Age of empiers 3 online

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kimar
Amateur
Amateur

Age of empiers 3 online

Príspevok od používateľa kimar »

Zdravím potreboval by som radu chcel by som vedieť ako sa dá hrať Age of empires 3 online chcel by som to hrať s kamarátom a nejde nám to skúšaly sme to hrať cez hamachi ale ani cez to to nešlo chcem sa spýtať či nato potrebujem niaky patch alebo niečo.... chcel by som vedieť cely postup ako to spraviť aby som to mohol hrať.... :) ďakujem .....
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Age of empiers 3 online

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

kimar napísal:Zdravím potreboval by som radu chcel by som vedieť ako sa dá hrať Age of empires 3 online chcel by som to hrať s kamarátom a nejde nám to skúšaly sme to hrať cez hamachi ale ani cez to to nešlo chcem sa spýtať či nato potrebujem niaky patch alebo niečo.... chcel by som vedieť cely postup ako to spraviť aby som to mohol hrať.... :) ďakujem .....
aoe 3 som nehral ale nevidim dovod preco by vam to neslo cez hamachi, to mate ako LANku...
uistite ze mate rovnaku verziu hry, obaja vypnite firewall, skuste sa navzajom ping-nut, malo by to ist
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

My s kamaratom sme to teras hrali treba mat vypnuty firewall ja som vypol aj v antivyruse a mali by ste mat uplne rovnaku verziu ked me boli lognuty na hamachi tak som siel do hry vytvoril romu a dal mu ip on sa nanu pripojil ziadny problem
xjojox2246
Star
Star

Príspevok od používateľa xjojox2246 »

a neda sa to inak ako cez hamachi??

//autoeditácia príspevku (29 Okt 2010, 18:38)
alebo moze byt aj hamachi ale ako to urobim???..... takze mam presne verzie na dvoch pocitacoch.....mam tam aj hamachi a na obidvoch som v hamachi napojeny na svojej vlastnej sieti co mam robit dalej??

//autoeditácia príspevku (29 Okt 2010, 18:38)
alebo moze byt aj hamachi ale ako to urobim???..... takze mam presne verzie na dvoch pocitacoch.....mam tam aj hamachi a na obidvoch som v hamachi napojeny na svojej vlastnej sieti co mam robit dalej??
nickolo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nickolo »

Ahoj. Mam taky problem, ze ked chcem hrat s kamaratom aoe3 cez LAN tak nam to nejde. obidvaja si vypneme firewall, zapneme hamachi, a mame aj tie iste verzie, tie iste cracky, to iste CD aoe3. A ked ideme hrat tak ja vytvorim hru, dam mu IP adresu, on ju napise, vyhodi mu tabulku PRIPOJOVANIE, ale asi po 5-7 sekundach mu napise ZLYHALO PRIPOJENIE K HRE.

prosim, poradte, co s tim moze byt.
Napísať odpoveď