Team Fortress 2
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Team Fortress 2
ty myslis vycraftit dve hatky, ktore si vyrobil z 9 + 9 zakladnych hatiek hej? to neviem, kazdopadne skusit to mozes
Ako získam tie papierové sáčky na hlavu?
musis hrat tu novu mapu a obcas sa niekde objavi taky zeleny darcek prvy kto sa ho dotkne
-
Runes
Addict
no konkretne kazdych 300sekund od posledneho najdenia
cize hodinky vedla pc a mozes sledovat a hrat najviac sa vyskytuje okolo 2cp a 1cp je to len na tebe
obcas neulovis za 3 hodiny nic a obcas za 15 min 3 
Čo je 2cp a 1cp?
cp je control points kde chranis zachytne miesta ale utocis na ne.
-
Corn Flake
Guru wannabe
No ono sa to objavuje okolo cp ktorý treba capturnutRunes napísal:no konkretne kazdych 300sekund od posledneho najdeniacize hodinky vedla pc a mozes sledovat a hrat najviac sa vyskytuje okolo 2cp a 1cp je to len na tebe
obcas neulovis za 3 hodiny nic a obcas za 15 min 3
-
Runes
Addict
no neviem ja som to odsledoval a ked je cas balika a len zacala hra tak sa mi to 3x objavilo pri CP2 
chcem si kupit helloween hatku mozem ju potom pouzivat aj mimo helloweenu ci to je len na nejake casove obdobie?a este ze ci ked si kupim tu vreskajucu somarinu napr macku ci to je na miesto hatky alebo do druheho miscu?
-
Fortune
Light Professional
podarilo sa mi dnes vecer dat Gored, takze uz mam zelezo yeah
akurat krabicky sa mi nedari najst ani za boha
akurat krabicky sa mi nedari najst ani za boha
-
Runes
Addict
ja som si kupil za 1,9 tam dem as vsetky davas to do action pointu pustas to Hckom ako duel ale ma to iba 25x pouzitieSon-Goku napísal:chcem si kupit helloween hatku mozem ju potom pouzivat aj mimo helloweenu ci to je len na nejake casove obdobie?a este ze ci ked si kupim tu vreskajucu somarinu napr macku ci to je na miesto hatky alebo do druheho miscu?
no to je chu**** ja ze na porad ale 25 krat? sak jeden ked som hral to furt pustal tak si toho moc neuzil.rozmyslam na tu lebku ze si kupim ale neviem ci to budem mat navzdy alebo to len na heeloowena ozem pouzit..
tusim na hallowena funguju len sacky,lebka ti ostane cely rok ako gibus,a navyse by bola hovadina,ze item co stoji 10 € funguje len pocas hallowena.
-
Runes
Addict
mna skor trapi ci po haloween zmiznu sacky abo len nebudu fungovat 
Nic nezmizne. Kto tu pise taketo hlody. Jedine co sa zmeni ze uz nebude mozne po 8 ci 6 novembri ziskat tieto Halloween veci (napr. aj ta Halloween sekcia na Man Co. Store). Su to proste take "Limited edition" veci.
-
Runes
Addict
a jak teda mam vycraftit tu sekeru pre dema ci mam nato .... a skusit daco ine zrobit
2x REFINED METAL + 1x UNUSUAL METAL + 1x The Scotsman's Skullcutter
-
Runes
Addict
uh to bola otazka ci to mam robit nie ako robit 
Aha. Tak potom nemusis. Nebudes mat z toho pocit stastia. Inac pre tych co tu pisu ze maju vsetky papierove capky tak ked su vsetky treba ich craftnut aby z toho bola ta Saxton Hale Mask a splnil sa achievement 
tak tu lebku by som v piatok mohol mat kupenu snad to vyjde diki tiLama napísal:tusim na hallowena funguju len sacky,lebka ti ostane cely rok ako gibus,a navyse by bola hovadina,ze item co stoji 10 € funguje len pocas hallowena.