Stavkovanie
-
jarinho411
Light Expert
Re: Stavkovanie
Dneska vyskúšam tutovečku v Rusku, Spartak vs Zenit. X s kurzom 3.30 za 20€, čo to spraví.
//gól v 87.minúte, toto vie človeka naštvať...
//gól v 87.minúte, toto vie človeka naštvať...
No co dava niekto strelcvo v NHL dneska to vidim na Joe Thortona..Anaheim salba obrana mohlo by ist..potom jednoznace Sharp ktory by mal zastupit Hossu ...dalej Stewart a Franzen co hovorite?
Stewarta by som prirovnal ku koňom z dobrého chovu, ktorý vie pri stávkach urobiť veľkú radosť
....v tejto sezone som ho trafil už tretí-krát...škoda že hatt-rick streli vonku a nie v niektorom zápase v rámci šnúry 5-tich zápasov v Pepsi Center...ale čo už....., dnes ho určite bijem lebo chlapčisko oslavuje 23-tie narodeniny...a ako to zvyčajne býva tak hokejista to oslavi streleným golom...ked som sledoval highlight z posledného zápasu, tak sa čudujem, že Stewart ma iba 8 golov, je to pan kanonier...v presilovkách cloní brankarovi a je ťažke ho vytlačiť a ked brankar strelu vyrazi, tak on už vie čo s pukom...v útoku na neho hrajú Štastný a striedajú sa Galiardi s Hejdukom (ten dnes tiež podľa mňa bude adeptom na gol...paradne vykony podáva, nech mu zdravie vydrží) 
///tiež nepodceňuj Anaheim, v súboji so San Jose sa jedná o súboj divizných rivalov a tieto zapasy bývajú väčšinou dosť vyhecované a nepozera sa, že kto ma aku seriu viťazstiev/prehier...proste na tom je NHL krásna, že v každom zapase sa môže mužstvo chytiť, alebo v každom môže začať nepriaznivu šnúru.....ja osobne by som tipoval na zápas - 5,5....San Jose urobilo to, čo som od nich očakával spojilo staronový útok Marleau - Thornthon - Heatley, - je to vcelku fajn ale ak Anaheim ich pokryje kto bude za nich davať goly ? zostava tam iba Pavelski, Setoguchi a ak sa nebude Clowe mlatiť s každym tak aj on ale zvyšok mužstva je malo produktívny
//////ako som predpokladal Chris Stewart oslávil narodeniny tak ako sa patrí (1+1)
///tiež nepodceňuj Anaheim, v súboji so San Jose sa jedná o súboj divizných rivalov a tieto zapasy bývajú väčšinou dosť vyhecované a nepozera sa, že kto ma aku seriu viťazstiev/prehier...proste na tom je NHL krásna, že v každom zapase sa môže mužstvo chytiť, alebo v každom môže začať nepriaznivu šnúru.....ja osobne by som tipoval na zápas - 5,5....San Jose urobilo to, čo som od nich očakával spojilo staronový útok Marleau - Thornthon - Heatley, - je to vcelku fajn ale ak Anaheim ich pokryje kto bude za nich davať goly ? zostava tam iba Pavelski, Setoguchi a ak sa nebude Clowe mlatiť s každym tak aj on ale zvyšok mužstva je malo produktívny
//////ako som predpokladal Chris Stewart oslávil narodeniny tak ako sa patrí (1+1)
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nepodával som ale myslím že v noci dá gól Perry z Anaheimu
//autoeditácia príspevku (31 Okt 2010, 10:59)
a aj dal, škoda že som nemal ako podať
//autoeditácia príspevku (31 Okt 2010, 10:59)
a aj dal, škoda že som nemal ako podať
Takze zase nic jediny kto vysiel je Stewart..
Zaujimala by ma jedna vec. Ked vo Fortune by som podal Experta a spravil by som taku vec, ze by som si nakombinoval na kazdy druhy tiket ine cisla tych istych zapasov, tak su mi povinny tie tikety vsetky vytlacit kebyze ich chcem a zaplatim si za kazdy jeden? Aj keby to bolo trebars 300-500 tiketov tych istych zapasov len s inymi cislami?
Este som nestavkoval tak neviem presne ako to chodi a nikde som nenasiel zatial info otom, ze by bol nejaky limit vydanich tiketov pre jedneho zakaznika...
Este som nestavkoval tak neviem presne ako to chodi a nikde som nenasiel zatial info otom, ze by bol nejaky limit vydanich tiketov pre jedneho zakaznika...
-
DanielDevil
Addict
myslím že limit tam nie je, veď v tom expertovi je xy možností takže keby chceš dať toľko tiketov aby tam boli všetky možné varianty tak ťa to výjde viac peňazí než je ten bonus za uhádnutie...
-
JaQuBe
Medium Star
Existuje nejaká online stávková,kde ma neodhalia,že tipujem ked nemám 18? Alebo sa to dá všade,ked dám dátum narodenia 18+....najlepšie s dákym bonusom...Dík.
Vo veľa stávkových overujú vek len vtedy, keď požiadaš o výber peňazí, teoreticky stávkovať a vkladať peniaze môžeš, len nič nevyberieš. 
-
Sagittarius
Guru
Myslím, že Tipsport nič nepýta, v podstate ani Fortuna a Niké.
-
DanielDevil
Addict
ale keby si výhru pošle na účet tam sa to neoveruje, nie?Plasmon napísal:Vo veľa stávkových overujú vek len vtedy, keď požiadaš o výber peňazí, teoreticky stávkovať a vkladať peniaze môžeš, len nič nevyberieš.
-
Scorpion90
King
Kludne mozes posielat peniaze mne, ja 18 mam, pripadne vyhry ti bez problemov vyplatim. 
Scorpion90 napísal:Kludne mozes posielat peniaze mne, ja 18 mam, pripadne vyhry ti bez problemov vyplatim.
Veď môžeš založiť účet na otca alebo mamu, ak s tým budú súhlasiť...Toto je podľa mňa najlepšie riešenie 
-
Scorpion90
King
ako skuseny tiper som na 99,99% presvedceny, ze k ziadnym vyberom by nedoslo, a nie mojou chyboueldzi napísal::D Hej hej, aj mne by ich mohol posielať na účet, vždy by som mu určite vyplatil 110% výhry
\\nie ze by som chalanovi neprial
-
JaQuBe
Medium Star
Asi to tak spravím Pilifo...stačí ked dám potom č.účtu moje,však?
-
Sagittarius
Guru
No myslím, že meno na koho je účet v banke by sa malo zhodovať s menom, ktoré je registrované v SK.
-
jarinho411
Light Expert
v 15-tich otravovat v teme o stavkovani
chod do kamennej a popros nejakeho uja, nech ti poda tiket a mas po probleme
chod do kamennej a popros nejakeho uja, nech ti poda tiket a mas po probleme
eNeS napísal:Zaujimala by ma jedna vec. Ked vo Fortune by som podal Experta a spravil by som taku vec, ze by som si nakombinoval na kazdy druhy tiket ine cisla tych istych zapasov, tak su mi povinny tie tikety vsetky vytlacit kebyze ich chcem a zaplatim si za kazdy jeden? Aj keby to bolo trebars 300-500 tiketov tych istych zapasov len s inymi cislami?
to by ti nevzali.. nejde totiz o ´´standardnu operaciu´´..