil tri 
Heh, tak som teraz hral ... super event
HHH som dokazal zabit s vita-sawom
tak som dostal aj metal, pumpkinovu hlavu + som dorobil achievementy z minuleho roka - zabit 5 hracov vybuchmi z tekvic a este som si odomkol tie "sackove" haty pre kazdu classu .. len zatial sa mi nepodarilo najst ani jeden gift .. uz uz som jeden mal, no vtom tam vbehol scout a zobral mi ho

isiel by som do toho lebo ani nic nechytamRunes napísal:ocujte ako je to s timi balickami oni su len na tej jednej mape de je ten boss ??? alebo to hoci de pada kde je viac ako 10 hracov lebo ani za ten ... sa mi nedari chytat krabicky :-/
Tak asi po 5 reinštaláciach sa mi to podarilo spojazdniť. Musel som defragmentovať TF2 cez steam verifikovať ho a potom to už frčalo
. Každopádne, príde mi to také divné tá mapa s tým bossom, ukazuje niečo koľko má vlastne života?
ma 3000hp defaultne + 200hp navyse za kazdeho hraca na serveri .. je silny no 
Mno tak to budem musieť nájsť dobrý server lebo nikdy sa mi ho nepodarilo dať dole
.
-
Runes
Addict
huh vravim spravme si server tam mozme kazdemu pomoct toho bosa dat dole jak mele tak normal zbranou a pojdeme po balickoch ja som skoro v polovici mam engi demo heavy medic potrebujem este tych par a budem len do poctu podla mna by sme to za dakych 5 hod mohli dat za hodku ich padne cca 15 teda tak dako zhruba kazde 3 min mi to vychadza
No ale kto spraví server?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Dá sa aj nastaviť aby mal ten boss menej hp 
To už by sa dáko vyriešilo ale hlavne treba vybaviť server, neviem či by bol niekto ochotný spraviť dedicated.
-
Drdek
Expert
Neviete niekto čo sa asi stane stým unusual metalom ked skonci halloween?
-
hudkinson
Expert
nemalo by sa s nim stat nic, mal by ti normalne ostat v backpacku ked ho nepouzijes na craftenie
-
Runes
Addict
a taktiez tie masky jednotlivych klasov ze icich mam zbierat znova btw ked je sacok hatka tak za 2 sacky mam inu hatku ???
inak zrusili droplimit abo co bo vcera to fest padalo hadam aj 20 veci
-
Corn Flake
Guru wannabe
No od toho trade updatu mi ešte neprestali padať veci a to mám za posledné 2 týždne nahratých 37 hodín 
-
Fortune
Light Professional
myslim, ze tie papierove hatky sa nedaju craftitRunes napísal:a taktiez tie masky jednotlivych klasov ze icich mam zbierat znova btw ked je sacok hatka tak za 2 sacky mam inu hatku ???inak zrusili droplimit abo co bo vcera to fest padalo hadam aj 20 veci
konecne aj mne zacalo vcera zahadne padat.Runes napísal:a taktiez tie masky jednotlivych klasov ze icich mam zbierat znova btw ked je sacok hatka tak za 2 sacky mam inu hatku ???inak zrusili droplimit abo co bo vcera to fest padalo hadam aj 20 veci
Mne vcera padlo zelezo a to som bol death ked zomrel boss
Sme donho 2 busili meele zbranami mna sundal a hned ako mna sundal takten druhy ho dobil a padly nam obom zeleza. A inak som ked chcete sundat bossa si najdite server kill boss admin tam spawne 5 bossou a je tam zakazanie killovanie hracou.
-
Runes
Addict
no praveze daju bo za 9 mas jednu tu debilnu aby si spravil achFortune napísal:
myslim, ze tie papierove hatky sa nedaju craftit