Age of empiers 3 online
Age of empiers 3 online
Zdravím potreboval by som radu chcel by som vedieť ako sa dá hrať Age of empires 3 online chcel by som to hrať s kamarátom a nejde nám to skúšaly sme to hrať cez hamachi ale ani cez to to nešlo chcem sa spýtať či nato potrebujem niaky patch alebo niečo.... chcel by som vedieť cely postup ako to spraviť aby som to mohol hrať....
ďakujem .....
Re: Age of empiers 3 online
aoe 3 som nehral ale nevidim dovod preco by vam to neslo cez hamachi, to mate ako LANku...kimar napísal:Zdravím potreboval by som radu chcel by som vedieť ako sa dá hrať Age of empires 3 online chcel by som to hrať s kamarátom a nejde nám to skúšaly sme to hrať cez hamachi ale ani cez to to nešlo chcem sa spýtať či nato potrebujem niaky patch alebo niečo.... chcel by som vedieť cely postup ako to spraviť aby som to mohol hrať....ďakujem .....
uistite ze mate rovnaku verziu hry, obaja vypnite firewall, skuste sa navzajom ping-nut, malo by to ist
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
xjojox2246
Star
a neda sa to inak ako cez hamachi??
//autoeditácia príspevku (29 Okt 2010, 18:38)
alebo moze byt aj hamachi ale ako to urobim???..... takze mam presne verzie na dvoch pocitacoch.....mam tam aj hamachi a na obidvoch som v hamachi napojeny na svojej vlastnej sieti co mam robit dalej??
alebo moze byt aj hamachi ale ako to urobim???..... takze mam presne verzie na dvoch pocitacoch.....mam tam aj hamachi a na obidvoch som v hamachi napojeny na svojej vlastnej sieti co mam robit dalej??
Ahoj. Mam taky problem, ze ked chcem hrat s kamaratom aoe3 cez LAN tak nam to nejde. obidvaja si vypneme firewall, zapneme hamachi, a mame aj tie iste verzie, tie iste cracky, to iste CD aoe3. A ked ideme hrat tak ja vytvorim hru, dam mu IP adresu, on ju napise, vyhodi mu tabulku PRIPOJOVANIE, ale asi po 5-7 sekundach mu napise ZLYHALO PRIPOJENIE K HRE.
prosim, poradte, co s tim moze byt.
prosim, poradte, co s tim moze byt.