Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

jarinho411
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa jarinho411 »

skoda ze len cvicnyyy :weep: :cry:
Prílohy
Bez názvu.jpg
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Dneska vyskúšam tutovečku v Rusku, Spartak vs Zenit. X s kurzom 3.30 za 20€, čo to spraví.

//gól v 87.minúte, toto vie človeka naštvať...
Vans221
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Vans221 »

No co dava niekto strelcvo v NHL dneska to vidim na Joe Thortona..Anaheim salba obrana mohlo by ist..potom jednoznace Sharp ktory by mal zastupit Hossu ...dalej Stewart a Franzen co hovorite?
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Stewarta by som prirovnal ku koňom z dobrého chovu, ktorý vie pri stávkach urobiť veľkú radosť :D ....v tejto sezone som ho trafil už tretí-krát...škoda že hatt-rick streli vonku a nie v niektorom zápase v rámci šnúry 5-tich zápasov v Pepsi Center...ale čo už....., dnes ho určite bijem lebo chlapčisko oslavuje 23-tie narodeniny...a ako to zvyčajne býva tak hokejista to oslavi streleným golom...ked som sledoval highlight z posledného zápasu, tak sa čudujem, že Stewart ma iba 8 golov, je to pan kanonier...v presilovkách cloní brankarovi a je ťažke ho vytlačiť a ked brankar strelu vyrazi, tak on už vie čo s pukom...v útoku na neho hrajú Štastný a striedajú sa Galiardi s Hejdukom (ten dnes tiež podľa mňa bude adeptom na gol...paradne vykony podáva, nech mu zdravie vydrží) :)

///tiež nepodceňuj Anaheim, v súboji so San Jose sa jedná o súboj divizných rivalov a tieto zapasy bývajú väčšinou dosť vyhecované a nepozera sa, že kto ma aku seriu viťazstiev/prehier...proste na tom je NHL krásna, že v každom zapase sa môže mužstvo chytiť, alebo v každom môže začať nepriaznivu šnúru.....ja osobne by som tipoval na zápas - 5,5....San Jose urobilo to, čo som od nich očakával spojilo staronový útok Marleau - Thornthon - Heatley, - je to vcelku fajn ale ak Anaheim ich pokryje kto bude za nich davať goly ? zostava tam iba Pavelski, Setoguchi a ak sa nebude Clowe mlatiť s každym tak aj on ale zvyšok mužstva je malo produktívny :)

//////ako som predpokladal Chris Stewart oslávil narodeniny tak ako sa patrí (1+1) :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

nepodával som ale myslím že v noci dá gól Perry z Anaheimu

//autoeditácia príspevku (31 Okt 2010, 10:59)
a aj dal, škoda že som nemal ako podať :/
Vans221
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Vans221 »

Takze zase nic jediny kto vysiel je Stewart..
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Zaujimala by ma jedna vec. Ked vo Fortune by som podal Experta a spravil by som taku vec, ze by som si nakombinoval na kazdy druhy tiket ine cisla tych istych zapasov, tak su mi povinny tie tikety vsetky vytlacit kebyze ich chcem a zaplatim si za kazdy jeden? Aj keby to bolo trebars 300-500 tiketov tych istych zapasov len s inymi cislami?

Este som nestavkoval tak neviem presne ako to chodi a nikde som nenasiel zatial info otom, ze by bol nejaky limit vydanich tiketov pre jedneho zakaznika...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

myslím že limit tam nie je, veď v tom expertovi je xy možností takže keby chceš dať toľko tiketov aby tam boli všetky možné varianty tak ťa to výjde viac peňazí než je ten bonus za uhádnutie...
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JaQuBe »

Existuje nejaká online stávková,kde ma neodhalia,že tipujem ked nemám 18? Alebo sa to dá všade,ked dám dátum narodenia 18+....najlepšie s dákym bonusom...Dík.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Vo veľa stávkových overujú vek len vtedy, keď požiadaš o výber peňazí, teoreticky stávkovať a vkladať peniaze môžeš, len nič nevyberieš. :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Myslím, že Tipsport nič nepýta, v podstate ani Fortuna a Niké.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Plasmon napísal:Vo veľa stávkových overujú vek len vtedy, keď požiadaš o výber peňazí, teoreticky stávkovať a vkladať peniaze môžeš, len nič nevyberieš. :D
ale keby si výhru pošle na účet tam sa to neoveruje, nie?
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Kludne mozes posielat peniaze mne, ja 18 mam, pripadne vyhry ti bez problemov vyplatim. :)
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Scorpion90 napísal:Kludne mozes posielat peniaze mne, ja 18 mam, pripadne vyhry ti bez problemov vyplatim. :)
:D:D Hej hej, aj mne by ich mohol posielať na účet, vždy by som mu určite vyplatil 110% výhry :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Veď môžeš založiť účet na otca alebo mamu, ak s tým budú súhlasiť...Toto je podľa mňa najlepšie riešenie :wink:
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

eldzi napísal: :D:D Hej hej, aj mne by ich mohol posielať na účet, vždy by som mu určite vyplatil 110% výhry :D
ako skuseny tiper som na 99,99% presvedceny, ze k ziadnym vyberom by nedoslo, a nie mojou chybou :coffee:

\\nie ze by som chalanovi neprial :)
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JaQuBe »

Asi to tak spravím Pilifo...stačí ked dám potom č.účtu moje,však?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No myslím, že meno na koho je účet v banke by sa malo zhodovať s menom, ktoré je registrované v SK.
jarinho411
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jarinho411 »

v 15-tich otravovat v teme o stavkovani :roll:
chod do kamennej a popros nejakeho uja, nech ti poda tiket a mas po probleme :respect:
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

eNeS napísal:Zaujimala by ma jedna vec. Ked vo Fortune by som podal Experta a spravil by som taku vec, ze by som si nakombinoval na kazdy druhy tiket ine cisla tych istych zapasov, tak su mi povinny tie tikety vsetky vytlacit kebyze ich chcem a zaplatim si za kazdy jeden? Aj keby to bolo trebars 300-500 tiketov tych istych zapasov len s inymi cislami?

Este som nestavkoval tak neviem presne ako to chodi a nikde som nenasiel zatial info otom, ze by bol nejaky limit vydanich tiketov pre jedneho zakaznika...

to by ti nevzali.. nejde totiz o ´´standardnu operaciu´´..
Zamknuté